Ah! Patron ah!

Kriz bahane ederek sana sigorta yapmıyor ama yeni şirket açmayı planlıyor bu zihniyette olan patronların yatacak yeri yok ama neyse, kanuni hakkın neyse sonuna kadar ara bence

Senin patronun anladığım kadarıyla çok pişkin bir insan, öyle iyilikten falan anlayacak bir tip değil. Önce yüzüstü bırakıp git, sonrada şikayetmi edersin ne yaparsan....Elinden geleni ardına bırakma, senin ona iş bulamamaktan dolayı mecburiyetini anlamış ve bunu kullanmış, böylesine iyi davranmak değmez canım.

hanımlar sonunda başka bir iş buldum ve kurtuldum bu adamdan.ama yeni patron çok sert. inşallah yeni işim iyi olur.olmazsa da çalışmam.evlenince kocam bakar bana ne yapıyım yani :roflol:

canım acil ama çoooook acil çık bence o işten,benim de başımdan yıllar önce böyle birşey geçmişti,ama insan işyerine alıştığı için o işten ayrılmak insanı korkutuyor,bende cesaret edip ayrıldığımda boşluğa düşmüştüm ama sonra alışıyorsun.neyse şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalmışım,şimdi iyiki de çıkmışım diyorum,sen de öyle canım,bence bir an önce ayrıl,biriken aylıklarını alıcam diye de sabretme bence.:umursamaz:

bi an benim patronum olan coşkun aklıma geldi delikafadulden
böyleleri çook var yaa klava:

kesinlikle haklısın.aynen böyle yap.böyle şerefsiz insanları sömüren kişilere haddini bildirmek lazım.

valeri canım bu sıkıntıdan kurtulmanın bir yoluda oturup deli gibi kpss çalışmak hem haklarını alırsın. hemde rahat edersin.

bazı insanlar sinekten yağ çıkarma pesinde ne kadar çalıştırsam o kadar kardır diye düşünüyor.lmaz:

bilişim sektöründemisiniz? benzer huylu bir patron tanıyorum, dediklerin ve yaşadıklarını birebir yaşayan bir arkadaşım var, izmirden istanbula taşınan bir firma. yoksa o mu dedim bi an?

bilişim sektöründemisiniz? benzer huylu bir patron tanıyorum, dediklerin ve yaşadıklarını birebir yaşayan bir arkadaşım var, izmirden istanbula taşınan bir firma. yoksa o mu dedim bi an?

yok canım bilişim sektörü değil, inşaat. zaten başka bir iş buldum ve kurtuldum bu adamdan sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…