Eşimle 2 yıl önce severek evlendik ancak kendisi ticaretle uğraştığı için işleri bu yıllar içinde hiç iyi gitmedi.Ve biz haftada bir iyi bir kötü bugune kadar getirdik evliliğimizi..Problem nedir diyeceksiniz bu problemlere bağlı olarak sevgi cinsellik aşk güzel söz bunların hiçbirini düzgün yaşayamamak.Eşim eve geldiğinde beni öper yemeğini yer ve bilgisayar başına oturur oyun oynar ve müzik dinler hiç sohbet olanağımız olmaz bazı günler bu arada ben hizmet peşinde tabi suyunu tatlısını tuzlusunu eksik etmem sadece arada bir öpücük atar o kadar ben ne yapacağım kızlar bir yardım edin ne olur
cnm eşinin sana ilgisini taze tutman lazım.eşinin işi yoğunsa iş stresinden seninlede ilgilenmemiş olabilir ona evde ufak nazlanmalar kurlar yapmayı denedınmı?
bence eve gelmesine yakın şalteri indir elektriksiz kalın zoraki muhabbet eder şaka bi yana bencede ilgisini çekmek içiin bişeyler yapmalısın daha 2 senelik evlilik yeni sayılır..
yanlış anlamayında bilgisayar başında sadece oyun oynayıp müzik dinlediğine eminmisiniz...? çünkü anlattıklarınız şüphe uyandırıyor... bbebğe karar verip sonra vazgeçmesi, veya işten gelir gelmez hemen bilgisayara oturması...veya senle fazla ilgilenemiyorum gibi bahaneleri...ben işkillenirim açıkçası...
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) vallahi hala yüzü kireç gibi onu kendi yerime koyup hak veriyorumm bazen ama bende kadınım ya ühühühüh kur yapmayı denıcem bakalım:)