Sagligi bir kenara birak, sigara icen bir kiz cok itici duruyor.Bir arkadas ortamina gir(ebil)mek icin kendinden odun vermemelisin.
Ödün vermemek derken canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sirf birileri istiyor diye durusundan taviz vermemelisin. Yani hosuna gitmeyen seyleri yapmamalisin. Karakterin saglam olsun.
İçmem arkadaşlarımda yok içen olabilirdi de sonuçta içen kendine içiyor neden ezilesinizki sigara içmiyorsunuz diye mi kendinize özgü bir duruşunuz olmalı içmemek daha güzel ve daha tarz bence(sigara içmemenin de tarzımı olurmuş )
Ergenlik dönenimde hava sebebi olabiliyor ama ileri yaşta nerden düştük bu illete durumuna giriyorlar. Benim çalışma arkadaşlarım var içerler ben tek hiç içmeyen aa ne güzel içmiyor musun hiç mi içmiyorsun canın çekmiyor mu hiç diye özeniyorlar valla :) O gençlik dönemini atlat sonra gör o ezikleyenleri. Hem maddi zarar hem vücuda zarar bir de pis koktuğunla kalıyorsun.
Yaa sormaa bi de kro gibi
Şimdi öyle söylenirse tepki çekebilir ama içmemek daha hoş sanki erkekte de sevmem çok şükür erkek arkadaşım içmez sporcu insanız biz
Ahah cok iyiymis bi sporcu erkekden de bana lazim hem o yazdigim herkes icin gecerli degil benimkiler oyle yanlis anlaşılmasın tercih meselesi
Daha iyi temiz bakımlı oluyor insan sen içmiyorsan karşındakinin içmesinden rahatsız olursun evlenince daha fena o yüzden davul bile dengi dengine
Çok dogru soyledin ama onlar oyle degil bi yerleri kalkiyo ego tavan ne biliyim serserilerle takiliyolar genclik bu degil halbuki onla bunla olmak degil sigaradan kastim bu aslinda. Yani bende de bu hareketler olmayinca direk ezik mod oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?