Yengeç erkekleri böyle mi oluyormuş yani karşısındaki kız ona açıldığı halde birşey olmamış gibi mi davranırmış yengeç erkekleri?
Sizden hoşlandığından emin misiniz bu yengeç erkeğinin?
Yanlış anlamış olmayasınız?
özelliklerini okudum öyle yazıyordu hatta birebir tutuyor.kız arkadaşlarım da aynısını söylüyor bu çocuk senden hoşlansa bir şey yapardı diyorlar.ama ilgisini çok belli ediyor sürekli uzun uzun bakıyor bende bakıyorum yüzüne o bakarken kiç kaçırmıyor gözlerini öyle bakıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
sevgisini hissediyorum ama kimseye inandıramıyorum herkes vazgeç diyor bişey yapmıyor diyorlar.yanına gidip konuşunca sevgisini öyle hissettiriyor ki beni sevdiğine emin oluyorum ama açılmıyor işte.
sürünmesek olmuyor mu yani !!
merak etmeyin yengeç erkeği açıldımı kabak çiçeği gibi açılıyor kaydirigubbakcemile3 bende yengeçim biricik sevdiğim de yengeç. başlarda öyle bir utangaçtı ki bu yüzüme bakamazdı.ilk adımı siz atın görün bakın nasıl değişiyor yavrucak =) o sizi utandırmaya başlar.
cnm benim attım hiç de kabak çiçği gibi olmadıÇok üzgünüm çoook
merak etmeyin yengeç erkeği açıldımı kabak çiçeği gibi açılıyor kaydirigubbakcemile3 bende yengeçim biricik sevdiğim de yengeç. başlarda öyle bir utangaçtı ki bu yüzüme bakamazdı.ilk adımı siz atın görün bakın nasıl değişiyor yavrucak =) o sizi utandırmaya başlar.
hımmm yükselen burçtan olsa gerek yerimseniben benimki hemen açılıverdi
yükselen burç insan karakteri üzerinde etki sağlıyor ondan olmalı
canım kendini yorma insanları olduğu gibi kabul etmek lazım ...değişir düzelir diye hiiiiiiç düşünme nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?