- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
-
heee boşanma konuşmaların birinde seni cepte gördüm sanırım dedi konu sahibine minik not olsun bu yorum.cepte görüyor gibi geldi, biraz kendinizi çekin özlesin o aramadıkça aramayın merak etsin
Hiç de abartmıyorsun, biraz kendini geri çek
Şimdi benim yıllar önce bir sevgilim vardı ben aramasam aramaz msj yazmasam nadir yazan sorunca çok fazla sevmem telefonla konuşmayı yazışmayı derdi. ..adam değişmedi ilgisizlik degersizlik diz boyu...
konuşunca ben böyleyim böyle kabullen derdi sonuç boşanma konuşmaları yapıldı bosaniyoruz.
Bence hiç şikayet felan etmeden ara sıkmayacağın sıklıkta sürekli sen ara . Aramasada bişey deme bi süre sabırla hep sen ara. Sonra aramayı kes bak nasıl arıycak
Bizde de ben yazışmayı severdim.Eşim arardı beni ben nadir arardım.Aynı şehirlerdeydik bu arada.Bi nedeni yok ama.Az sevmekten yada sevmemekten değil alışkanlıktı sanırım.Kisaca özetlemeze calisayim: 2 aydir nisanliyim, ben yurtdisinda kaliyorum, haliyle nisanlimla bir kac ayda bir yüzyüze görsebiliyoruz. Nisanlim genelde baskalarinin yaninda sessiz sakin bir insandir. Benimle sohbeti cok iyi, bazen telefonda 2-3 saat konustugumuz oluyor.
Gel gelelim bizim problemimize: nisanlim beni hic kendiliginden aramaz. Ona kalsa saatlerce yazisabiliriz. Artik yazmaktan gözlerim ve parmaklarim yoruldu. Istiyorumki kendiliginden arasin. Fakat ben ara demesem/aramasam nisanlim günlerce, belki haftalarca aramaz.
Eskisi gibi whats ap olmasa, telefon yurtdisina cok yazar vs. desek neyse, ama bu zamanda öyle bir problem de yok. Bunu kac kez dile getirdim, kac kez konustum. Sorununun ne oldugunu anlamiyorum. Yapim böyle, aliskanlik, degistiricem diyor. Yine ayni. Kafama sorular takiliyor. Bana olan sevgisinden süphem yok. Bana karsi, aileme karsi cok ilgili ve saygili bir insan. Günde 3 kez yemek yiyip yemedigimi sorar, eve vardinmi, ise gittin mi vs vs.
Yazar yazar, ama kendiliginden hic aramaz. Ben aradigimda ise ama bu sefer sohbetimize doyum olmaz, mutlaka bir kac saat konusuruz. Bu durum asiri moralimi bozuyor.
-bu durum ilerde degisirmi? aranizda hic basta böyle birsey yasayan, ilerde esinin degistigini gördümü?
-acaba ben hislerimde yaniliyor olabilirmiyim? bu sevgisizlikten kaynaklaniyor olabilirmi?
-insan sevdigi insanin sesini duymak, nadir de olsa görüntülü görüsmek istemezmi?
-erkeklerin genel yapisi böylemidir?
-ilerde evlendigimizde böyle olmasindan korkuyorum, isterse gercekten kendini bu konuda degistirebilirmi?
-cok mu sey istiyorum, cok mu abartiyorum acaba?
Kisaca özetlemeze calisayim: 2 aydir nisanliyim, ben yurtdisinda kaliyorum, haliyle nisanlimla bir kac ayda bir yüzyüze görsebiliyoruz. Nisanlim genelde baskalarinin yaninda sessiz sakin bir insandir. Benimle sohbeti cok iyi, bazen telefonda 2-3 saat konustugumuz oluyor.
Gel gelelim bizim problemimize: nisanlim beni hic kendiliginden aramaz. Ona kalsa saatlerce yazisabiliriz. Artik yazmaktan gözlerim ve parmaklarim yoruldu. Istiyorumki kendiliginden arasin. Fakat ben ara demesem/aramasam nisanlim günlerce, belki haftalarca aramaz.
Eskisi gibi whats ap olmasa, telefon yurtdisina cok yazar vs. desek neyse, ama bu zamanda öyle bir problem de yok. Bunu kac kez dile getirdim, kac kez konustum. Sorununun ne oldugunu anlamiyorum. Yapim böyle, aliskanlik, degistiricem diyor. Yine ayni. Kafama sorular takiliyor. Bana olan sevgisinden süphem yok. Bana karsi, aileme karsi cok ilgili ve saygili bir insan. Günde 3 kez yemek yiyip yemedigimi sorar, eve vardinmi, ise gittin mi vs vs.
Yazar yazar, ama kendiliginden hic aramaz. Ben aradigimda ise ama bu sefer sohbetimize doyum olmaz, mutlaka bir kac saat konusuruz. Bu durum asiri moralimi bozuyor.
-bu durum ilerde degisirmi? aranizda hic basta böyle birsey yasayan, ilerde esinin degistigini gördümü?
-acaba ben hislerimde yaniliyor olabilirmiyim? bu sevgisizlikten kaynaklaniyor olabilirmi?
-insan sevdigi insanin sesini duymak, nadir de olsa görüntülü görüsmek istemezmi?
-erkeklerin genel yapisi böylemidir?
-ilerde evlendigimizde böyle olmasindan korkuyorum, isterse gercekten kendini bu konuda degistirebilirmi?
-cok mu sey istiyorum, cok mu abartiyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?