Ah su arkadas ortamii

pinkmafya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
26
0
6
İstanbul
Sigara icen bi kiz icmeyen bi kızı niye ezikler ki bence bu daha cok ezik bi durum ne biliyim, erkekler daha mi seviyo bu kadar bagimliligi olan kızları ben bu konuda biraz hassasim yani sigaranın tadi cok kotuuuu neye bagimlilik yapiyolarsaa artik ortama girememe durumum var kizlarrr varsa çözümler okurum ://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh o arkadaş ortamı yok mu benim sigaraya baslama sebebim yok arkadasim icme ortamada giremezsen girme sağlığından önemli değil

Hiç sigara içen arkadaşım olmadı (tabii iş arkadaşlarımda var ama onlar yakın arkadaşım değiller)

Sigara içen kızları daha çekici bulan bir erkek de ne duydum ne gördüm. Aksine sigara içmemesini tercih edenler daha çok.

Sagligi bir kenara birak, sigara icen bir kiz cok itici duruyor. Bir arkadas ortamina gir(ebil)mek icin kendinden odun vermemelisin.

Son düzenleme:
sigara içende , içmeyende arkadaşlarım var..
neden ezik görsünler ki,kendimi zehirlemediğim içinmi ..
saçma bir düşünce olmuş .. içende kendine , içmeyende

:d alemsiniz yaaa bende içmem hiç sevmem de.. sigara içen kızlar güzel gözüküyor bence ama yanına yaklaşılmıyor kokudan.

Çok dogru soyledin ama onlar oyle degil bi yerleri kalkiyo ego tavan ne biliyim serserilerle takiliyolar genclik bu degil halbuki onla bunla olmak degil sigaradan kastim bu aslinda. Yani bende de bu hareketler olmayinca direk ezik mod oluyoo

İçmem arkadaşlarımda yok içen olabilirdi de sonuçta içen kendine içiyor neden ezilesinizki sigara içmiyorsunuz diye mi kendinize özgü bir duruşunuz olmalı içmemek daha güzel ve daha tarz bence (sigara içmemenin de tarzımı olurmuş)

Son düzenleme:
Ergenlik dönenimde hava sebebi olabiliyor ama ileri yaşta nerden düştük bu illete durumuna giriyorlar. Benim çalışma arkadaşlarım var içerler ben tek hiç içmeyen aa ne güzel içmiyor musun hiç mi içmiyorsun canın çekmiyor mu hiç diye özeniyorlar valla :) O gençlik dönemini atlat sonra gör o ezikleyenleri. Hem maddi zarar hem vücuda zarar bir de pis koktuğunla kalıyorsun.

Yaa sormaa bi de kro gibi

Ne dogru soyledin ben olgun düşünüyorum ya da eski kafa mi bilemiyorum guzel ortam olsa gircem de olmuyo boyle genc bi ortam yok kimle ciksam diye avlanmayi bekliyorlar resmen

Şimdi öyle söylenirse tepki çekebilir ama içmemek daha hoş sanki erkekte de sevmem çok şükür erkek arkadaşım içmez sporcu insanız biz

Ahah cok iyiymis bi sporcu erkekden de bana lazim hem o yazdigim herkes icin gecerli degil benimkiler oyle yanlis anlaşılmasın tercih meselesi

Ahah cok iyiymis bi sporcu erkekden de bana lazim hem o yazdigim herkes icin gecerli degil benimkiler oyle yanlis anlaşılmasın tercih meselesi

Daha iyi temiz bakımlı oluyor insan sen içmiyorsan karşındakinin içmesinden rahatsız olursun evlenince daha fena o yüzden davul bile dengi dengine

Sigara icen kizlar sigara icmeyenleri ezikliyorlar diyorsun bundan sikayetcisin esiyosun gurluyorsun ama sen sigara içmeyen biri olarak icenleri ezikleme hakkini kendinde bulabiliyorsun. Bence once arkadas ortamini sonra da bakis acini degistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…