merhaba kızlar 1 yıldır bır cocukla cıkıyordum uzak sehırlerden olmamızdan dolayı devamlı ayrılıyorduk barışıyorduk ama bana cok baglıydı cıdden cok sevıyordu ya agzımın ıcıne bakıodu ve oyle yaptıgı her surecte asık oldum sonra bı 6 ay ayrı kaldık ve ben dayanamadım mesaj attım yenıden konuşmaya ve cıkma aşamasına geldık ama bır umursamazdı artık ama sevdıgınıde bellı edıyordu degısmıstı kızıyordu herseye bagırıyordu ama sevıyordu cıdden sonra 3ay konustuktan sonra sihir bozuldu devamlı kavga gurultu ve bana dedı kı ben sana donucem aynı sehırde olucaz donmezsem ölüm cıksın dedı ama dedı gorustukce dedı sana gerı donme yuzum olmıycak cok kavga edıorz dedı ve ben hazmemedım devamlı mesaj attım hattımı degıstırıcem dedım ama hatttımı degıstırmıyorum o oyle bılsın ıstedım sizce ıyı mı yaptım anlar mı hattı mı degıstırmedıgımı ve doner mı kızlar cok kafam karıstı napıcagımı bılemedım bız bu hayatta erkeklere muhtac degılız ama donmelerını ısterız boyle bı benzer yasayan ve tecrublerı olan ınsanlar yada yorumları olanlar lutfen yorumlarını belırtsın uzun uzun yazamadım ama kusurabakmayın