1.5 yıllık sevgilim hediye kabul etmez biri. ama alacam.. full speedin avondan seti ve bi gölek mi? yoksa daha farklı bi fikriniz vr mı?? nolurr acilll
madem hediye kabul etmez sen de hediye yap o zaman
fimo hamuruyla aşkınızı anlatan anahtarlık vs yapabilirsin mesela,ya da gece lambası yapabilirsin,fotoğrafınızdan yapboz,sevgili kitabı,kalpli pasta,yastık...
dünyaaaanın seçeneği mevcut sevgiliye hediye yapmak isteyene.
muhtemelen sen paranı harcama diye istemiyodur,avondan set aldığını görünce bozulabilir-yani bence...
ama sen ellerinle yaparsan bişiler gık diyemez :)
elinden gelirse kurabiye falan yap, güzel teneke kutular oluyor, onlara koy, kabul etmemek gibi bi lüksü de olmaz, almadım ki yaptım dersin
avondan bir şey alma bence, gömlek de çok standart, ama zaten kabul etmeyecekse alma boşuna, böyle kurabiyeler falan yoluyla bir giriş yap, ilerde küçük küçük hediyelerle başlar sonra güzel bir şeyler alırsın :) yavaş yavaş alıştır
1.5 yıllık sevgilim hediye kabul etmez biri. ama alacam.. full speedin avondan seti ve bi gölek mi? yoksa daha farklı bi fikriniz vr mı?? nolurr acilll
Canım bence hediye kabul etmiyorsa büyük ihtimalle seni maddi zarara sokmak istemiyordur mesela ben de öyleyimdir.Uzun zamandır sevgiliymişsiniz bence ona kendin anılık tarzı sizin için önemli olan bir şeyle ilgili hediye yaparsan çok mutlu olur.