- 27 Mart 2018
- 46
- 16
- 3
- 41
- Konu Sahibi goncagul12
-
Eleştiriniz için teşekkürler.20 yıl evli kalıp çocuğu olmayan insanlarda var.Çocuk sahibi olmanın Allahın bir hediyesi olduğuna inanıyorum.Herşeye rağmen çok büyük bir mucize. onu çok seviyoruz.üstüne çocuk yapayım dediniz siz de ?
eşyaları karşı taraf kendi rızasıyla vermediği için dava açmam gerekiyormuş.dava açmam durumunda polis ile gidip alabiliyorsunuz.aksi durumda eve gidip alırsam olay çıkartır.ailemin başını belaya sokar.mahkeminin sonuçlanması da en iyi ihtimal ile 1,5 yıl.çekişmeli olduğundan.arada kullanacağı süreyi fayda biliyor kendisi adına.Çocuğunu senden alamaz.
Ayrıca mal paylaşımı kurallarına göre de eşyalara el koyamaz. Evlilik birliği içinde alınan mallar boşanma aşamasında paylaştırılır.
İyi bir avukatın vardır umarım.
zaten davamız var.eşyalar için ayrı dava açılacak.mahkemelerde inanılmaz bir doluluk var.çok uzuyor yasal süreçler.eşyaları karşı taraf kendi rızasıyla vermediği için dava açmam gerekiyormuş.dava açmam durumunda polis ile gidip alabiliyorsunuz.aksi durumda eve gidip alırsam olay çıkartır.ailemin başını belaya sokar.mahkeminin sonuçlanması da en iyi ihtimal ile 1,5 yıl.çekişmeli olduğundan.arada kullanacağı süreyi fayda biliyor kendisi adına.
Eleştiriniz için teşekkürler.20 yıl evli kalıp çocuğu olmayan insanlarda var.Çocuk sahibi olmanın Allahın bir hediyesi olduğuna inanıyorum.Herşeye rağmen çok büyük bir mucize. onu çok seviyoruz.
şu an da elimden gelecek tek şey çocuğumu iyi yetiştirmeye çalışıp,onu çok sevmek.geçmişe dönebilsem başlangıçtan itibaren farklı davranmak isterdim.kendimi eleştiriyorum herkesten daha çok.üzülüyorum.arkadaşım hayata biraz gerçekçi bakış açısı ile bakar mısın? haketmeyen bi adama, ki muhtemelen iyi bi baba da değil, sıkıntılı bi evliliğe bile isteye çocuk yapmışsın. bu hediye değil ki.
altın yumurtalayan tavuk aynen öyle.herşeyin dekontu var zaten.maddi manevi kayıp.çocukluktan gelen nedenler vardır.haklısınız.Babam özelinde değil ama başka ailesel nedenler.Çocukluğunuzda babanızdan falan hiç ilgi görmediniz mi?
Ben karşısına çıkan ilk erkeğin ilgisini sevgi sanan, aşırı bağlanıp çok verici davranan kadınların geçmişinde ilgi azlığı olduğunu düşünüyorum.
Hata üstüne hata yapmışsınız. Maddi manevi tazminat talep edin. Her şeyi sizin aldığınız ortaya çıkarsa işiniz kolay olur. Ayrılmak istemez tabi altın yumurtlayan tavuğu kim keser?
teşekkürler yorumunuz için,sagolun..Empati kurmak bazen bizler için zor oluyor sanırım,yorumlara bakınca...
Hiç kimse mutsuz olmak için veya boşanmak için evlenmez.Ama bazen insan,bile bile lades oluyor.Karşı tarafın tüm olumsuzluklarını görmesine rağmen kopamıyor.
Sizi maddi kaynak olarak gördüğü için boşanmak istemiyor eşiniz.Sizden sonra bu rahat yaşamı bulamayacağını biliyor.
İsabetli bir karar vermişsiniz.Ayaklarınızın yere sağlam basacağına eminim.Çocuğunuza sıkı sıkı sarılın ve kendinize yeni bir hayat kurun.
teşekkürler,amin inşAllah.. Allaha güveniyorum,hayırlısı olsun.Canim benim ya . Isin icinde ask olunca hic yorum yapamiyorum. Su yaptiklarina bak. Insallah bundan sonrasi iyi olur.
Allah kötüye bulaştırmasın..teşekkürler yorumunuz içinAllah yardımcınız olsun
Eşyayı,Çeyiz eşyasını vermiyormuş oldu
Dava açacaksın söze söke alacaksın
Hak var, hukuk var
Aboo tehlike geliyorum demis.Demekki zamanla severim dedi mi kaçacaksın.Once nasıldı ki bu haydut.tamamiyle proje evlilik yapmış benimle.sevgi dediğin zamanla olur diyordu bana.2 parmağını küçücük kısıp bu kadar seviyorum diyordu dalga geçer gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?