ah şu kafam ah!

eşyaları karşı taraf kendi rızasıyla vermediği için dava açmam gerekiyormuş.dava açmam durumunda polis ile gidip alabiliyorsunuz.aksi durumda eve gidip alırsam olay çıkartır.ailemin başını belaya sokar.mahkeminin sonuçlanması da en iyi ihtimal ile 1,5 yıl.çekişmeli olduğundan.arada kullanacağı süreyi fayda biliyor kendisi adına.

zaten davamız var.eşyalar için ayrı dava açılacak.mahkemelerde inanılmaz bir doluluk var.çok uzuyor yasal süreçler.

Ne desem bilemedim. Bile isteye kendinizi yakmissiniz. Bela bangır bangır geliyorum demiş. Ne diyelim inşallah tez elden kurtulursunuz.

arkadaşım hayata biraz gerçekçi bakış açısı ile bakar mısın? haketmeyen bi adama, ki muhtemelen iyi bi baba da değil, sıkıntılı bi evliliğe bile isteye çocuk yapmışsın. bu hediye değil ki.

şu an da elimden gelecek tek şey çocuğumu iyi yetiştirmeye çalışıp,onu çok sevmek.geçmişe dönebilsem başlangıçtan itibaren farklı davranmak isterdim.kendimi eleştiriyorum herkesten daha çok.üzülüyorum.

zamanında yeterınce uzulmedınmı.uzulme vaktı değil şimdi deli cesareti kullan.ezılmişsin hoduğün yanında b.k alır bebğini neyseeee sende sılkelen ağlayıp durma hakkını söke söke al.

altın yumurtalayan tavuk aynen öyle.herşeyin dekontu var zaten.maddi manevi kayıp.çocukluktan gelen nedenler vardır.haklısınız.Babam özelinde değil ama başka ailesel nedenler.

Adam bosanmak istemez tabi muhtemelen dogru duzgun isi yok karim bana bmw alsa bende bosanmak istemezdim cocugu alamaz kucuk sanirim daha kurtulmaya bakin

öncelikle eşyalarınızı kayıt altına aldırın
avukatınız yardımcı olur
geri adım atmayın adam ve ailesi bulmuşlar semer vurup oradan oraya sürüklemişler

Allah yardımcınız olsun
Eşyayı,Çeyiz eşyasını vermiyormuş oldu
Dava açacaksın söze söke alacaksın
Hak var, hukuk var

Canim benim ya . Isin icinde ask olunca hic yorum yapamiyorum. Su yaptiklarina bak. Insallah bundan sonrasi iyi olur.

Empati kurmak bazen bizler için zor oluyor sanırım,yorumlara bakınca...
Hiç kimse mutsuz olmak için veya boşanmak için evlenmez.Ama bazen insan,bile bile lades oluyor.Karşı tarafın tüm olumsuzluklarını görmesine rağmen kopamıyor.
Sizi maddi kaynak olarak gördüğü için boşanmak istemiyor eşiniz.Sizden sonra bu rahat yaşamı bulamayacağını biliyor.
İsabetli bir karar vermişsiniz.Ayaklarınızın yere sağlam basacağına eminim.Çocuğunuza sıkı sıkı sarılın ve kendinize yeni bir hayat kurun.

Belli ki, sizinle paraniz icin evlenmis.
Cok sukur bosanip kurtuluyorsunuz o insandan ...

teşekkürler yorumunuz için,sagolun..

kader diyemezsin sen kendin ettin derler ya oyle olmuş. ama tabi herkesin başına gelebilir buyuk konuşmamak lazım. güzel bir mesleğiniz var. bir an evvel kurtulup kendinize yeni bir hayat kurarsınız inşallah. Allah iyilerle karşılaştırsın.

A
tamamiyle proje evlilik yapmış benimle.sevgi dediğin zamanla olur diyordu bana.2 parmağını küçücük kısıp bu kadar seviyorum diyordu dalga geçer gibi.
Aboo tehlike geliyorum demis.Demekki zamanla severim dedi mi kaçacaksın.Once nasıldı ki bu haydut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…