Ah Tenzile teyzem

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kizlar haberlerdeki yaşlı 55 yıldır dayak yiyen Tenzile teyzeyi gördünüz mü 55 yıldır erkek şiddetine maruz kalan bir beden nasıl dayandin sen bu kadar eziyeti lanet olsun yetememezligini acizliğini biz kadınlar üzerinden alan erkeklerden

Nasil bir zalimliktir yaa :( gozumu cikaracakti diyo eli kirilacisa ya kocasi
Bir omur ziyan olmus bitmis kim verecek o kadina 55 senesini.

İzledim ben de.. ve çok üzüldüm :(
Allah yardımcısı olsun bundan sonra kurtulup o adamdan mutlu olur :)

Izlemedim bende.ama bu tür konularda inşallah teyzede kurtulur o adamdan diyecegimize keşke bazı davalar kamu davası gibi olsada kanunlar verse cezasını!!

Ben de izlemistim şimdi gordum konuyu..hanimlar boyle haberlerle karsilasmamak icin en buyuk sorumluluk bize ďüşüyor.ne olur biraz cesur olalim kendimize guvenelim.dunya eski dunya degil.herkes kendi ayaklari uzernde durabilir..bu adam olmayan erkeklere kendmizi mahkum etmeyelim..nice kadinlarin genc kizlarn yorumlarini konularini okudum burda..adam dovuyor sovuyor kadin seviyorum diyor affetmek icin deli gbi bahane ariyor.lutfen bunu kendmize yapmayalim biraz saygmz olsun kendmze..belki bizden gecti artk diyeceksiniz ama en azndan kizlarnizi duruşu olan dimdik bireyler olarak yetistirin lutfen.gercekten ben cok uzuluyorum hemcislerimdeki bu aciz caresiz profili gordukce..

Haberlerde görüyoruz kadın sokakta şiddet görüyor karı koca arası deniliyor...şu erkek anneleri fazla yüceltmesin paşalarını beyni başka yerle çalışan canlılar sonuçta 5 yaşındaki çocuk parkta kızıma sen kızsın konuşma diyor bunun anasını babasını alıp bi güzel....

Yaziklar olsun öyle adama. Kadincagiz bastonlu ve yasida bayagi var. Hangi kafayla o yastaki kadini dovuyorsun, koca adamsin insan torunundan cocugundan utanir. Allah boylelerini ıslah etsin. Cok uzuldum teyzenin o gozu mor haline :(

Ben dört çocuğu olan ve kimsenin istemediği teyzeye çok üzüldüm. Kızı sokağa atmış belediye almış huzur evine yerleştirmiş. Kadın ağlıyor hüngür hüngür ya o anneyi ağlatmaya değer mi ? Kızları bakamam demiş oğlu da engelliymiş bakamıyormuş. O kadın ağlaya ağlaya gitti içim acıdı.

Back
X