- Konu Sahibi MucizeOlsun
-
canım bilgiler için çok teşekkür ederim benim kocaman bir göbeğim var altım 42 üstüm 44 şu göbeği eritecek bişey var mı?
iki gündür koşu bandına çıkıyorum dün 15 dk bugünde 20 dk yürüdüm her gün 5 dk arttıracağım yarın poşet bağlayıp yürüyeceğim
Slmm canimm banada yardim et nolurrr benim kalcam cooook büyük kilo versemde göbegim gidiyorr kalcam ayni kaliyorr kosu bandim var hergün 30dk yürüyorumm bende sariyimmi
cankız kilon bedenin kaç bilmiyorum ama büyük boy çöp poşeti al önce kapalı kısmını beline göre kes sonra poşetin ortasını pantolon misali kes ve koli bantı kullanarak pantolon şekli ver giy üstüne tayt ve altına hava almayacak şekilde kalın çorap giy misss gibi terlersin haaa birde aynı tempoda yüyüyüş yaparsan veremezsin bi hızlı yürü sonra sık dişini iyice zorla ve sonra biraz temponu düşür eğer koşu bandın yokuş yapıyorsa yokuşu kullan :) yürürken kendini geriye ver öne ver acıyı yani yanma hissini nerende hissedersen yürürken o bölgeni çalıştırıyorsun yürürken arada koşmayı dene gerçi yaşını bilmiyorum bu da çok önemli...
Yasim 22 kilom 77.400
yokus yukari sürüyorumm hergün 30dk sürüyorumm
yani canim birgün hizli tempoda birgün cok yavasmi süreyim
Tammda kalcam ve bacaklarda böyle nasil diyim oturdugumda birsey hareket ediyor ama cok fazla sürmüyorr:):)
ya aslında tam olarak demek istediğim 5 dk hızlı tempo yürüyorsan 2 dk çok hızlı tempoda yürü yada koş yaşın müsait sonra tekrar hızlı tempo yürü yokuş olsun ama mutlaka
Yasim 22 kilom 77.400
yokus yukari sürüyorumm hergün 30dk sürüyorumm
yani canim birgün hizli tempoda birgün cok yavasmi süreyim
Tammda kalcam ve bacaklarda böyle nasil diyim oturdugumda birsey hareket ediyor ama cok fazla sürmüyorr:):)
Mesela canim böyle yapsam olurmu
30dk normal yavas yürüsem sonra birkac saat sonra da 10dk cok hizli bir sekilde kosmak degilde yürüsem olurmu yada
birgün 30dk normal yürüyeyimde
ertesi günü 10dk hizli bir sekilde mi yürüyeyim hangisi daha iyi olur
o kadar yorma kendini spor sonradan üşenmene neden olur buna izin vermemek için kendine o gün ne kadar gücün varsa o kadar zaman tanı atıyorum bugün yarım saat de ama mutlaka çık o koşu bandına çünkü kendimi en yorgun hissettiğim günlerde bakıyorum ki en güzel sporumu yapmışım bu arada L-carnıtıne kullanabilirsin vücut ısısını yükseltip spor yaparken daha çok terlemeni sağlar
L- carnitine ilac mi ki bu
dogruu söylüyorsunn aslinda
canim yani mesela cook isim var cok yorgunum 10dk bile binsem iyi demii
Tabiki bir film izlerken yada dizini izlerken uzanıp oturup izlemek yerine koşu bandında izleyebilirsin L.carnıtıne hakkında internette çok bilgiler var edinebilirsin protein amino asit ve L.carnitine gibi şeyler sadece sporcu takviyeleri sayılır diyebiliriz. Çünkü L.CARNİTİNE'nin görevi aslında sadece spor aktiviyesi sırasında vücut ısısını arttırarak yağ yakımını hızlandırmak hem ter hem idrar yoluyla vücuttan atılımını sağlamak.
yada duşa girmeden önce azıcık koşayım diyebilirsin o gün sporunu yapsan bile :)
Vayyy iyii yaaa gidip yarin sorayim tabi varsa burda
MULTİPOWER L-Carnitine Liquid Forte 1800 Mg bu en iyisidir ama eczaneden SOLGAR'ın ürününü de bulabilirsin başka da olabilir tabi internetten araştırabilirsin sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?