- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi Mayflower75
Ben. 3 gün banlanınca eşim "ne yaptın adam mı öldürdün yeaa " dedibirilerini sert bişekilde eleştir ben regl olunca ayarım kaçıyo şutluyolar beni ama iki günü geçmedim çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben. 3 gün banlanınca eşim "ne yaptın adam mı öldürdün yeaa " dedibirilerini sert bişekilde eleştir ben regl olunca ayarım kaçıyo şutluyolar beni ama iki günü geçmedim çok şükür![]()
Sağ ol yemiş kadar oldum derdim ama cidden yedimBursada olsan da ismarlasam![]()
Aaa deli mi neBirinin eşi fantezileri olsun diye pırt yapmasını istemiş konu oydu ama konunun ismini hatırlayamadım:- )çok komik cevaplar gelmisti
Aynen öyle oldum..konuya cevap yetistiricem diye resmen helak oldum.yemegi nasıl pisirdigimi bir ben bilirim birde allahsen şimdi konu açtın ya daha beter olmuşsundur.![]()
Geçen günkü konuyu söyledin mi eşine hani şu pirtli fantezili olanı?Ben. 3 gün banlanınca eşim "ne yaptın adam mı öldürdün yeaa " dedibaşlarda değişik geldi sarıyordu eşimi konular ama şimdi pek çabuk sıkılıyor
Dediğin gibi bence yeni olduğum için öyleyim..çatlıyorum meraktan kim ne yazmış diye..sanki başım göğe erecek öğrenince. .İş yerinde vakit buldukça girerim. Bir kerede 10 dakikayı geçmez burda kaldığım, işlerim yoğun. Evde de çok girmiyorum, ancak çok dikkatimi çeken konular olursa sonuna kadar okuyacağım diye uğraşırım.
Yeni olmakla ilgisi olabilir. 9 yıldır kk üyesiyim. Hep aynı konular farklı insanlarca açılıyor. İşte ara sıra farklı bir şey çıkıyor, ona takılıyorum.
Ayyy yok o konuyu anlatacak kadar dahi seviyeyi düşürmek istemedimGeçen günkü konuyu söyledin mi eşine hani şu pirtli fantezili olanı?![]()
Bende..utanırım yani öyle bir fantezi düşünemiyorum bile..Yani öksür hapşır ağla yada kahkaha at gibi birşey olsa okeyde..o çok acayip yaAyyy yok o konuyu anlatacak kadar dahi seviyeyi düşürmek istemedim![]()
Ay konu bariz fake idi tamam ama gerçekten varmış bundan zevk alanBende..utanırım yani öyle bir fantezi düşünemiyorum bile..Yani öksür hapşır ağla yada kahkaha at gibi birşey olsa okeyde..o çok acayip ya![]()
Ben bu konu sayesinde fantazi olsun diye yatağa micani da duydumAy konu bariz fake idi tamam ama gerçekten varmış bundan zevk alancinsel hayatlar ne biçim bir derya imiş, m.k kokusundan boğuluruz girsek demek. Swinger ı yeni öğrenip sindirememişken bunu da öğrenince tam oldu
![]()
Yok önce kocamdan tiksiniyorum beni ne hale soktu derken , bir arkadaş "ben yatakta herşey olabilir diye düşünüyorum " deyince "ha öyle mi diyorsun bir deneyeyim o zaman " demiş ya hiç inandırıcı gelmedi bana. İnanasım gelmiyor hala , çocuk yapmak için cinsellik gerektiğini öğrendiğimde annemle babam için "yok yok onlar öyle şeyler yapmaz siz yanlış öğrenmişsiniz " diye arkadaşlarıma nasıl çemkirdi isem bu konu için de yok yok gerçek değildir diye diretesim varBen bu konu sayesinde fantazi olsun diye yatağa micani da duydumfantazinin ucu bucağı yok anlaşılan. Belkide fake değildi oluyor böyle tipler valla
M9k kokusundan boğuluruz lafına çok güldüm hahaha![]()
Aaaaa oylemi bütün yorumları okumamıştım ben..demek denemek istemiş:- )haklı olabilirsin o zaman..konu fake gibi geldi banada şimdi. .Yok önce kocamdan tiksiniyorum beni ne hale soktu derken , bir arkadaş "ben yatakta herşey olabilir diye düşünüyorum " deyince "ha öyle mi diyorsun bir deneyeyim o zaman " demiş ya hiç inandırıcı gelmedi bana. İnanasım gelmiyor hala , çocuk yapmak için cinsellik gerektiğini öğrendiğimde annemle babam için "yok yok onlar öyle şeyler yapmaz siz yanlış öğrenmişsiniz " diye arkadaşlarıma nasıl çemkirdi isem bu konu için de yok yok gerçek değildir diye diretesim var![]()
İğrenç ötesi valla..)Heyy bakın ne buldum bi sayfada yazıyor neymiş dedim merak ettim baktım...
Her fetişte olduğu gibi bu fetişte de erkeğine boyun eğme ve ona köle-sahip ilişkisi ile bağlanma durumu söz konusudur. Pasifize durumdaki kişi erkeğe boyun eğmekten ve egosunu tatmin etmekten zevk almaktadır. Yazıyor bide gif koymuşlar adam zorrtt diyo alttaki bir kokluyo bir kokluyo midem bulandı gerçekmiş....... (fetiş demek yasaksa hemen söyleyin sileyim banlanmayım aman)
Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim![]()
Hahahaha aynen öyle bende de durumlar ayni:- )bence burada herkes başka dertlere yönelince kendi dertlerini unutuyor ya o gaza getiriyor bizi..Ay nasıl tanıdık. Ben de dönem dönem böyle oluyor, pc başında çalışıyorum normalde, freelance, home ofis, en fenası, en tehlikelisi. Sözde çalışıyorum da pc başında işler önümde açık
Ama ben dalmışım kkya didik didik, bir oraya bir buraya uçuştayım.. Birkaç gün böyle gidiyor, gelen atağın şiddetine göre artık. Pcyi kapatsam elimden tel düşmüyor. Sonra işler sarpa sarınca bırakıyorum mecbur
Bazen aylarca uğramıyorum da. Bu sıra fena halim iş güç bir yanda, arada kasıyorum çalışıyorum, geri geliyorum, bir de evlilik hazırlıklarım var nasıl büyüyorlar gözümde, darlanıyorum diye sanırım kafa dağıtma peşindeyim.
Ay bir de üşenmeden uzun uzun yazıyorum deli miyim neDün kendimi öyle kaptırmışım ki birebir polemiğe dökmüşüm işi biriyle, ban yedim
Neyse ki yedim de bi yirmi dört saat çalışabildim bu sayede. Ama ban kalkar kalkmaz burdayım
![]()
Şimdi konun vesilesiyle kendimi anlatınca da nasıl saçma geldim kendimeNormal hayatta bir de kimsenin işine gücüne karışmam, her meseleye yorum yapmam, beni bağlamaz der muhatap olmam, burada bir şey oluyor gaza mı geliyorum ne oluyor bilmiyorum, ama bir şey oluyor bana
![]()
Ay çok yaşa senHahahaha aynen öyle bende de durumlar ayni:- )bence burada herkes başka dertlere yönelince kendi dertlerini unutuyor ya o gaza getiriyor bizi..
Ama sonrasında yine dertleniyoruz çünkü yapılacak işler kalıyor öylece
Aynı senin gibiyim normalde pek karışmam kimseye burada herşeye maydonoz oluyorum.bir bilmişlik geliyor üstüme aniden. Birde bilgi veririm diye araştırma bile yapıyorum kendi çapımda
Sanki madalya verecekler))
Ama güzel ya..iyiki keşfetmişim diyorum burayı. .çok bunalmıştim son zamanlarda iyi geldi valla buraya takılmak.
Gelen atağın şiddetine göre demişsin ya ona çok guldumhakikaten bir atak gibi geliyor kk..Böyle aniden bir hırs bir heves..her isimde böyle olsam var ya dünyayı yerinden oynatirdim ama nerdeeee
![]()
Aynen sağol hayatım çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsünAy çok yaşa senBenim mesajlar da zaman içinde evrimleşti. Ona buna herkese laf yetiştiresim geliyor artık. Bir bilmişlik bir bilmişlik üzerimde
Ama itiraf ediyorum, bende normal hayatta karışmasam da muhatap olmasam da bir iç sesim vardır hep kendince bıdı bıdı eden, bilmişim azıcık ne yalan söyleyeyim, ama kendi kendime, dışarı az yansıtıyorum, aman kalp kırmayayım, aman bana ne diyorumama burada sanırım o her şeyin anlatılması bize gazı veren. Normal hayatımızda kaç kişi bu kadar özelini uzun uzun anlatıp da, söylese ne haksız mıyım diyor
İşte o sanırım cezbediyor beni, e haksızsın diyorum önce kendi kendime tüm bilmişliğimle, sonra geçiyorum klavye başına bir güzel uzata uzata ohhhh, rahatlıyorum
Bir şey değil normal hayatta da alışkanlıklarımız değişmese bari, herkese laf yetiştirir olacağım diye korkuyorum
Neyse ben kaçmaya çalışacağımpcyi kapatıp biraz telden takıla takıla uyurum inşallah. Sen de bildirim geldikçe bakıyorsunuzdur şimdi, konu da açmışsın çok zor işin çok, keşke yapmasaydın bu şiddetli atak zamanı
iyi geceler canım![]()