• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah kocam ahhh

sdfavci36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
8
1
1
33
Merhaba kızlar

Çok kötü durumdayım lütfen bana yardım edin.
Dün akşam eşimle ufak tartıştık. Aslında tartışma bile denmez. Ben 9 aylık hamileyim doğumuma 9 gün var dün akşam ilk defa eşim bana biz çok erken yaptık çocuğu dedi.
Ben eşimi hiç bu kadar düşünceli dalgın görmedim.
Sanki biri var hayatında öyle hissediyorum.önceden eşim bana hiç kızmazdi şimdi herşeye bağırır azarlar.
Çok mutsuzum 1 seneyi geçti evliligimizin daha çok yeniyiz. Eve gelir elinden telefon hiç düşmez yada bilgisayara geçer. Ben konusurum dinler o kadar. Ben yokmuşum gibi davranıyor benim kadın olduğumu unutuyor herhalde insan biraz karısıyla ilgilenir.
İlgiyi de geçtim ya bana eskisi gibi gülen gözleri ile baksın başka hiç birşey de gözüm yok ben onsuz yapamam ya çok seviyorum kızlar allah aşkına yardim edin bana benden soğumasin beni gene sevsin istiyorum kızımız olcak diye sevinsin istiyoRum. Dokunsalar ağlacam o kadar mutsuzum ki.

Çoğu erkek sinirle ağzına geleni söyler buna takılma derdini git açıkça söyle bence kaybedecek neyin var?

Merhaba kızlar

Dün akşam eşimle ufak tartıştık. Aslında tartışma bile denmez. Ben 9 aylık hamileyim doğumuma 9 gün var dün akşam ilk defa eşim bana biz çok erken yaptık çocuğu dedi.
Sanki biri var hayatında öyle hissediyorum.önceden eşim bana hiç kızmazdi şimdi herşeye bağırır azarlar.
Çok mutsuzum 1 seneyi geçti evliligimizin daha çok yeniyiz. Eve gelir elinden telefon hiç düşmez yada bilgisayara geçer. Ben konusurum dinler o kadar. Ben yokmuşum gibi davranıyor benim kadın olduğumu unutuyor herhalde insan biraz karısıyla ilgilenir.
İlgiyi de geçtim ya bana eskisi gibi gülen gözleri ile baksın başka hiç birşey de gözüm yok ben onsuz yapamam ya çok seviyorum kızlar allah aşkına yardim edin bana benden soğumasin beni gene sevsin istiyorum kızımız olcak diye sevinsin istiyoRum. Dokunsalar ağlacam o kadar mutsuzum ki.
maddi durumu mu dusunuyor acaba

Hazırlıklı olmadığını düşünüyordur. Madden olabilir manen olabilir. Zaten erkekler için hazır olma durumu çok nadir, o yüzden takılma bence. Biz hamileyken anne oluyoruz ama onlar kucağına almadan baba olmuyorlar. Bir kucağına alsın o zaman herşey değişir. Belki çevrenin yorumlarından da etkileniyor olabilir. Ne çabuk, daha yeni evlisiniz biraz gezseydiniz filan diyenler oluyordur.

Niye direkt aldatıldığınızı düşünüyorsunuz ki? Düşünceli dalgın halleri bir gelecek korkusundan olabilir bana normal gibi geldi ama aynı evin içinde yaşayan sizsiniz tabii ki. Bence bu düşüncelerinizi eşinizle paylaşın

Merhaba kızlar

Tartismissiniz ya o sinirle soylemistir.biraz bekle..

Bende 2 aylık hamileyim seni anlayabiliyorum. Bence eşinde Doğum stresi var. Üzülme sen. Seni aldattığını falannda düşünme Doğuma 9 gün kalmış ikinizde stres yapıyorsunuz.

Sen sanirsam genel olarak degistigi icin aldatildigini dusunuyorsun.Belki evlilik agir geldi boyle zorlayacagini tahmin etmedi sogumaya basladi.Tabi gelip gecici bir durum da olabilir.

İşle ilgili sıkıntıları olabilir mi? İnsan hamilelik döneminde yanlış anlamaya meyilli olabiliyor, biraz fazla duygusal olabiliyoruz . Ben olsam çocuk konusunda neden böyle düşündüğünü sorardım? Maddi anlamda mı, manevi anlamda mı hazır değil?
Eşinizden sevgi sözcükleri duymak istediğiniizi söyleyin . Akşam yürüyüşleri yapın Doğuma faydası olur. İkinizin ilgisini çekecek filmler seçin Mısır patlatın, bebek doğunca bir süre vaktiniz olmayacak keyif yapmaya. eşinizin durgunluğunun sebebini anlamaya çalışın.

Maddi açıdan dedim diyor pişman değilim dedi ama gözleri hiç öyle demiyor. Benim eşimle 10 yıl oldu beraberligimiz davranışlar çok farklılaştı zoruma gidiyor kızlar bana bakışının değiştiğini görmek sevmesinden başka birşey istemiyorum ben ama beni anlamıyor konuşuyorum bıktım senin konuşmalarindan dedi her lafı ağrıma gidiyor hamileyken insanin daha da ağrina gidiyor.

Daha evliliğe alışmadan baba olacak
Belki de psikolojik olarak ağır geldi
İyi düşün iyi olsun
Hayırlı olsun bu arada

Çok sagolun kızlar insallah herşey güzel olur mutlu olmak çok istiyorum. Kocamida çok seviyorum onsuz kalmak istemiyorum.
Kızımı mutlu yuvamda büyütmek istiyorum.

bence kuruntu ediyorsun kendini doldurma. kızını kucağına alınca yumuşar. baba olma psikolojisi bazı erkeklere ağır gelirmiş. iç dünyasında ne oluyor bilemezsin. istersen oturup bu hissettiklerini ona da söyle güzelce.

Rabbim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ailenize yeni bir üye katılacak,ister istemez düzeniniz değişecek,öncelikleriniz değişecek.
Eşinizde, belki de bunun tedirginliği vardır.
Aklınıza kötü bir şey getirmeyin.
Dönem dönem hepimizde oluyor bu gönül yorgunluğu,tükenmişlik tıpkı eşinizde olduğu gibi.
Bebiş olunca her şey yoluna girer merak etmeyin,kendinizi de bu kadar üzmeyin.

Merhaba kızlar

Ne kadar süredir evlisiniz, ilgisizlik erkeklerin genelinde var herhalde, telefonuna baksaydınız yazıştığı insanlara bakamaz mısınız?

Herşeyin yoluna girmesini o kadar çok istiyorum ki.
Telefonuna bakıyorum video izliyor. Bakmama birşey demiyor. ama gene de şüphem azalmıyor. Birşey saklıyor hissediyorum ve her zaman doğru çıkıyor. Gene doğru çıkıcak diye korkuyorum:(

Canım saķın ola üzülme inan ki erkekler alışmakta zorlanıyorlar bide dolduruşa geliyorsa.. daha doğumdan sonrada 6 aya kadar bebeğe zor alışacak cinsellikten az biraz geri duracak bunları duyunca normal diyorum artık.. benim oğlum iki yaşında olacak Allaha şükür eşim ilk doğum ettiğimde sanki ben değilde o lohusaydı gibi..
Biz hamileliğin zorluğunu doğumun zorluğunu çekiyoruz. Onlar depresyona giriyo anlamış değilim.

Herşeyin yoluna girmesini o kadar çok istiyorum ki.
Telefonuna bakıyorum video izliyor. Bakmama birşey demiyor. ama gene de şüphem azalmıyor. Birşey saklıyor hissediyorum ve her zaman doğru çıkıyor. Gene doğru çıkıcak diye korkuyorum:KK43:
Hamilelikten hormonlardan olabilir mi stres yapma lütfen. Durduk yerede eşeğin aklına karpuz kabuğu koyma bence

Back
X