Ah kv ah!!!!!

aykiznur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
4
0
1
35
mrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum

Son düzenleme:
Buyur Burdan yak ..

Bunun icin mi esine saydi ? Hastalimli bir kaynanan varmis .
Ustelik malesef kiskaniyor seni oglundan..

Mesafe koy arana gerektiginde konus , bos laf yapma onunla .

ev ev ustune olmuyo kesinlikle bu devirde ins tez zamanda evinize cikarsiniz
hic kabul etmeseydiniz beraber oturmayi keske

Eşinin seni bu kadar sevmesine katlanamiyor belli. Başka kızları göstererek hem seni uzmeye çalışıyor hemde oğlunu sogutabilecegini sanıyor ilginc:KK53::KK53::KK14:

Siz kendinizi bildikten eşinizde sizi güzel bulduktan sonra bence duymayın bile çıldırsın :)

Aaa bunu da ilk duydum o oyle diyince uzuntuden yere dusup bayilma numarasi yapin esiniz o zaman ona neler ediyo gorun iste intikam bole alinir

mrb kk üyeliri benim şöyle bir derdim var kv tv de olsun gerçek hayatta olsun güzel birini gördü mü hemen eşime seslenir gel gel şunun güzelliğine bak ne kadar masum ne kadar güzel diye. Eşim de bana deli gibi aşık sürekli her zaman bunu dile getirir ve herkes bilir hatta yanlış anlaşılmasın gerçekten bu zamana kadar dış görünüşmle ilgili hiç kötü yorum almadım ve eşim sürekli çok farklı bir güzelliğim olduğunu hep söyler...En son bi kaç gün önce benim yanımda eşime tekrar seslenince eşim de anne yapma bana ne elalemin kızlarından benim eşim hepsinden güzel böyle söyleyip durma üzüyorsun onu deyince başladı eşime sayıp sövmeye ŞOK oldum yani artık hiç bir hareketine katlanamıyorum sabrediyorum ....Nasıl davranmalıyım yüzünü bile görmek istemiyorum
hic siddet yanlisi biri degilimdir lakin parcalayasim geldi kvdeni :KK62:Bu nasil bir yuzsuzluktur yahu!! Basbayada cekemiyo oglunun sana olan sevgisini. Uyari alinca sayip sovmesi de edepsizlikten baska birsey degil. Dusecekti kendi gibi edepsiz bi gelinin eline gorecekti anyayi konyayi. Boylelerine mustehak aslinda ama olmuyo iste.

:KK53::KK70::KK70:

sizde kp nize baba koş koş bak şu teyze ne kadar da tontiş ne kadar da nur yüzlü değil mi deyin

anlar belki kaynana düştüğün durumu

aynen öyle farkındayım ama bende katlanamıyorum artık:KK43:(((
Belli ki eşiniz de laf anlatamıyor o zaman takmıyormus gibi davranın evet çok güzelmiş kaynım olsaydı onada onu alırdin anne diyin gülün. Hem eşimden umudu kes anlamında gelir. Yada benm neyim eksik anne elime su dokemezler diyin oda sen çirkinsin diyemez nasılsa susar herhalde :Dsiz kızdıkca üzüldükce daha çok yapar

Back
X