- 27 Mart 2018
- 46
- 16
- 3
- 41
- Konu Sahibi goncagul12
-
teşekkürler.umarım dediğiniz gibi olur.elimden geleni yapacağım yasal olarak.çocuğu almaya unutsun. Üç yaşına gelince nasıl alacakmış? O zamana kadar iyice rahata alışır belki çocuğu hatırlamaz bile. Bundan sonrası için maddi manevi bütün haklarınızı alın.
tamamiyle proje evlilik yapmış benimle.sevgi dediğin zamanla olur diyordu bana.2 parmağını küçücük kısıp bu kadar seviyorum diyordu dalga geçer gibi.çocuğu alamaz unutsun o işi.sizde ayrılın böyle hayat geçmez sizi maddi anlamda kullanıyor.
İnsanlar o kadar içten pazarlıklı olabiliyor kizaafım duygularımdı.hep düzelir düzelir diye aylar ayları kovaladı.o da çok kurnaz.bırakmadı beni.ben en sonunda farkettim ki beni sevdiği için değil bu bırakmamaları.İnsan karşısındakini kendi gibi görüyor.ama güvenmemeli.
e buna rağmen neden evlendiniz?tamamiyle proje evlilik yapmış benimle.sevgi dediğin zamanla olur diyordu bana.2 parmağını küçücük kısıp bu kadar seviyorum diyordu dalga geçer gibi.
Madem hırslısın. Bu hırsını hayırlı bi amaç uğruna kullan. Evet çekişmeli boşanma davasından bahsediyorum.
Uğraşırım, tuttuğumu koparırım diyorsan hakkın olan her şeyi alırsın. Çocuğunu da senden b.k alırlar.
Hatanı anlamışsın, şimdi telafi etme zamanı. Kolay gelsin şimdiden.
Allah korkusu var içimde.Bide mizaç olarak sabırlıyım.Liseyi üniversiteyi binbir zorluk ile okudum.Hayatım için mücadele ettim.Tam rahat edicem derken.Hayatımı sömürmek için hedefe kitlenip girdi sanki ömrüme.Yine de ağır konuşmak istemiyorum çocuğumun babası.Ama onun hedefleri vardı maddi olarak benim üzerimden.Planları yarım kaldı diye çok kızgın bana.Kıyafetlerimi ailemin evinin önüne çöp torbalarına koyup getirdi.bir olay çıkarma derdinde.Hep bir çirkeflik peşindeler.Ben sükûnetimi koruyorum.Ailem bile çok sabırlısın biz senin yerinde olsak yapamazdık senin gibi diyorlar.4 kez arabama zarar verdi.lastiklerini kesti.ama güvenlik kamerası olmadığı için ispat edemiyorum.o kadar planlı biri ki beni ölümle tehdit ettiği gün ben komşuya sığınmaya çalıştım.arkamdan onlar evde yok diye bağırıyordu.yani onların evde olmayışını bile kullanabilecek kadar planlı tehlikeli.İnsanlar o kadar içten pazarlıklı olabiliyor ki
Siz nerede nasıl bu kadar saf duygusal büyüdünüz diye düşündüm şimdi
ben bu hikayenizin çocuğa varacağını düşünmemiştim.adam onu seven değil ona söven biri ile evlensin hem.çocuk bu evcil hayvan mı erkekler tek başına bir çocuğu yüklenmeleri çok zor.gitsin köyünden mahallesinden bulsun. bu seferde 10 yaş küçük bulsun.ailesinin bir de bu versiyon evlilik görmesi lazım bakalım insanlık mı yaş mı?
evliyken diyordu öylee buna rağmen neden evlendiniz?
Bu adam tehlikeli ayrı yada evli fark etmez ayrıl bu adamdanAllah korkusu var içimde.Bide mizaç olarak sabırlıyım.Liseyi üniversiteyi binbir zorluk ile okudum.Hayatım için mücadele ettim.Tam rahat edicem derken.Hayatımı sömürmek için hedefe kitlenip girdi sanki ömrüme.Yine de ağır konuşmak istemiyorum çocuğumun babası.Ama onun hedefleri vardı maddi olarak benim üzerimden.Planları yarım kaldı diye çok kızgın bana.Kıyafetlerimi ailemin evinin önüne çöp torbalarına koyup getirdi.bir olay çıkarma derdinde.Hep bir çirkeflik peşindeler.Ben sükûnetimi koruyorum.Ailem bile çok sabırlısın biz senin yerinde olsak yapamazdık senin gibi diyorlar.4 kez arabama zarar verdi.lastiklerini kesti.ama güvenlik kamerası olmadığı için ispat edemiyorum.o kadar planlı biri ki beni ölümle tehdit ettiği gün ben komşuya sığınmaya çalıştım.arkamdan onlar evde yok diye bağırıyordu.yani onların evde olmayışını bile kullanabilecek kadar planlı tehlikeli.
evliyken diyordu öyle
Abi ne biçim üslup bu ya.kusura bakmayın. ağır konuşmak da istemiyorum ama gerçekten bu kadar salaklık olmaz yani. deli mi dürttü, rahat mı battı, gözünüz mü bağlandı?
anne olunca özellikle lohusalık döneminde saygısızlığa ve sevgisizliğe tahammül edemiyorsunuz.psikolojik baskıları tavan yaptı o dönemde.zaten vardı.fedakarlıklarınıza kişiliğinize anneliğinize değer verilmediğini görünce ipler kopuyor.Evlenmeden once yanlislari gorup herseye goz yummussun.Evlenirken oyle. E cocuk olunca ne oldu da aydinlandin kardesim? Yazik degil mi bir de bebek eklendi
eleştirileriniz için teşekkürler.hayır ilk üyeliğim.ilk konu başlığım.O kadar eğitimliyim alımlıyım bakımlıyım mühendisim diyorsunuz ve etrafta adam kalmamış da kimseyi bulamıyormuş gibi bu adamı idare etmişsiniz siz haftada bir arayan, ilgi göstermeyen, evlenirken bile elini cebine atmayan sizi asla mutlu etmeyen bir adamla evlenme inadı nedir Allah aşkına demek ki hiç de özgüveniniz yokmuş ondan ayrılırsanız yalnız kalacağınızı falan düşündünüz herhalde hele evlenince sırf eşin istiyor diye lüks araba alıp borca girmek nedir? bu kadar nasıl taviz verebilir bir insan ve bir de düzelir diye çocuk yapıyorsunuz çocuğa yazık. Bu konunun çok benzerimi daha önce okumuştum siz 2. üyelik olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?