6 ay sonra anlatmak istiyorum ben bu olaydan ders çikardim .okadar büyük bir boşluga düştümki nette gezinirken bazi medyumlarin sitelerine girdim sonra orda nişanlilari kavuşturmak diye bişeyler yaziyordu ismini vermeyi cok isterdim ama yasak biliyorum.o medyum la msn canli görüştük ve bana size büyü yapmişler dedi pek çok bazi şeyleri atti tuttu sanirim sarlatanin biri büyüyü bozacani herşeyin yoluna gireni söyledi ve ben inandim çunku cok güçsüzdüm benim bi nevi o halimden faydalandi arkadaslar .ben para talep etti 2 milyar veremicemi soyleyince 1.5 milyar istedi veremicemi soyleyince dedi bana sadece malzeme parasini gonder kanim kaynadi siz birlesin vb sozlerle kandirdi beni simdi olsa inanmazdim ama dedim gibi o halimi kullandi resmen donucek yine mutlu olucaniz felan sonra bana 7 tane muska gonderdi biseyler bi tarifler felanuzerinizdeki buyu kalksin diye yaptim 3 dedi 6 ay gecti hic birsey olmadi .ustelik ne tlf cikti ne msn o medyum allah in dan bulur dilerim ve ustelik en son aradimda kendisi cikti tlf na bana dediki ben kiziyim kendisi yok gelince arar felan fistik iste.sonra aramadim lanet olsun dedim artikdiyecegim dikkatli olun arkadaslar bu insanlarin dini kullanarak bizlerin gucsuz anlarindan faydalanmak istemelerini engelleyelim prim vermeyelim benim yaptim cok yanlisti ama icim yaniyordu .oan yaptim yanlisgi anlayamadim kendisi hala nette medyumum diye dolaniyor bi bayan hoca ustelik kasi gozu alinmis karacarsafli yazik .cok uzun oldu sanirim bu bana bir ders oldu istiyorumki sizlerede ibret olsun ......
Şaşırdım yazdıklarını okuyunca,
insanlar hala nasıl inanabiliyor böyle büyü işlerine?
hele hele bir bayan hoca demeniz beni şaşırttı,
karaçarşafa girerek sizin gibi cahilleri kandırmayı amaçlayan şarlatanlara,
hala hoca diyorsunuz
bir de hala 3 ay dedi 6 ay geçti diyorsunuz,
demek hala bir umutla falcının bir şeyleri düzelteceğine inanıyorsunuz,
ola ki eski nişanlınız bir şekilde size ve ailenize ulaşsa, arasa,
FALCI MI ARATMIŞ OLACAK ONU?
Lütfen gencecik insansın inan ma bu işlerea.s.a.s.a.s.