Ah tutar mı?

6 ay sonra anlatmak istiyorum ben bu olaydan ders çikardim .okadar büyük bir boşluga düştümki nette gezinirken bazi medyumlarin sitelerine girdim sonra orda nişanlilari kavuşturmak diye bişeyler yaziyordu ismini vermeyi cok isterdim ama yasak biliyorum.o medyum la msn canli görüştük ve bana size büyü yapmişler dedi pek çok bazi şeyleri atti tuttu sanirim sarlatanin biri büyüyü bozacani herşeyin yoluna gireni söyledi ve ben inandim çunku cok güçsüzdüm benim bi nevi o halimden faydalandi arkadaslar .ben para talep etti 2 milyar veremicemi soyleyince 1.5 milyar istedi veremicemi soyleyince dedi bana sadece malzeme parasini gonder kanim kaynadi siz birlesin vb sozlerle kandirdi beni simdi olsa inanmazdim ama dedim gibi o halimi kullandi resmen donucek yine mutlu olucaniz felan sonra bana 7 tane muska gonderdi biseyler bi tarifler felanuzerinizdeki buyu kalksin diye yaptim 3 dedi 6 ay gecti hic birsey olmadi .ustelik ne tlf cikti ne msn o medyum allah in dan bulur dilerim ve ustelik en son aradimda kendisi cikti tlf na bana dediki ben kiziyim kendisi yok gelince arar felan fistik iste.sonra aramadim lanet olsun dedim artikdiyecegim dikkatli olun arkadaslar bu insanlarin dini kullanarak bizlerin gucsuz anlarindan faydalanmak istemelerini engelleyelim prim vermeyelim benim yaptim cok yanlisti ama icim yaniyordu .oan yaptim yanlisgi anlayamadim kendisi hala nette medyumum diye dolaniyor bi bayan hoca ustelik kasi gozu alinmis karacarsafli yazik .cok uzun oldu sanirim bu bana bir ders oldu istiyorumki sizlerede ibret olsun ......

Şaşırdım yazdıklarını okuyunca,
insanlar hala nasıl inanabiliyor böyle büyü işlerine?
hele hele bir bayan hoca demeniz beni şaşırttı,

karaçarşafa girerek sizin gibi cahilleri kandırmayı amaçlayan şarlatanlara,
hala hoca diyorsunuz

bir de hala 3 ay dedi 6 ay geçti diyorsunuz,
demek hala bir umutla falcının bir şeyleri düzelteceğine inanıyorsunuz,

ola ki eski nişanlınız bir şekilde size ve ailenize ulaşsa, arasa,
FALCI MI ARATMIŞ OLACAK ONU?

Lütfen gencecik insansın inan ma bu işlerea.s.a.s.a.s.

canım yakın zamanda ben de aynı şeyleri yaşadım,düğünüme 1 ay kala ayrıldık,ilkin çok üzüldüm ama şimdi çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum,bu ayrılık beni çok yıpratmadı çabuk atlattım.Ah etmem dönüp dolaşıp beni bulur,onu Allah a havale ediyorum en güzel cezayı Allah verecek ona.Amaaaa hakkımıda asla helal etmiyorum.

bende cok ah ettim tamam ustumde hakki var yok degil ama onu rabbime havale ettim kotu beddua edipte bisey olursa bu sefer ben vicdan azabi cekicem o yuzden rabbimin adalaetine inaniyorum....ama o beni kopek gordugu icin "kopegin duasi kabl olsa gokten kemik yagardi dedi" yaziklar olsun 1 gecede ben kopek oldum .....askim canim diyen kisi beni sornadan kopek yapti....... neyse rabbim bilsin onunla rabbim ugrassin ve onun boyle yapmasina sebeb olan kisilerde Allah'tan bulsun
ben ona saygimdan baska bisey gostermedim.....ama ben kopegim ahlarim tutmaz saniyo
neyse rabbim bilsin o adaletsiz degildir
ona akil veren kisininde kiz evladi var
ama yinede gunahsiz bi cocuga intizar etmek istemiyorum kendileri bulsun

inanmayanda olsa mazlumun ahını almaktan sakınınız
hadis-i şerif
başkada birşey yazmaya gerek duymadım...sevgilerle

kesinlikle tutar diye düşünüyorum için yanarak yapılan ah...........
allah bırakmaz onuda yakar diye düşünüyorum.........

:delphin:

Kimsenin ahı kimsede kalmazz.
Zamanında benim giyimimi kınayan, olmadık şeyleri olmuş gibi iftira atan insanların kızları benim yaşadıklarımın 5 beterini yaşıyorlar ama hiç beddua etmedim, onları üzüntüsünüde ben çekiyorum şimdi.

deler ya....alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste denır....
sen ah etmesen bıle ugradıgın bır haksızlık varsa rabbım görüyor...
mutlaka bır sekılde cıkar...
hapemızın canı yandıgında ...ah ederız ...ama en guzelı allaha havale etmektır...
neylerse mevlam guzel eyler....
o ne yapacagını bılır....

Bundan 5 sene önce daha 17 yaşındayım, İstanbul'a yeni gelmişiz, hiç bir yeri ve kimseyi tanımıyoruz, evimizi geçindirmek için çalışmak zorundayız kardeşim ve ben... 4-5 yerde şubesi olan bir mağazada çalışmaya başladık... Bizim mağazanun başında 60 yaşlarında patronun eniştesi olan bir amca duruyordu... Safız ya daha önce hiç çalışmamışız ve çalışmak zorundayız biliyor, afedersiniz eşek gibi kullanıyordu her şeyde, sesimizi de çıkarmıyorduk... 1 ay geçtikten sonra maaş günü bana maaşımdan eksik para verdi bunu al bir daha da gelme dedi, neden dedim, seninle anlaşamıyorum ben dedi... Bende "Amca, ben 17 yaşında bir genç kızım, evime ekmek götürmenin peşindeyim, beni böyle bir anda işten çıkaramazsın üstelik para mı da eksik veriyorsun dedim." Eksik meksik değil onu hak ettin sen dedi. "Allah benim hakkımı sana yedirmez amca" dedim, ağlayarak çıktım... 1 hafta sonra amcayı iş yerinin asıl patronu tekme tokat cadde ortasınd dövmüş ve kovmuş... Yaşadıklarımın karşılığı olarak yormam doğru mu bilmiyorum ama canım çok yanmıştı o zaman...
Şimdi kendimi geliştirdim, iş teklifleri alıyorum, ben işe değil, iş bana muhtaç ama o saf halimle yaşadıklarımı hiç unutmuyorum...

canımmm ben bu 17,18 yasındayken benı seven bırının ahını almıstım ah etmedı ama uzmustum aynı seyı sonra ben yasadım
ama benım su an yuregımı acıtan ınsandan ıcın cok sınırle ah ettıgım oldu gerıde aldım ama mutlaka kı ondan da cıkcak
bırde canını veren ınsan degıstı demıssın ya
canım ben ona ınanmıyorum işte
benı eskı erkek arkadasım cok sevıyordu guya, oyle yasatıyordu oyle gosterıyordu erkeklerın abartılı hareketlerıne artık guvenmıyorum
yanı hersey olabılır bu hayatta buna ınanmak lazım ılıskılerde mutlu olmayı hedef secmedıkce ısın ıcınden cıkamıyoruz

bencede ALLAHIM bildiği gibi yapsın benimde çok canımı yaktılar ALLAHIMA da havale ettim ne yalan söyleyim beddua da ettim şimdi sürünüyor

bende beklıyorum......
allaha havale edıyorum ama insanın canı çok acıdıgı zaman gerçekten agzına ne gelıyorsa söylüyor...

ah kesinlikle yerde kalmaz.er geç allah tarafından bulur cezasını.ben de çok ah etmemeye çalışırım.bela hiç okumam.çünkü döner gelir seni bulur derler.o yüzden arkadaşların da dediği gibi allaha havale etmek en doğrusu.

Beddua etmek bela okumak iyi değil derler.. Gider dolaşırmış dağ taş istemez sana dönermiş -tatlicadiarzu- karşıdaki senin canını yaksın sende gıkını çıkartma :dilcikar: olduu :1closedeyes: şahsen susamıyorum :1no2:
(şey bu arada dualarım kabul olsun Allahım kaydirigubbakcemile )

ha belki benim hakkimda soyle dusunuyodur 'o nasil olsa mazluim degil ahlari tutmaz" ama bilemeyiz
neyse RABBIME HAVALE ettim..... bi arkadasimda birini sevdi iranli bi kiz ve is ciddiye bindi oglan kizi ailesine bile tanistirdi kendi gitti tanisti neymis sonradan oglanin ailesi oglana "bu kizi gozumuz tutmadi sen kuzeninle evlen" demis oglanda bitirmis ....kiz dediki cok stresli gunler gecirdim agladim canim yandi ve beddua ettim dedi o anne bababya ALLAH cok buyuk aci versin diye dedi.......ve oglan uykusunda vefat etmis kiz bunu duynca o kadar cok vicdan azabi cekmiski....bi anne babanin cekicegi en buyuk aci evlat acisidir ...iste kizi istemediler ahini aldilar.....ama iste kotusunu etmiceksin ALLAHa havale ettim diceksin....
ben ona hep saygi gosterdim...neyse ALLAH bilsin diyorum..... ama ben oyle stresler yapip aglarken onun umrunda degildim.....5 kilo verdim..... geceleri korktum..... ALLAH bunlarin hepsini onada yasatsin hayatinda hic aci cekmedigi icin aci cekenin halinden anlamaz.... ama ALLAH ona hep acilar cektirsin.....anlasin aci cekmenin ne oldugunu

iki kisinin arasini bozman kadar gunah bisey yoktur....kimin parmagi varsa ALLAH'indan bulsun diyorum ben.....cok sukur rabbime ki herkes beni destekledi....1 kisi haric o hep beni sucladi ama olsun onun demesiylemi sanki.... bide sinirlerimi daha cok bozmak icin o sahisin kardesini ise aldirdi tam hersey yoluna girdi unuttum derken onu gorunce daha cok sinirlerim bozuldu ama hic bozuntuya vermedim.... kardesi benim gectigim yerlerde basi yerde yururken benim umrmda olmadi.....bu demektirki kendileri utaniyo kendi suclari....benim oturdugum yerden kalkip gidiyodu ama ben hicde bakmiyodum....olsun......demekki kendileri pislik.....ruyalarima girdikleri yetmiyomus gibi bide isyerimde ise basladi neyse simdi cikti artik gormuyorum onu
neyse simdi hersey yolunda RABBIME cok sukurler olsun.... isime gidip geliyorum.. aileye yeni bi bebek geldi yegenlerimi ailemi cok seviyorum....isimide cok seviyorum.... kimseye hesap vermek zorundada degilim kendimi de biliyorum kimseyede muhtac degilim cok sukur ALLAH kimseye muhtac etmesin.... ALLAHtan hakkimda hayirlisini vermesini istiyorum

Bunu çok merak ediyorum.ah tutarmi.bundan 3 yil önce nişanliydim evlilik hayelleri kuruyordum nişanlim yurt disindaydi biz severek nişanlanmiştik ve cok seviyorduk herkes hayretle bakardi bize öyle bir sevgiydi ama gün geldi o canini veren nişanlim sudan sebeblerden beni terketti.düşünün artik ne acilarla resmen enkaz etti beni gitti artik kimseye inanmiyorum korkuyorum 6 ay boyunca agladim onurum gururum heryimi yikmis gitmişti .ona hiç bir zman hakkimi helal etmicem genc kizlarimiz bu konuda dikkatli olsunlar.can veren insanlar bir anda seytana dönebiliyor ah ettim ........

hayatta herşeyin bir karşılığı vardır...ben buna inanırım...zamanında ah ettiğim kişiler oldu sonradan onlarla ilgili kötü şeyler duydum...böyle ben ah ettimde ondan oldu demekte hoşuma gitmiyor istemiyorum ama gördümki Allah herkese yaptığının karşılığını veriyor...ilahi adalet sözüde burdan geliyor zaten.....

ama tabiki eğer gerçekten haklıysak,haksızlığa uğramışsak böyle oluyor...yoksa kolay kolayda ah tutmaz.....allah bilir herşeyin en doğrusunu herkesin içini ve ona göre verir....

her olmicak seyde hayir vardir ....eger beni mutlu edecekseydi olurdu demekki yuce yaratnin bildigi bisey vardi....yaratan herkesi imtihan ediyo bu dunyada....sabrimizi deniyo bence rabbim benim ona gosercegim sabiri denedi ve onuda baska biseyde denedi....daualar etmis iyi bir kizla karsilassin filan diye ben kendimi ovmuyorum el ovsun ama yinede RABBIM hangimizi imtihan etti bilmiyorum....cunku sigara icksi olmayan hem din bilen hemde milliyetci olan biriyle beni karsilastir dedim oda oyleydi acaba benmi firsati elimden kcirdim benmi sucluyum diye dusunurum bazen.... icim icimi kemiriyo.....yani bunu ogrenmek istiyorum ALLAH'imruyalarima koy sen suclyusun desin eger ben suclyysam diyorum ama olmuyo.....neyse INSALLAH ben suclu degilimdir INSALLAH ALLAH onu karsima cikarmakla beni imtihan etmemistir INSALLAH o firsat olupda ben onu kacirmis olmamisimdir

''kimsenin ahı kimsede kalmaz'' diye bir söz vardır ve ben buna inanıyorum
kalmamalıda :1closedeyes:
hiç kimse canı yanmadığı sürece durduk yerde ah etmez:kahve:
bende hayatımda ilk defa birine canımı çok acıtan beni üzen birine ah ettim
ah mıdır bilmiyorum aslında sadece Allahından bul dedim ilahi adalete inanıyorum Allahıma havale ettim
ve 6 aydan sonra beni arayıp bana beddua ettin mi diye sordu :1shok:
neden böyle bir şey soruyorsun bana, bedduayı hakettiğini düşünüyormusun dedim ve cevap veremedi
o anda bir kez daha küçüldü gözümde
kendisi de farkındaymış demek direk beni arayıp sorduğuna göre hakettiğini o da biliyor
ve aynen söylediğimi söyledim ertesi gün özür mesajları falan geldi ama nafilee :delphin:
yani demek istediğim ah edenin ahı kalmaz
sabretmesini bilmeli:1closedeyes:

bir kaç kez ah etmişimdir,ama kesinlikle eğer haklıyan ah ederken tutuyor,bir şekilde senin canını açıtan insanı buluyor,benimde bir ahım var birinde,sabırla bekliyorum nasıl ve ne zaman çıkacak diye!

İnsan çok canı yandığında elinde olmadan ah edebiliyor; söyelemese bile içinden geçiyor.
Bende etmiştim aslında ama sonra pişmanda oldum. Allah herşeyi görüp bilendir, en doğrusu
Allaha havele etmek bencede....
a.s

Back
X