ah şu gelgitlerim olmasa

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
3 aylık evliyim hic hayalimdeki gibi gitmiyo :( cok tartisip hergün kvga bitirdik birbirimizi. babam akciğer ca evre ileri durumu ağır canım sıkkın normal degilim bu gerginligimin etkisi cok büyük tartismalarda biliyorum ama bunun arkasina siginmak da istemiyorum.ikimizde kavgalardan yorulduk k.valide ile gorusmuyoruz o da kocamı geriyo. Bana hicbi seyini anlatmiyo uzaklaştı iyice ben de ona öyle.
Neyse babamı hastaneye kaldirmislar hastaneye koştum agliyom tabi cok korktum annem dışarı cik seni böyle gormesin dedi. Esim de gir iceri evde agliyosun burda agliyosun ne faydan var dedi beynimden vuruldum git o zaman eve bi de senle ugrasamicam zaten derdim bana yetiyo derkwn terbiyesizlik yapma diye uzerime yürüdü kuzenim araya girdi sensin terbiyesiz dedim iki gündür konuşmuyorum çok kırıldım böyle susarak anliyo mu emin deilim o da konuşmuyo sormuyo kavga etmemek için bana bulasmiyo biliyorum şimdi aksama normal davranip konussam mı yoksa uzatsam mı hangisi beni haklı çıkarıp hatasını anlamasini saglar ki icime bi iyi niyet geliyo sonra gidiyo yoruldum ben bu evlilikten :(

Daha çok yeni evlisinin ve bu tanışma sürecinde birde sıkıntın varken normal bunlar. Bence normal konuş ve aranı düzelt. Sonuçta oda stres yapmış olabilir ve erkekler gerilimde gözleri dönüyor.

Uzun bir evliliğiniz olsa ve eşin hep böyle davransa hep konuş demedim ama başlarda makul olup biraz alttan almak lazım.

Sen konuşunca o uzatırsa o zaman bakarsın nasıl davranacağına,

Ve son olarak çok geçmiş olsun.

3 aylık evliyim hic hayalimdeki gibi gitmiyo :KK43: cok tartisip hergün kvga bitirdik birbirimizi. babam akciğer ca evre ileri durumu ağır canım sıkkın normal degilim bu gerginligimin etkisi cok büyük tartismalarda biliyorum ama bunun arkasina siginmak da istemiyorum.ikimizde kavgalardan yorulduk k.valide ile gorusmuyoruz o da kocamı geriyo. Bana hicbi seyini anlatmiyo uzaklaştı iyice ben de ona öyle.
Neyse babamı hastaneye kaldirmislar hastaneye koştum agliyom tabi cok korktum annem dışarı cik seni böyle gormesin dedi. Esim de gir iceri evde agliyosun burda agliyosun ne faydan var dedi beynimden vuruldum git o zaman eve bi de senle ugrasamicam zaten derdim bana yetiyo derkwn terbiyesizlik yapma diye uzerime yürüdü kuzenim araya girdi sensin terbiyesiz dedim iki gündür konuşmuyorum çok kırıldım böyle susarak anliyo mu emin deilim o da konuşmuyo sormuyo kavga etmemek için bana bulasmiyo biliyorum şimdi aksama normal davranip konussam mı yoksa uzatsam mı hangisi beni haklı çıkarıp hatasını anlamasini saglar ki icime bi iyi niyet geliyo sonra gidiyo yoruldum ben bu evlilikten :KK43:

Babası hastaneya kaldırılmış bir insanın gerekirse stres topu olması gerekirken bir de üzerine yürüyen adama ne denir ki? Allah ıslah etsin. Siz haksız değilsiniz. Olayı nasıl çözümlersiniz bilmiyorum ama zor zamanınızda yanınızda olmayacak , iyi gün dostu bir eşle ömür geçer mi bilmiyorum.

hangisi beni haklı çıkarıp hatasını anlamasini saglar ki
bak canım zaten bu düşünce çok yanlış haklı olsan ne olur olmasan ne olur soncta biten ömür ikinizin ömrü. ilk 1 yıl bizde çok kavga ettik ama inan bana zamanla herşey yerine oturuyor. Hiç bir şeyi çok büyütüp uzatmak iyi değil çünkü bu mutsuzluga ve kavgaya davetiye çıkarır.

bu arada merak ettim neden kaynananla görüşmüyorsun?

İstersen yillarca sus, bi erkege kirildigini hissettiremezsin. Konusmaniz lazim.
Esin de babasi hastanede yatan karisinin ustune yuruyecek kadar terbiyesiz biri. Allah kolaylik versin valla. Yol yordam bilmeyen, insanca konusamayan biriyle gecinmek zor.

Yeni evlilerde surekli tartismalar oluyor inan bizde oyleydik son bie aydir durulduk ..

Ama sana baskalarinin yaninda oyle hitap etmesi hos degil ve ustune yurumesi hic hic hos degil yapmamasi gerekirdi...
Kimi insan duygularini aglayarak kimide soguk belirtir insanin elinde olan bisey degilki bu...

Esinle konus ve anlat .. ama fazlada ustube dusme kendisi senden ozur dilemeli ...

Babanıza çok geçmiş olsun...
Ben olsam ben de kavga eder eşime anlayış göstermezdim...Onun beni anlaması bana destek olması gerekirken köstek olması üzerdi...
Ancak belki onun açısından bakınca siz de üzüntünüzü fazla uçlarda yaşıyor olabilir misiniz?
Yeni evlisiniz onun da evlilikle ilgili beklentileri vardır, sürekli mutsuz, gergin, üzgün, bitmiş bir eş görmek onu da yıpratmıştır belki?
Bilemiyorum benim eşim de böyle ben ne zaman stresli olsam benden daha stresli olur...Hasta olsam benden daha hastadır, mutsuz olsam benden daha mutsuzdur...Bazılarının da tarzı böyle...

Bak baban hasta diye kendini parcaliyosun. O adama yazik degil mi anasiyla gorusturmuyosun???

Babanıza çok geçmiş olsun...
Ben olsam ben de kavga eder eşime anlayış göstermezdim...Onun beni anlaması bana destek olması gerekirken köstek olması üzerdi...
Ancak belki onun açısından bakınca siz de üzüntünüzü fazla uçlarda yaşıyor olabilir misiniz?
Yeni evlisiniz onun da evlilikle ilgili beklentileri vardır, sürekli mutsuz, gergin, üzgün, bitmiş bir eş görmek onu da yıpratmıştır belki?
Bilemiyorum benim eşim de böyle ben ne zaman stresli olsam benden daha stresli olur...Hasta olsam benden daha hastadır, mutsuz olsam benden daha mutsuzdur...Bazılarının da tarzı böyle...

Aynen katılıyorum. Erkekler strese ve üzüntülü durumlara biz kadınlar kadar dayanıklı değiller, gelemiyorlar böyle şeylere. Ve sizi de karşılarında güçsüz, perişan görmek istemiyorlar içleri kaldırmıyor belki de. Ama gösteremiyorlar ve öfkeye dönüyor davranışları. Biraz eşinizi de anlamayı deneseniz, babanız için büyük geçmiş olsun ama eşiniz de ilgi bekliyor olabilir mi ? Biraz daha güçlü durmayı deneseniz ?

3 aylık evliyim hic hayalimdeki gibi gitmiyo :KK43: cok tartisip hergün kvga bitirdik birbirimizi. babam akciğer ca evre ileri durumu ağır canım sıkkın normal degilim bu gerginligimin etkisi cok büyük tartismalarda biliyorum ama bunun arkasina siginmak da istemiyorum.ikimizde kavgalardan yorulduk k.valide ile gorusmuyoruz o da kocamı geriyo. Bana hicbi seyini anlatmiyo uzaklaştı iyice ben de ona öyle.
Neyse babamı hastaneye kaldirmislar hastaneye koştum agliyom tabi cok korktum annem dışarı cik seni böyle gormesin dedi. Esim de gir iceri evde agliyosun burda agliyosun ne faydan var dedi beynimden vuruldum git o zaman eve bi de senle ugrasamicam zaten derdim bana yetiyo derkwn terbiyesizlik yapma diye uzerime yürüdü kuzenim araya girdi sensin terbiyesiz dedim iki gündür konuşmuyorum çok kırıldım böyle susarak anliyo mu emin deilim o da konuşmuyo sormuyo kavga etmemek için bana bulasmiyo biliyorum şimdi aksama normal davranip konussam mı yoksa uzatsam mı hangisi beni haklı çıkarıp hatasını anlamasini saglar ki icime bi iyi niyet geliyo sonra gidiyo yoruldum ben bu evlilikten :KK43:

Eşinizin çok kaba ve anlayışsız bir insan olduğunu düşünüyorum. Babanız hastayken etrafa gülücükler saçan, pozitif enerji veren bir insan olmanızı mı bekliyor? İnsan eğer rol yapmıyorsa ne zaman ağlayıp ne zaman kendini kontrol edebileceğine karar veremez. Sizin yerinizde olsam hiç alttan almam. Kendisi gelip konuşana kadar konuşmam. Tabi bu kadar kısa bir sürede bir şeylere karar verilmez ama gelecek zamanın size göstereceklerine göre evliliğinizle ilgili mantıklı bir karar verebilirsiniz. Babanıza da acil şifalar diliyorum.

Bak baban hasta diye kendini parcaliyosun. O adama yazik degil mi anasiyla gorusuyosun???
Gorusturmuyor deilim annesi zaten huysuz ogluna da bana da her gittigimizde bagirip cagirip kavga cikariyor her seyden sikayet edip surekli gelinip gidilsin her seye karissin para verilsin bizimle gezsin ben temizlik yemek yapip kapı kapı yeni gelin modunda gezeyim tam eski kafa bizi en son evden kovdu bayramda elini vermedi ogluna ogleden sonra gittik diye benim ailemin duymadigi laf kalmadi en son küfürler yagdirdi bana anlat anlat bitmez agzimi acip hicbirine cevap vermedim. O gitsin gorussun ama gitmiyo ben karismiyorum uzuldugunu bildigim icin sustum ve gittim annesine ama artik gitmiycem gorusme desem beni dinlemez yine görüşür buna ben ne karisirim

birbirinizi insanların arasında kırmasanız keşke
(aslında hiç kırmasanız tabii de)

A, post: 36598887, member: 431173"]İstersen yillarca sus, bi erkege kirildigini hissettiremezsin. Konusmaniz lazim.
Esin de babasi hastanede yatan karisinin ustune yuruyecek kadar terbiyesiz biri. Allah kolaylik versin valla. Yol yordam bilmeyen, insanca konusamayan biriyle gecinmek zor.[/QUOTE]
Gecenlerdekonustuk bi seye sinir olunca surat yapma normal davran utandir beni dedi artik konussam da ise yaramicak gibi geliyo ama sustukca da hallolmuyo surat yapiyorum diye yine ben bi ton laf yiycem biliyorum. Hatasini anlamasini biliyorum gercekten bu yaptigina inanip kabullenemiyorum napcam ben bu adamla ya akli basina gelsin istiyorum ne yoldan gitcem bilemedim

Gorusturmuyor deilim annesi zaten huysuz ogluna da bana da her gittigimizde bagirip cagirip kavga cikariyor her seyden sikayet edip surekli gelinip gidilsin her seye karissin para verilsin bizimle gezsin ben temizlik yemek yapip kapı kapı yeni gelin modunda gezeyim tam eski kafa bizi en son evden kovdu bayramda elini vermedi ogluna ogleden sonra gittik diye benim ailemin duymadigi laf kalmadi en son küfürler yagdirdi bana anlat anlat bitmez agzimi acip hicbirine cevap vermedim. O gitsin gorussun ama gitmiyo ben karismiyorum uzuldugunu bildigim icin sustum ve gittim annesine ama artik gitmiycem gorusme desem beni dinlemez yine görüşür buna ben ne karisirim
Hmm haklisin o zaman dogrusu diyecek soz yok.. Peki esin boyle dusunuyo olabilir mi? Yani kendi aile iliskileri iyi olmadigi icin senin aile iliskilerinde saygisizlik yapiyo olabilir mi

Seni üzmek istemem ama seni sevmemiş demek ki.
Sen sadece sevildiğini sanmışsın.

A, post: 36598887, member: 431173"]
Gecenlerdekonustuk bi seye sinir olunca surat yapma normal davran utandir beni dedi artik konussam da ise yaramicak gibi geliyo ama sustukca da hallolmuyo surat yapiyorum diye yine ben bi ton laf yiycem biliyorum. Hatasini anlamasini biliyorum gercekten bu yaptigina inanip kabullenemiyorum napcam ben bu adamla ya akli basina gelsin istiyorum ne yoldan gitcem bilemedim

Bak adamda konuşmuş daha çokta taze evliliğiniz sen normal konuş unut, oda üzülmüştüm ne olsa, eve gelince surat yapmandan korkuyordur. Sen iyi konuşursan alttan alır.

OTE="vivelamour, post: 36599142, member: 527437"]Aynen katılıyorum. Erkekler strese ve üzüntülü durumlara biz kadınlar kadar dayanıklı değiller, gelemiyorlar böyle şeylere. Ve sizi de karşılarında güçsüz, perişan görmek istemiyorlar içleri kaldırmıyor belki de. Ama gösteremiyorlar ve öfkeye dönüyor davranışları. Biraz eşinizi de anlamayı deneseniz, babanız için büyük geçmiş olsun ama eşiniz de ilgi bekliyor olabilir mi ? Biraz daha güçlü durmayı deneseniz ?[/QUOTE]
Gerçekten deniyorum ona anlatmiyorum o varken aglamiyorum annemin kolu kırık ustune eşim icin hafta sonları tatile gidiyorum ona hayiflanmiyorum hep icimde yaşamaya calisiyorum ama psikolojim iice gitti artık herhalde nisanlandim babam beyin kanaması geçirdi atlattik kisin da kanser oldu :( evre 4 yine de düğün yaptik ama ne nisanlik ne de evlilikten bi sey anladim :( durmadan kavga ediyoruz aileme anlatamiyorum uzulmesinler diye k.valide gorumce ayri deli kimlerin icine düştüm ben hic iyi deilim artik beni anlamasini istiyorum nasil yapicagimi bilmiyorum

A, post: 36598887, member: 431173"]İstersen yillarca sus, bi erkege kirildigini hissettiremezsin. Konusmaniz lazim.
Esin de babasi hastanede yatan karisinin ustune yuruyecek kadar terbiyesiz biri. Allah kolaylik versin valla. Yol yordam bilmeyen, insanca konusamayan biriyle gecinmek zor.
Gecenlerdekonustuk bi seye sinir olunca surat yapma normal davran utandir beni dedi artik konussam da ise yaramicak gibi geliyo ama sustukca da hallolmuyo surat yapiyorum diye yine ben bi ton laf yiycem biliyorum. Hatasini anlamasini biliyorum gercekten bu yaptigina inanip kabullenemiyorum napcam ben bu adamla ya akli basina gelsin istiyorum ne yoldan gitcem bilemedim[/QUOTE]
Hatasını anlaması için susarak beklerseniz böyle olana kadar beklersiniz

Eklentiler

• iskelet.webp
    iskelet.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 68
Valla bu konularda çok anlayışlı değilim
Ortada kanser varsa adamın sinirini falan cebine sokucak, dişini sıkacak, tahammül edecek
Yok bunun başka yolu, canıyla cebelleşen insanın üzerine yürünmez
Böyle zamanlarda bir halta yaramayacaksa o adamdan koca olmazzzzz

Babana şifa diliyorum, Rabbim güç versin sana da ailene de ...

Back
X