Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni evlisiniz. Birbirimizin tadını çıkarmadan çocuk yapmişsiniz. Eşinizin üstundeki ilginiz dağilmaya başlamıştir haliyle. Bundan dolayi araniza mesafe girmis olabilirMerhaba kızlar
Çok kötü durumdayım lütfen bana yardım edin.
Dün akşam eşimle ufak tartıştık. Aslında tartışma bile denmez. Ben 9 aylık hamileyim doğumuma 9 gün var dün akşam ilk defa eşim bana biz çok erken yaptık çocuğu dedi.
Ben eşimi hiç bu kadar düşünceli dalgın görmedim.
Sanki biri var hayatında öyle hissediyorum.önceden eşim bana hiç kızmazdi şimdi herşeye bağırır azarlar.
Çok mutsuzum 1 seneyi geçti evliligimizin daha çok yeniyiz. Eve gelir elinden telefon hiç düşmez yada bilgisayara geçer. Ben konusurum dinler o kadar. Ben yokmuşum gibi davranıyor benim kadın olduğumu unutuyor herhalde insan biraz karısıyla ilgilenir.
İlgiyi de geçtim ya bana eskisi gibi gülen gözleri ile baksın başka hiç birşey de gözüm yok ben onsuz yapamam ya çok seviyorum kızlar allah aşkına yardim edin bana benden soğumasin beni gene sevsin istiyorum kızımız olcak diye sevinsin istiyoRum. Dokunsalar ağlacam o kadar mutsuzum ki.
Merhaba kızlar
Çok kötü durumdayım lütfen bana yardım edin.
Dün akşam eşimle ufak tartıştık. Aslında tartışma bile denmez. Ben 9 aylık hamileyim doğumuma 9 gün var dün akşam ilk defa eşim bana biz çok erken yaptık çocuğu dedi.
Ben eşimi hiç bu kadar düşünceli dalgın görmedim.
Sanki biri var hayatında öyle hissediyorum.önceden eşim bana hiç kızmazdi şimdi herşeye bağırır azarlar.
Çok mutsuzum 1 seneyi geçti evliligimizin daha çok yeniyiz. Eve gelir elinden telefon hiç düşmez yada bilgisayara geçer. Ben konusurum dinler o kadar. Ben yokmuşum gibi davranıyor benim kadın olduğumu unutuyor herhalde insan biraz karısıyla ilgilenir.
İlgiyi de geçtim ya bana eskisi gibi gülen gözleri ile baksın başka hiç birşey de gözüm yok ben onsuz yapamam ya çok seviyorum kızlar allah aşkına yardim edin bana benden soğumasin beni gene sevsin istiyorum kızımız olcak diye sevinsin istiyoRum. Dokunsalar ağlacam o kadar mutsuzum ki.
Kucagina aldiginda baba olsa iyi yine. Aldigi halde olamayanlar da mevcut maalesef.Hazırlıklı olmadığını düşünüyordur. Madden olabilir manen olabilir. Zaten erkekler için hazır olma durumu çok nadir, o yüzden takılma bence. Biz hamileyken anne oluyoruz ama onlar kucağına almadan baba olmuyorlar. Bir kucağına alsın o zaman herşey değişir. Belki çevrenin yorumlarından da etkileniyor olabilir. Ne çabuk, daha yeni evlisiniz biraz gezseydiniz filan diyenler oluyordur.
Maddi olarak size anlatamadığı bir borcu olabilirmi?Aslında genelde hormonal değişimden kadınlar yaşar ama çocuk konusunda endişeli olabilir.Hazır hissetmiyor olabilir ki çok normal çocuk sahibi olmak maddi manevi ciddi bir sorumluluk.Ayrıca sizi dinlemek istemiyor gibi düşünmeyin.Yaşadığı durumun stresinden olabilir.Şahsen aşırı stresli dönemlerde yönetemediğim stresim sebebi ile kendine bile katlanamayan bir insanım.Kendinizce kurup böyle bir dönemde üzülmeyin.Güzel şeyler düşünmeye çalışın.Ama eğer yapamıyorsanız,eşinize size karşı tavrının sizi üzdüğünü size hissettirdiklerini paylaşın.İnşaallah aldatma gibi bir durum gerçekten yoktur.Rabbim yavrunuza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Herşeyin yoluna girmesini o kadar çok istiyorum ki.
Telefonuna bakıyorum video izliyor. Bakmama birşey demiyor. ama gene de şüphem azalmıyor. Birşey saklıyor hissediyorum ve her zaman doğru çıkıyor. Gene doğru çıkıcak diye korkuyorum![]()