Ah su telefon denen aygit..

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
318
Kisaca özetlemeze calisayim: 2 aydir nisanliyim, ben yurtdisinda kaliyorum, haliyle nisanlimla bir kac ayda bir yüzyüze görsebiliyoruz. Nisanlim genelde baskalarinin yaninda sessiz sakin bir insandir. Benimle sohbeti cok iyi, bazen telefonda 2-3 saat konustugumuz oluyor.
Gel gelelim bizim problemimize: nisanlim beni hic kendiliginden aramaz. Ona kalsa saatlerce yazisabiliriz. Artik yazmaktan gözlerim ve parmaklarim yoruldu. Istiyorumki kendiliginden arasin. Fakat ben ara demesem/aramasam nisanlim günlerce, belki haftalarca aramaz.
Eskisi gibi whats ap olmasa, telefon yurtdisina cok yazar vs. desek neyse, ama bu zamanda öyle bir problem de yok. Bunu kac kez dile getirdim, kac kez konustum. Sorununun ne oldugunu anlamiyorum. Yapim böyle, aliskanlik, degistiricem diyor. Yine ayni. Kafama sorular takiliyor. Bana olan sevgisinden süphem yok. Bana karsi, aileme karsi cok ilgili ve saygili bir insan. Günde 3 kez yemek yiyip yemedigimi sorar, eve vardinmi, ise gittin mi vs vs.

Yazar yazar, ama kendiliginden hic aramaz. Ben aradigimda ise ama bu sefer sohbetimize doyum olmaz, mutlaka bir kac saat konusuruz. Bu durum asiri moralimi bozuyor.

-bu durum ilerde degisirmi? aranizda hic basta böyle birsey yasayan, ilerde esinin degistigini gördümü?

-acaba ben hislerimde yaniliyor olabilirmiyim? bu sevgisizlikten kaynaklaniyor olabilirmi?

-insan sevdigi insanin sesini duymak, nadir de olsa görüntülü görüsmek istemezmi?

-erkeklerin genel yapisi böylemidir?

-ilerde evlendigimizde böyle olmasindan korkuyorum, isterse gercekten kendini bu konuda degistirebilirmi?

-cok mu sey istiyorum, cok mu abartiyorum acaba?

Şimdi benim yıllar önce bir sevgilim vardı ben aramasam aramaz msj yazmasam nadir yazan sorunca çok fazla sevmem telefonla konuşmayı yazışmayı derdi. ..adam değişmedi ilgisizlik degersizlik diz boyu...
konuşunca ben böyleyim böyle kabullen derdi sonuç boşanma konuşmaları yapıldı bosaniyoruz.

Bence hiç şikayet felan etmeden ara sıkmayacağın sıklıkta sürekli sen ara . Aramasada bişey deme bi süre sabırla hep sen ara. Sonra aramayı kes bak nasıl arıycak

Hiç de abartmıyorsun, biraz kendini geri çek

Bunu denedim. Gercekten. Soguk yaziyorum. Derdimi anlatiyorum. Ozaman ariyor. Ama o bir kerede kaliyor. (Ki zaten ozaman benim zorumla aramis gibi oluyor, bana samimi gelmiyor.) Ta ki bir dahaki tartismaya kadar. Sanki sürekli ayni yere dönüyoruz bu tartismalarimizda.

Çok abartıyorsun adam ilgili sevgili daha ne olsun bunaltma insanı bi süre sonra inada biner mesaj da atmaz sen ara belki müsait misin değil misin annen baban mı var yanında diye düşünüyordur. Benimki markete bile gitse elli kere arıyor. Dünde gelmiş çok arıyorum demi diyor. Yani farkında sıkdığının. Annemlere gidiyorum zır zır arıyor yemin ederim 30 saniyeyi bile geçmiyor konuşmamız bunaltıyor belli bir süre sonra. Yakında Evlenince ekmek alayımmı birşey lazımmıya döner o zaman arar seni.

Sizin adiniza üzüldüm. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Nişanlın ben olabilir miyim ya? Bizde nişanlımla uzak mesafedeyiz, dolayısıyla yüz yüze görüşemiyoruz. Ama o aramasa, görüntülü konuşalım demese asla aramam, benim yapım bu. Yani herkese karşı öyleyim beni ararlarsa ararım. Saatlerce yazışabilirim ama biri beni aramadan asla ben bi arayayım demem. Etrafımdaki herkes çok kırılıyor bu duruma ama ne yapayım ben böyleyim. Bence karakter bu sevgisizlikle alakası yok

Bence sevgisizlikle falan alakası yok herhangi bi art niyet arayıp kafanızı hiç karıştırmayın. Kişilikle alakalı bir durum bu. Bizde ayrı ülkelerdeyiz bende sevgilimi hiç aramam mesela çünkü çalışıyor müsait olduğu zaman o beni arıyor zaten. Onun dışında yazışmayı erkekler genel olarak sevmez nişanlınız istisna demek ki bu da olabilir gayet normal. Ayrı ülkelerde başka ne olabilir ki? Keşke hergün yüz yüze görüşme şansımız olsa. Eminim nişanlınız da bunu isterdi ama şartlar böyle gerektiriyor bazen. Telefonda saatlerce konuşmanız nişanlınızın ilgisinin gayet yerinde olduğunu gösterir. Size gerektiğince vakit ayırıyorsa, konuştuğunuzda ilgisinden memnunsanız , aramamasını tolere edebilirsiniz bence. Ha bir de sürekli karşı taraf arayınca Bi yerden sonra alışkanlık oluyor o nasılsa arar diye düşünüyor insan ama bu umursamazlık anlamında değil kesinlikle.

Bende nefret ederim telefonla konuşmaktan
Uzun uzun yazışmaktan
Sevgi ile ilgili bir durum değil
Yapı meselesi

Bizde de ben yazışmayı severdim.Eşim arardı beni ben nadir arardım.Aynı şehirlerdeydik bu arada.Bi nedeni yok ama.Az sevmekten yada sevmemekten değil alışkanlıktı sanırım.

Eşimde biz nişanlıken böyleydi ve şuanda hala böyledir. Değişir diye beklemeyin. Evlendim aramızda çok büyük bir sorun yok ilgilidir ama mesela ailemin yanına gidiyim bir iki hafta ordada aramaz illa ben arıycam bunu sadece bana yapmıyor genel olarak sevmiyor telefonda konuşmayı. Bu konu bizde çok büyük bir sorun olmuyor ben kabullendim tabi sizi bilemem.

Tamam konustugunuzda 2 3 saat konusmak bile keyifli olabilir ama söyle bir durum var belki telefonla konusmak icin aramak istediginde 2 3 saat konusmayi o an gözu kesmiyordur kendi kendine bir antipati olusturmus olabilir.
Hani bazen canimiz cok sıkılır disari cık dolaş hava alır kendine gelirsin derlerya o an bizde deriz disari ciksak ne değisecek ama cıktığımızda fikrimiz modumuz değişmiş olur onun gibi

Baska problemniz yoksa sadece aramiyor diye cepte goruyor, sevmiyor, deger vermiyor demek fazla oluyor bence. Cunku adam ilgilenmiyor, konusmuyor degil sadece telefonla degil yazarak yapiyor bunlari anlattiginiz kadariyla.

Bende telefonda konusmayi sevmem. Farkli sehirlerdeydik ve sevgiliyken esimi cok nadir aramisimdir. Esim arayinca bizde uzun uzun konusurduk ama deger vermemezlik, ilgisizlik yapmiyordum veya cepte gordugumden degildi. Sadece yazmayi daha cok seviyorum.

Evlendikten sonra iş icin 1 haftalik veya gunluk sehir disina gittigi zamanlar goruntu konusmaya filan basladik.

yaa keşke tek derdin bu olsa yani, adam yazıyor 3 kez yemek yemediğini soruyormuş o kadar değer veriyormuş şimdi sadece aramaması mı sorun oldu insanoğlu gerçekten doyumsuz

Benimkide aramazdı beni. Hep whatsaptan gerci beni hic yalniz birakmadi kuafire gidicem o birakirdi ya da ben giderdim illaki dönüşte o alırdı hep pesimdeydi akbaba gibi. Gorusmedigimizde de sesini duymak icin aradim dedigini hic hatirlamam hahahahahahahahahahahaha. Bu bir sevgi eksikligi deger vermeme falan degil tamamen alışkanlık meselesi baksana gunde 3 kez soruyormus ne yedin diye. Boyle düşündüğünü bilse üzülür zavallı. Boyle seyleri takma kafana güzelim. Zaten sabah akssm cit cit mesajlasiyorsunuz cocugun hayatı sen olmussun baksana

Değişir tabi evlenince hiç yazmaz zaten evde beni bekliyor mantığıyla. Sadece sürekli ara diye ısrar etme sen de arama belki anlar . Tabi uzakta olduğunuz için fazla mesafe de koymamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…