- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Ne bilim canım kiyama dim sana hiç ne yapmayı düşünüyorsunbitanem aşırı fedakar olsan da bir dönem sonra bu mecburiyet gibi görülüyor. onun bana yapalım demesi gerekiyordu sanki.
bugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.Ne bilim canım kiyama dim sana hiç ne yapmayı düşünüyorsun
çok kötü durumdayım maddı olarak. bekarken aileme yardım ettim. hem düğünüme para koydum.. kendim hiç o sıraya gelemedım. üstüne yaranamadım. kayınvalıdeme neler alırım neler. gümüş takılar çantalar hediyeler parfumler. her onların şehrıne gidişimde elim dolu olurdu. o bana 5 bıleziği çok gördü.şimdi ben aç gözlü oldum. düğün alışverışı falan görmedım bıle. ... neler var neler. tüm gün canım çıkıyor iş yerınde. eşim engelli her iş bana. hamal gibiyim. yine ağzımı açmam kı eşim anlayıp kendıne dert edınmesın dıye . tek istediğim az değer.Arabayı 5 yıl satamazsınız galiba indirimli çünkü çok özür dilerim ama fazla iyi niyet sizi oyuncak etmiş kimse size acımaz ki çalış çalış öde sen kendine deger ver ki onlar da versinler eşin de ailesi de kullanmış maaşlı kızı alıp bu kadar net..
hayat 3günlük eşek gibi çalışıyosan bey gibi ye iç gez kendine bak alışverişini yap dicem ama belli ki sen borca batırılmışsın maaşına el konmuş..
en fazla bın tl o da kanape için ki kayınvalıdem 10 gunluk evlı falan dinlemeyıp yatıya geldıgınden .benim de hayalim kitap odasıyapmalısın bence, çok abartı bir miktar tutacağını sanmıyorum. hakkındır yap valla
araba 5 yıl satılmıyor tatlım. tedavıde şuanda yok ılerde olur belkı dıye. bacakları protez eşimin kemikleri yapay kemık belden aşağısı. belkı ne bıleyım ağrıları dıner dıye umutla beklıyorum.Herkes yapın diyor ancak belli ki kv den ve kp den size bir hayır yok. eşinizin tedavisi için para lazımmış. Buun için biriktirdiğiniz parayı şimdi kütüphane yapmak için harcamayın derim. İllaki yapacaksanız arabayı satın. Madem zor durumdasınız ve ailesi size yükledi borcunu...
eşimde hayatım başkası bınemez yasak çok şükürde. yanı 30 bınlık araba dururken anlayamıyorum. ben nişan kına yaptırmadım masraf olur dıyeyap tabi odayı da için ferahlasın ama şunu hiiç anlamadım yani arabayı sen ödüyosun başkası mı biniyoooo yakarım valla altından alırım kavga dövüş bazen fazla iyi değil cadı olacaksın bu ne iyi niyet böyle..
bugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.
ailesine tek laf etmiyor. annesinin bana senelerdir yaptıgı yetmezmış gibi şimdide hep onlar haklı.
eski konularımı hatırlayanlar bilir kv eşim kaza geçirince o zaman sevgiliydik beni hastaneden kovdu. eşime yatalakken bakmıştım evli değildik. ahlaksız oldum. dul kadın oldum. yınede bıkmadım 4 ay eşimin yanında hastanede kaldım. sonrasında süründürdü beni. evime alınan her eşya sorun oldu. hastalıklarım kılolarım ayılığımdan tutun kusuruma kadar.
eşim hala susuyor hala. kendıme sığınak yapmak adına istedim bu kitaplığı ama olmadı. ailelerden girdik geçmişten çıktık. adam aldırmıyor. benım gözüm doymuyormuş. kin tutuyormuşum. ...
o kadar kırıldım kı. 8 senemı verdım uğruna ailemi ezdim. o yorulmasın diye kına istemedım. yatak odama komıdın bıle alınmadı. eski beyazeşyalarım kanepelerım. bunları geçtım hep hakaret yedım. ailemle konuşmuyorlar. sadece kendılerı doğru.
anlatılacak çok şey var . eşimle bu noktaya çok şeylerden sonra geldık. hiç insaf yok. kalp ve astım hastasıyım. umurlarında değilim. sence ne yapsam eşim gözünü açar ? öyle saf ki
canım neden bu kadar eziyeti kendine reva görüyorsun yazık değilmibugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.
ailesine tek laf etmiyor. annesinin bana senelerdir yaptıgı yetmezmış gibi şimdide hep onlar haklı.
eski konularımı hatırlayanlar bilir kv eşim kaza geçirince o zaman sevgiliydik beni hastaneden kovdu. eşime yatalakken bakmıştım evli değildik. ahlaksız oldum. dul kadın oldum. yınede bıkmadım 4 ay eşimin yanında hastanede kaldım. sonrasında süründürdü beni. evime alınan her eşya sorun oldu. hastalıklarım kılolarım ayılığımdan tutun kusuruma kadar.
eşim hala susuyor hala. kendıme sığınak yapmak adına istedim bu kitaplığı ama olmadı. ailelerden girdik geçmişten çıktık. adam aldırmıyor. benım gözüm doymuyormuş. kin tutuyormuşum. ...
o kadar kırıldım kı. 8 senemı verdım uğruna ailemi ezdim. o yorulmasın diye kına istemedım. yatak odama komıdın bıle alınmadı. eski beyazeşyalarım kanepelerım. bunları geçtım hep hakaret yedım. ailemle konuşmuyorlar. sadece kendılerı doğru.
anlatılacak çok şey var . eşimle bu noktaya çok şeylerden sonra geldık. hiç insaf yok. kalp ve astım hastasıyım. umurlarında değilim. sence ne yapsam eşim gözünü açar ? öyle saf ki
Canım çok üzüldüm ama sen biraz fazla iyisin kaynanana hediye falan kes verdikçe istiyolar bizde eşim verici taraftı abileri de alıcı taraf kaynanam sadece bizden ister diğerlerine acır aslında aynıyız maddi yönden..çok kötü durumdayım maddı olarak. bekarken aileme yardım ettim. hem düğünüme para koydum.. kendim hiç o sıraya gelemedım. üstüne yaranamadım. kayınvalıdeme neler alırım neler. gümüş takılar çantalar hediyeler parfumler. her onların şehrıne gidişimde elim dolu olurdu. o bana 5 bıleziği çok gördü.şimdi ben aç gözlü oldum. düğün alışverışı falan görmedım bıle. ... neler var neler. tüm gün canım çıkıyor iş yerınde. eşim engelli her iş bana. hamal gibiyim. yine ağzımı açmam kı eşim anlayıp kendıne dert edınmesın dıye . tek istediğim az değer.
Araba eşinin adına mecbur asıl merak ettiğim şu nikahtan önce mi sonra mı aldın..yani ortak mal mı önce aldıysan nikahtan hak iddia edemezsin..eşimde hayatım başkası bınemez yasak çok şükürde. yanı 30 bınlık araba dururken anlayamıyorum. ben nişan kına yaptırmadım masraf olur dıye
bugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.
Öncelikle Allh inşallah şifasını verir canım. O zaman ne olacak ne kadar tutabilir ki bir kitaplık, çalışma odası yap gitsinaraba 5 yıl satılmıyor tatlım. tedavıde şuanda yok ılerde olur belkı dıye. bacakları protez eşimin kemikleri yapay kemık belden aşağısı. belkı ne bıleyım ağrıları dıner dıye umutla beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?