Ah şu kilolar :/

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
İyigeceler hanımlar,
Ben 61kiloyum boyum 1.55 yani kilom fazla boyuma göre ... 2sene önceye kadar 52-55 arasında gidip geliyodum şu son senede evde oturmam ve akabininde bi kaç sıkıntılar sebebiyle kendimi gece gündüz yemeğe verdim tabi haliyle kilo aldım.. Ben kilo aldıkça göğsüm de büyüdü Şimdi zayıflama kararı aldım az yiyorum, yürüyorum filan.. şimdi sorum şu, kilo verdikçe göğsüm de küçülür mü? Böyle bişi yaşayan oldu mu ? Yani göbekle göğüs aynı orantılımı

Üzülmeyin kilo verirsiniz kilo alırken nasıl o bölgeden alınıyorsa verilirken o bölgedende rahatlıkla verilir içini rahat olsun bunada şükür siz biraz küçülsün istiyorsunuz burda okuyupta gördüğümüz göğsüm küçük diye ameliyat olmayı düşünenler var o yüzden kafaya takmayın sporla onlar istediğiniz orantıya düşer

illa ki kuculur memeleriniz, yagdan olusuyor sonucta. kilo alirken nasil buyudulerse ona benzer sekilde kuculurler. yanlis diyetlerle cok fazla kuculme de yasanabilir, yag alimina dikkat edin, memeleriniz sonmesin.

Canim takma ya sen yine iyisin ben 1.58 boyundayim 80 kilo olmustum 5 ay once düşün 80 kilo 4 ay once nisanlandim ve hoop :) 14 kilo verdim suan 66 kiloyum dahada vereceğim InsAllah uzme kendine ki sen daha az kilodasin. Verirsin..ben yemegi pek kesmedim sabah öğlen aksam yiyorum ama abur cuburu kestim onceden sabahtan aksama kadar kola iciyorum cips cekirdek su bu sadece dikkat et yediklerine.
Ve canim evet Gögüs birZ kuculuyor benim suty... suan bol geliyor ici bos yani

Son düzenleme:
Basligi gourur gormez hemen okuma ihtiyaci duydum ayni dertten muzdaribim ustelik benim nerden baksan 20-22 kilo fazlam var😭😭😭cok defa diyet yaptim gene aldim su pis bogazim yuzunden...gene diyetteyim dua edelim birbirimize hatta motive edelim😢😢ayrica kilo verdikce gogusler kuculur tecrubeyle sabit...kolay gelsin hepimize

Sen kac kilosun canim boyun uzunsa sorun olmuyor ama benim gibi kisa boylu isen yansin 1.58 im ben

Benim büyük ya zayıfkende büyüktü anneme çekmişim :)

Aaayy senin adına cok sevindim süper yaa :))) maşallah sana. Bende diyet neyim yapmıyom sadece daha az yiyorum abur cuburu kestim. gercekten o ekstra yedigimiz şeylermiş bize asıl zarar veren

Aaayy senin adına cok sevindim süper yaa :))) maşallah sana. Bende diyet neyim yapmıyom sadece daha az yiyorum abur cuburu kestim. gercekten o ekstra yedigimiz şeylermiş bize asıl zarar veren

Sagol canim darisi basina insAllah sende istedigin kiloya ulasirsin. :) evet o abur cuburlar yokmu hep onlar zaten . Valla ben nisanlandigimdan beei 14 kilo verdim nisanlim 8 kilo alsi diyorum ben bosuna demedim ömrümü yedin baktin ne kadar yediysen 8 kilo aldin diyorum guluyor

Allah yardımcın olsun. Ben sevdigim bişi önüme gelince yada tatlı cikolata falan görünce, amaan yemiyim boşver nasılsa tadını biliyom deişik bişi deil diyom ve hemen su iciyom :)) su karnımı şişiryo ve yemeye yer kalmıyo :/ bide ben öğün atlamıyom illa ki yemek yiyom ama az az.... zorda olsa buna alışmaya calısyom benim de sevmediğim yemek yok denecek kadar azdır

Sen kac kilosun canim boyun uzunsa sorun olmuyor ama benim gibi kisa boylu isen yansin 1.58 im ben
1,54 boy 84 kilo😭😭😭biktim ya bu kilo derdinden ver-al,ver-al...cok kiziyorum kendime iradesiz oldugum icin ama nafile...gene yaz geldi ve gene istedigim giyisoleri giyemeyecegim😢😢

1,54 boy 84 kilo😭😭😭biktim ya bu kilo derdinden ver-al,ver-al...cok kiziyorum kendime iradesiz oldugum icin ama nafile...gene yaz geldi ve gene istedigim giyisoleri giyemeyecegim😢😢

Canim emin ol verirsin bende cok iradesizim bugun diyete baslayim aksama sevdigim bisey olsun oturur onu yerim bende 5 ay oncesine kadar 80 kiloydum. Nisanladandim bi aksam bi gelinlik denedim cokta guzeldi bayilmistim olmadi. gorumcelerim kaynanam annem vardi nisanlimda icerdeydi o kadar bozuldumki kizardi. Domates gibi oldum hic biri bisey demedi olsun onemli degil dediler ama nafile ben sinirden olecem yani nisanlimin yanina gittim moralimin bozuk oldugunu anladi uzulme nolacak dedi.o gunden sonra yemegi hic kesmedim duzenli yedim sabah ogle aksam .. ama aburc uburu birakti. Dusun ben sabah aksam cikolata patates kizartmasi yerdim ve kola tabiki su gibi icerdim onu biraktim ve 4 ayda 14 kilo verdim saka gibi bende inanamıyorum bugun tartildim 66 kiloyum yine kiloluyum ama eskisi kadar degil insAllah hedef 60 bakalim .. sakin inancini kaybetme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…