Ah tutar mı?

kimsenin ahı kimsede kalmaz diye bi söz vardır...
en iyisi allaha havale etmek..

Bende eski çalıştığım patronuma ah etmiştim 4-5 aya kalmadı arabası kaza yaptı araba hurda............ (iyi oldu hakkımı yemişti)
eski niaşnlımın ahı da beni tutyo sanırım son nişanları atarken ben ona iyi dileklerlede bulundum o bana allah belanı versin ömür boyu yüzün gülmesi dedi eşimden hala çekiyorum yüzümde gülemdi hiç sanırım ahını çekiyorum

bende su sıra ah etmek ıstemesemde kendımı tatamıyorum bazen kotu seyler dusunuyorum ama allahım sen ver herkezın cezasını dıyorum ve emınım herkez yasttıgını cekıcek
allah buyuk

bu arada bi gecede kopek oldum derken sakin yanlis anlasilmasin yani kuzenine gittigi gece demek istedim "gece derken yani baska anlamda demedim" o kadar ileri gitmedim ALLAH' a cok sukur

Allah'ıma havale edıyorum allah'ıma havale edıyorum........zalımın zulmu varsa sevenın allah'ı var .... Allah'ından bulsun sadece ama sadece ona havale ettım o yaratan kıme ne ceza verıcegını en ıyı bılendır..... Onunla allah'ım ugrassın.... Sadece allah'ıma havale ettım belasını o versın ınsallah.....

Ben Yuce Rabbimden herseyin hayirlisini istiyorum.....o cok merhametli ve lutufkardir....sadece ona inanir sadece ondan medet umarim......kalbimden onun sevgisini hic eksik etmesin .....benim canimi yakanlarida sadece ama sadece ona YARATAN'a havale ediyorum....

kimsenin hakkı hiç kimsede kalmıyor mutlaka cezasını mükafatını alıyor herkez die düşünüyorum.

tutar tabı içten edersen hoş etmesende rabbım sana yapılanı görür..etselerde tutar..ah almamaya bakın kıslar

Ben yürekdenn çekilenn bir ahhh ın kesinlikle tuttuguna inanıyorum.Eger kişi kendisini bu konuyla ilgili küçücük bir sekilde yargılamıyorsa ahh ediorsa kesinlikle tutuyor.

birde ah ile bedduayı karıstırmamaya özen gösteriyorum. ahh sitem gibi iç yanmasını dıa vurmak. belasızca onunda bu agırlıga benzer bişi cekmesini umud etmek.
ama beddua gerçekden cok negatif olumsuz birşey gibi geliyor bana.ve ne zaman bela okusam o negatiflik dönüp dolasıp beni buldu.
bela okumayı içimden gecirdiğim insanlara direkt Allah islah etsin diyip geciyorum artık.
O kimin ,neyi ,ne kadar ,hakedeceğini en iyi bilendir

hakkı öbür dünyaya bırakmamak gerek eger o haklı çıkarsa tüm sevaplarını alırmış bende allahım sana havale der gecerim allahım bilir zalim insanları ne yapacagını. ah etme allaha havale et arkadasım.

Back
X