• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah su akrep burcu erkegin inadi, 570 8 aradiigima ragmen halen tik yok

Madem huyu bu belli bir zmn için onu aklından çıkar olmadığını varsay..Kafanı dağıt,başka şeylerle oyalan.Mutlu olduğunu hissetsin.Ona yönelik birşey yazıp çizme.O zmn dicek ki ben bu kızı çok yordum biktirdim herhalde hop geri adim atcak emin ol..Sana salak ! dedigini unutma insan sevdiğine bu kadar saygısız konuşmaz..Tavrını koymazsan saygisizliga devam eder...
Hennuz iliskimiz yok ilk boyle degildi ama

10314604_790800194303636_6206519328449746077_n.webp

Ne diye dalga geciyorsunuz, insan deger verdigi kisiye tahmin etmeyecek seyler yapar.. Bence cok dalga gecmeyiniz, birgun basiniza gelince anlarsiniz... Burda bi soz var, en son gulen iyi gulen ;))

Ne diye dalga geciyorsunuz, insan deger verdigi kisiye tahmin etmeyecek seyler yapar.. Bence cok dalga gecmeyiniz, birgun basiniza gelince anlarsiniz... Burda bi soz var, en son gulen iyi gulen :KK66:)
Canim o degil sen bize 570 kez arandigi halde sarji bitmeyen telefonun markasini soylesene ya, ondan alicam

Şahsen dalga gecmedim seninle sadece erkekler tahminimizden fazla sıkılıyor demek ki ve komik bi haber....

Ne diye dalga geciyorsunuz, insan deger verdigi kisiye tahmin etmeyecek seyler yapar.. Bence cok dalga gecmeyiniz, birgun basiniza gelince anlarsiniz... Burda bi soz var, en son gulen iyi gulen :KK66:)
canım benim senin o ilk aramayı yapmaman gerekiyo çünkü ilkinde reddedilince insan otomatiğe sarabiliyo kendimden biliyorum :) önemli olan ilk yani kendini tutmaya çalış

erhaba arkadaslar,
Ben hayatimda böyle erkek görmedim.. bir konu konusuyorduk, bosver anlamazsin gene sen dedi, bende neden anlamayim, salak miyim ben sõyledim, oda : Bilmem, ola bilir sõyledi.. cunku bir kaç kez yasadik bunu dedi.. Benimde gururum kirildi, coktaa alingan olddugum icin oruma gitti, ben na hiç hakaret edici yahut kirici laflar soylemem.. bendee dedimki: ya git" bisey soylemiyorum daha.. sonra hic bisey yazmadi.. bir õzur borcunu bekledim... Tum gun yazmadim oda, dayanamadim.. senmisin bana inat yapan. Tam 570 x aradim.. Whatssapa girdi bisey demeden tel kapatti, sonra telefonu acti vede whatsapppa bakti fakat hiç bisey soylemedi.

Sizce degerimi bilipte konusurma hic, cunku bundan soNra konusmucam

Ya şunu anlamıyorum kadınlar neden böyle aşşalanmaktan ve alçaltılmaktan hoşlanır?
Eyer erkek yumuşak davransa tersi oluyor
Malesef Türkiye gerçegi bu kadınlar bundan hoşnıyor.
Size diyecegim o adamın peşini bırakı.
Siz çok daha iyilere laiksiniz
Hiç bir erkek zayıf kadınlardan hoşlanmaz:KK12:

estağfurullah dalga geçmek ne haddime, konuya benzer bir haber geldi aklıma onu paylaşmak istedim sadece..

sevgiliniz insaflıymış, 138 de isyan edip karısını öldürmeye giden adamlar da var memlekette..
bence siz şükredin ve aramaya devam edin :rolleyes:

Ya şunu anlamıyorum kadınlar neden böyle aşşalanmaktan ve alçaltılmaktan hoşlanır?
Eyer erkek yumuşak davransa tersi oluyor
Malesef Türkiye gerçegi bu kadınlar bundan hoşnıyor.

Haklisin ya :(
Size diyecegim o adamın peşini bırakı.
Siz çok daha iyilere laiksiniz
Hiç bir erkek zayıf kadınlardan hoşlanmaz:KK12:

estağfurullah dalga geçmek ne haddime, konuya benzer bir haber geldi aklıma onu paylaşmak istedim sadece..

sevgiliniz insaflıymış, 138 de isyan edip karısını öldürmeye giden adamlar da var memlekette..
bence siz şükredin ve aramaya devam edin :rolleyes:
Oké, fijn ;)

erhaba arkadaslar,
Ben hayatimda böyle erkek görmedim.. bir konu konusuyorduk, bosver anlamazsin gene sen dedi, bende neden anlamayim, salak miyim ben sõyledim, oda : Bilmem, ola bilir sõyledi.. cunku bir kaç kez yasadik bunu dedi.. Benimde gururum kirildi, coktaa alingan olddugum icin oruma gitti, ben na hiç hakaret edici yahut kirici laflar soylemem.. bendee dedimki: ya git" bisey soylemiyorum daha.. sonra hic bisey yazmadi.. bir õzur borcunu bekledim... Tum gun yazmadim oda, dayanamadim.. senmisin bana inat yapan. Tam 570 x aradim.. Whatssapa girdi bisey demeden tel kapatti, sonra telefonu acti vede whatsapppa bakti fakat hiç bisey soylemedi.

Sizce degerimi bilipte konusurma hic, cunku bundan soNra konusmucam

olaylara burçlara göre bakmayı anlayamıyorum. tamam ben de biraz inanıyorum insanların burçların temel özelliklerini taşıdığına ama yine de kişiler burçlarla değerlendirilmemeli. kaldı ki akrep o kadar inatçı bir burç değildir. daha çok gururlu, hırslı ve ketumdur.

konuya gelecek olursak sana hakaret eden o arayan sensin. hiç aramaman lazımken bir de bu kadar aramışsın. bundan sonra konuşmamalısın zaten.

Back
X