- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
köylük bir yer orda yaşıyor dönüşte tek gelecektim yani yarım saatlik bir şey için gitmek istemedimE sizde gitseydiniz dönüşte de bir restoranda yemek yerdiniz.
Hem vakit geçiremiyoruz diyorsunuz hem tek gönderiyorsunuz.
işi dolayısıyla gelemiyor sorun da bu zaten iş saatleri ve tatil günlerimiz uyuşmuyorSağlık olsun.
Hemen telafi edin bence bu akşam.
Güzel bir akşam yemeği dünü unutturur.
köylük bir yer orda yaşıyor dönüşte tek gelecektim yani yarım saatlik bir şey için gitmek istemedim
nişanlım orda yaşıyor arabayı da giderken kardeşi aldı zatenNikah 3 te imiş 4 te biter bir saat yol 5 te evde
Biz mi anlayamadık
Yani gün bitmemiş ki
Neden her olumsuzlukta tüm plan bozuluyor birazını bozup birazına devam etmek lazım
evli değilim nişanlıyımNeden tek geleceksiniz
Yani eşinle gidip eşinle geleceksin o neden kalacak orada
evli değilim nişanlıyım
nasıl yani anlamadımSiz evlenirken dikkat edecekmisiniz tarihlere ozel gun sadece 14 subat degil birisinin dogum gunude ozel gun denk getirmeyin sakin kimsenin ozel gunune aksilik yaratmayin.
Öyle olmuyor işte nişanlımın işiyle benim işin tatil günleri ve saatleri uyuşmuyor hani özel bir gün diye değil ben o gün doktor için izin aldım hani almışken biraz vakit geçirmekti amacım yemek yemeğe bile fırsatımız olmadı14 Şubat'ta olmadı 15 Şubat'ta olsun. Ne olacak?
Çünkü nişanlımın işleri dolayısıyla 2 haftadan beri buluşamadık bu güne denk geldi yaniBence en uzun gün 14 şubat. 10 şubattan sonra başlıyor ve en az 18 şubatta bitiyor. Bitsin artık şu 14 şubat
Ayrıca sizde bugün bir plan yapın niye illaki 14 şubatta plan yapıyorsunuz ki?
Doğrudur.işi dolayısıyla gelemiyor sorun da bu zaten iş saatleri ve tatil günlerimiz uyuşmuyor
Nikahtan dolayi aksilik yasamissinizya yada hastane ziyaretinden dolayi.Siz dikkat edin tarih alirken birilerinin ozel gunune gelmesin sizin moraliniz bozulmus baskalarininki bozulmasin.nasıl yani anlamadım
Neyse başka sefere üzme kendini, olur böyle terslikler.Çünkü nişanlımın işleri dolayısıyla 2 haftadan beri buluşamadık bu güne denk geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?