Ah kk ahhh))

Konu sahibi seni görünce aklıma çakma Nuri Alço geliyo :KK53:
Bi de bunu sordum diye banlanmıştım 'konu dışı' sebebiyle
Bazen aklımda bişey varsa görmüşken soruyorum, başkasının konusunda bile

sorma ya konu dışı mesajdan yiyorum bende banı hep :KK61:sağolsun mune abla cımbızını eksik etmiyo üstümden

Ahhh ciddimisin?üzüldüm buna ama espriydi o niye banladilarki hay allah..hem konuyla ilgisi vardı. .cidden olay çakma Nuri Alço olayiydi:-)

Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilimEn Büyük KK
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...:KK53:
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim:KK47:

Ya öyle deme iyi ev hanımısın, baksana dert olmuş bu konu :p
Ben de daha rahat bir hamişlik geçirebilmek için işten ayrıldım. Daha evde geçirdiğim ilk günlerim ve bacaklarımı uzatıp yanıma açık bi çay alıp, burayı takip etmek baya güzel oluyor.

Faydam olabileceğini düşündüğüm her konuya sazan gibi atlıyorum, ama ayrı bir enerjisi var buranın.
Burada her gün bi güne katılmış gibi hissediyorum kendimi, günde 100-200 kadın bir araya gelmiş dertleşiyoz gibi,
ben ki günlerden hazzetmeyen marjinal kadın :D

Back
X