Çok teşekkür ederim ben :-D sizler de olmasanz öyle yalnızm ki insan sohbetine muhtacım. Toparlandm psıkolojık destek aldık eşimle. Artık daha güçluyum eskisi gbi sakinim gülümsüyorum. :-DEski konularınızı hatırladım sonradan, şuncacık şeyden ne kadar daha fazlasına layıksınız ama hayat işte, şimdiden kitaplık hayırlı olsun
Evet hamd olsun. 80 bin tl ye araba çok gereksiz bi lüx ama ne yapaym. Bence az lüx bol sevgi. İnsan kaptırmamalı kendini hayatn gösterişine. Kv çok dindar bi bayan ama meraklılar bu tarz şeylere. Eşim engellı oluncada kıyamadm aldı. Ama bana çok göruluyor üzuluyorum. Asgarı ücretle okutulmuş biriym ailem haliyle hevesm çok.Aslında memurmuşşunuz yani elinizde sabit bir geliriniz var, imkanınız varsa yapın, biraz sizin de kendiniz için birşeyler yapmaya hakkınız var.
Gönlünüzden geçen öyle lüks birşey değil, bunun için endişe duymayın.. Gidin kendinize güzel bir kütüphane, şirin bir tekli koltuk ve güzel bir abajur alın bir de kahveniz çayınız için sevimli bir sehpa.. Bunlar lüks değil, ben de kitap okumayı çok severim bunlar huzurunuz için ilaç.. Varsın olsun borcunuz, sevginiz içinizde olduktan sonra hepsi geçer..Evet hamd olsun. 80 bin tl ye araba çok gereksiz bi lüx ama ne yapaym. Bence az lüx bol sevgi. İnsan kaptırmamalı kendini hayatn gösterişine. Kv çok dindar bi bayan ama meraklılar bu tarz şeylere. Eşim engellı oluncada kıyamadm aldı. Ama bana çok göruluyor üzuluyorum. Asgarı ücretle okutulmuş biriym ailem haliyle hevesm çok.
Bende tam olarak bunları istiyordum ama etrafmdakıler borcun çok harcma dıyorlar üzerime gysi bile almıyorumGönlünüzden geçen öyle lüks birşey değil, bunun için endişe duymayın.. Gidin kendinize güzel bir kütüphane, şirin bir tekli koltuk ve güzel bir abajur alın bir de kahveniz çayınız için sevimli bir sehpa.. Bunlar lüks değil, ben de kitap okumayı çok severim bunlar huzurunuz için ilaç.. Varsın olsun borcunuz, sevginiz içinizde olduktan sonra hepsi geçer..
Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.
ya kusura bakma yalnış bişey demek istemedimSelam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.
Bu kadar kendinizi mahrum etmeyin, insanlar anlamazlar, hissedemezler. Bir de kitaptı, kitaplıktı falan boş gelir çoğu kişiye. Kendinizi de mutlu edin.:)Bende tam olarak bunları istiyordum ama etrafmdakıler borcun çok harcma dıyorlar üzerime gysi bile almıyorum
Eşiniz vergi ve para indiriminden yararlanmadımı canım.Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
BeniM konumu okuyanlar bilir evlenirken kuaföre bile göturmediler düğün salonu tutmadılar yemek vermediler esya almadılar kısacası evimdeki esyaların coğu evliligimzden eski 2 .el kv evden kovunca kendi babam 2 .el esya aldı evimize yeni ütü aldık onu bile saklıyoruz kv de den bıktım artıkSelam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?