canım böyle giderse çok yıpranırsın hemde çok egosuna yenik düşemiyor
peki o zaman kim haklıydı[/QUOcTE] canim yazmistim .. Konu bu"l
aslinda ozluyorum onu.. Kizinca hep susuyor.. Illa pesinden kosmam gerek.. Kiskandirmakta istemiyorum, gecen denedim agzimdan burnumda getirdi.. O bisey soylemisti sinir oldum. O baslatti bende dedimki. Iyi arkadasimin abisi zaten beni istiyor.. Bbende ona giderim evlenirim.. Orda ppatladi.. Ssen O.... Dedi.. Halbuki o bana benzer bisey soyledi, dediki bana bidaha sakin boyle sey deme konusmam... Ama bilmiyorum.. Bizim tartistigimiz konu buydu.. O fitnes yapiyordu, bende dedimki eve git dinlen, oda dediki spor yapmasak kadinlar bakmaz.. Bende sinirrlendim.. Bende dedimki haklisin, bende ekstrra dar giyim, yoksa erkekler bakmaz dedim.. Oda dediki sanki hic dar giymiyomus gibi konusuyosun, yukardaki resmen 90 60 90 vucuddun var.. Bende dedimki o nasil oluyor? Da once duydum ama bilmiyom tam olarak o da dediki bilirsin bilirin herneyse, anlamadim dedim, oda dediki bosver anlatsam gene anlamazsin zaten. Bende salakmiyim dedim, bilmem olabilir dedi. Bazen anlamiyon dedi.. Bende alindim. Sonra konusmadi da, bende dayanamadim gece 570 x aradim