- Konu Sahibi melekkkkkk
Konulara tam hakimsen ve çözemiyosan soru tiplerine alışman lazım. Yani daha fazla soru çözersen bu işin mantığını kavramış olursun.
sorun bende galiba çok detaylı soruya bakıyorum:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konulara tam hakimsen ve çözemiyosan soru tiplerine alışman lazım. Yani daha fazla soru çözersen bu işin mantığını kavramış olursun.
kısmet inşlh bir dahakine olucaktır...alan çok zordu inşlh bu yıl daha kolay olur..
zaten beni yakan alan oldudaha başlamadım alan çalışmaya ben sen başladın mı hangi yayının kitabını alcaksın, bende geçen yılın var yargının kitabi
zaten beni yakan alan oldudaha başlamadım alan çalışmaya ben sen başladın mı hangi yayının kitabını alcaksın, bende geçen yılın var yargının kitabi
bende yargı çalışıyorum:26:ama yeterli olduğunu düşünmüyorum..
bende yargı çalışıyorum:26:ama yeterli olduğunu düşünmüyorum..
aynen bende. konu dışına çıktı biraz alanı özelden bir ara konuşalım
eğitimde arkadaşlarında dediği gibi çok detaya inme sorularda detaya inince saçmalıyoruz![]()
Egiyim Bilimleri biraz sorun cikartir ben tam dogru cevap iste bu derdim emin bi sekilde cevap bi bskardim tamamen alakasiz bi sik hani en basta eledigim.farkli kaynaklardan calis derim ben.Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
aynen bende. konu dışına çıktı biraz alanı özelden bir ara konuşalım
eğitimde arkadaşlarında dediği gibi çok detaya inme sorularda detaya inince saçmalıyoruz![]()
çok teşekür ederim ilgine![]()
sorun bende galiba çok detaylı soruya bakıyorum:18:
işte bendede aynı sorun var tam bu diyorum ama yanlış çıkıyor.sizin branşınız ne![]()
arakdaşım ben geçen sene girdim. İnan oturup kitaplara bakmadım hiç konu çalışayım sonra tastlere bakarım demedim. konu tarama da çözmedim hiç. Ben sadece full bu genel deneme teslerinin eğitm bilimlerini aldım yada girdim. netlerim sıfırdı başta tabi. çok eksik olduğum konulara kitaptan baktım netten baktım. her bir terimin anlamını, bazı sorulardaki püf noktalarını not aldım o testlere. O denemelerin hiç birini atmadım hep aynı soruları döndürüp döndürüp soruyolar. takılınca döndüm baktım.
her sorunun neredeyse bir püf noktası var zaten. KELİMELERDEN yakalamaya çalış. anahtar kelimeler bul. Bir de muhtemelen biliyorsundur ama "ender hoca eğitim bilimleri" yazarsan çok çok süper vidyolar bulacaksın. çok karıştırılan terimleri anlatıyor tek tek. hepsi yok youtube da ama facebook sayfasında var. öyle koca konuyu anlatmıyor. sadece karıştırılcak noktaları.
ben 68 net yapmıştım 80 sorudan. Kendini helak ederek gece gündüz çalışan arkadaşlarımın çoğundan iyiydi netim...
evet çok iyiymiş netinizatandınızmı peki
çok şükür atandım alanımda 215. oldum. İngilizce öğretmeniyim bu arada
ne güzel darısı başımıza sizin adınıza sevindim.![]()