ah şu Kıskançlık.

her bayan böyle düşünse keşke :) olsunlar vallaaa hatta ölsünleer :27:

evt cnmya ..eşimde beyenir kendini..aynaya falan bakar şu yakışıklılığa bak der kendi kendine.. bende hem güler hem sinir olurum onun bu gereksiz kendini beyenmişliğine..üstelik aslında ben ondan daha dikkat çekiciyimdir..bakışları üstümde toplarım o da bunu farkeder söyler durur çok bakıyorlar der sinrlerinir zaten etek giydiğimde o gün mahvoluyor kıskançlıktan..giyimime çok karışır onun haricindeki konularda ben daha çok kıskanıyorum sebep yokken o da ayrı bi konu..aslında tersi olması gerekiyor tek fark o kendini tutar olabildiğince benim içim dıışım birdir..

kendine değil karşısındakine güvenmeyen insan kıskanç olur.
Karşındaki insana tam olarak güvenebilsen, doğru adımları atacağından hiç şüphe duymasan kıskanmazsın.
Kıskanmanın da kıskanılmanın da sağlıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.
Bir gün başkasını seçeceğini ya da tercih edeceğini düşündüğünüz için kıskanıyorsanız eşinizi bir gün başınıza mutlaka gelir bence...

avet birazda o güveni oluşturması gereken karşı taraf..bişeyelr eksik hissediliyor ki acabalar doğuyor..biraz da kaybetme korkusu tabi..sevginin derecesi yüksekse bazen mantık devre dışı kalabiliyor..ne dersek diyelim kıskançlık hiç güzel bir duygu değil..pek çok şeyi alıp götürüyor..bazen saygıyı bile..

Kıskançlık her kadında vardır diye düşünüyorum. Şu ana kadar sevdiğini, eşini kıskanmayan birini hiç görmedim. :44:
Bunu belli etmek en iyisidir tabii ki. Erkekler kadınlar gibi değildir. Sizin duygularınızı anlamak için çok fazla uğraşmazlar çoğu zaman.
Kadınlar daha duygusal olur. Bu gibi şeyleri düşünmeye daha meyillidir.
Bu gibi'den kastım, eşinizin hareketlerinden sizi kıskandığını çoğu zaman çözebilirsiniz. Olayları yorumlamaya çalışırsınız çünkü.
O içinde saklasa bile siz anlarsınız bir zaman sonra.

Kıskançlık her kadında vardır diye düşünüyorum. Şu ana kadar sevdiğini, eşini kıskanmayan birini hiç görmedim. :44:
Bunu belli etmek en iyisidir tabii ki. Erkekler kadınlar gibi değildir. Sizin duygularınızı anlamak için çok fazla uğraşmazlar çoğu zaman.
Kadınlar daha duygusal olur. Bu gibi şeyleri düşünmeye daha meyillidir.
Bu gibi'den kastım, eşinizin hareketlerinden sizi kıskandığını çoğu zaman çözebilirsiniz. Olayları yorumlamaya çalışırsınız çünkü.
O içinde saklasa bile siz anlarsınız bir zaman sonra.

benim ki hırçınlaşıyor valla anlamamak elde değil ama biz şımarmıyoruz kıskanılınca onlar gibi..bi dereceye kadar herkesin hoşuna gidiyo kıskanılmak sonuçta sahiplenilmenin göstergesi birazda ama işte ilişkiyi yıpratmaya başlayınca orda bi dur demek gerekiyor çoğu zmanda bunu yapamıyoruz malesef..

Back
X