Ah tutar mı?

benimde canımı biri çok fena yaktı hep aglattı üzdü canımdan bezdirdi o şuanda mutlu hatta üstelik yeni birini bile bulmuş ve ben hala onun bana yaşattıklarınaı unutamadım her gece aglıyorum sıra onda degilmi eden buluyosa neden ben mutlu degilimde o mutlu

benimde canımı biri çok fena yaktı hep aglattı üzdü canımdan bezdirdi o şuanda mutlu hatta üstelik yeni birini bile bulmuş ve ben hala onun bana yaşattıklarınaı unutamadım her gece aglıyorum sıra onda degilmi eden buluyosa neden ben mutlu degilimde o mutlu

Allah yarına bırakır ama yanına asla bırakmaz.... sen içini ferah tut.. eden bulur .. Mutlaka bulur...

evet canım şuan benimkilerde mutlu ben inanıyorumki herşeyin bir zamanı var şimdi onlar mutlu olup krellıklarını sürdürsün eminimki bir rabbim soytarı yapıp ayaklarımıza kapandıracak . belki bir avuntu benimki ama kimsenin ahı yered kalmaz hele senin için yanmaya devam ettikçe ben her gece onlar için öyle güzel dualar edeken Allah'a havale ederken eminim kalmaz

evet cnm insana koyan onun cezasını çekmesi gerekirken mutlu olması hani hep diyolar ya eden buluyo inş allahım gözüme gösterir birine acı çektirmek neymiş görsün istiyorum seninde söyledigin gibi şimdi günlerini gün ediyolar ama bi gün ben inanıyorumki o sıra bizede gelcek tek istegim sadece benim için degil kim kime kötülük ediyosa karşılıgını bulur inş

bENDE ahh ettim eski nişanlıma.
Hakkımıda helal etmiyorum.
O bana ben pişman olmam dedi.
Allah büyüktür öyle bir pişman eder ki aklı almaz.

bugüne kadar kimi Allahıma havale ettiysem payına düşeni aldı çok şükür..Allahım kendi terazisinde tartıyor kulunun canını yakana bırakmıyor hiçbişeyi..beddua iki başlıdır döner edeni bulur ama ah etmek ayrı bişeydir..Allahım kimseyi ah edecek raddeye kimseyide alıp ceremesini çekecek hale getirmesin inşallah..

3 yıl oldu eski niaşanlıma nişanın atılmasına sebep olanlara ah edeli hergün ediyorum zaten daha birşey olduğu yok ama sabırla ve bıkmadan bekliyorum elbet bir gün duyacağım.bende

3 yıl oldu eski niaşanlıma nişanın atılmasına sebep olanlara ah edeli hergün ediyorum zaten daha birşey olduğu yok ama sabırla ve bıkmadan bekliyorum elbet bir gün duyacağım.bende

Bu siteye üye olmamın sebebi aslında bu konuydu ve burada okuduklarım.. Ne kadar cok ortak yan buluyor ınsan. Ben su an cok merak edıyorum buraya yazan arkadaslar nasıllar? Konuyu acan kısı, deymezsin ve diğerleri.. ınsan yasamadan anlayamıyor bır seyler.. Ah tutar mı dıye arama motoruna yazacak kadar caresız kalıyor bazen ınsan.

canım ah etmemeni öneririm ben de canımı yakan kişiye gözümü açtığım ılk andan kapadığım ana kadar ah eden bırıydım ta kı bu ahların bana dönüğünü farkedene kadar bı gun baktım kı ben ona ah ederken o mutlu mesut yasıyor ruhu duymuyor ama onun ıcın dıledıgım kötü her sey benm basımda diyeceğim şudur kı Allah a havale et yuce rabbım muhakkak kı her seyı göruyor ve hıcbır seyı yerde bırakmayacaktır

İnsanın en büyük savası kendıyle olanıdır.. Hep aklını yormak, dusunmek, kafanda sureklı onunla tartısmak ve ısın ıcınden cıkamamak.. Ilk zamanlar kendımı sucladım hep ama soylenenler apacık bahaneydı. Inanamıyorum nasıl degısır bır ınsan bır anda.. elımde degıl ah etmeyeyım, beddua etmeyeyım dedıkce ıster ıstemez onun pısanlıgı ıcın hep aynı cumlelerı tekrarlyorum..Burada yazılanları okudukca bırılerının ahı tutmus olsun dıyorum, gun gelır bız de gulerız..

Bunu çok merak ediyorum.ah tutarmi.bundan 3 yil önce nişanliydim evlilik hayelleri kuruyordum nişanlim yurt disindaydi biz severek nişanlanmiştik ve cok seviyorduk herkes hayretle bakardi bize öyle bir sevgiydi ama gün geldi o canini veren nişanlim sudan sebeblerden beni terketti.düşünün artik ne acilarla resmen enkaz etti beni gitti artik kimseye inanmiyorum korkuyorum 6 ay boyunca agladim onurum gururum heryimi yikmis gitmişti .ona hiç bir zman hakkimi helal etmicem genc kizlarimiz bu konuda dikkatli olsunlar.can veren insanlar bir anda seytana dönebiliyor ah ettim ........

Bence seven bi insanın ve gerçekten haksızlığa uğramış birinin ahı tutar .. Önceden bende etmiştim ve tutmuştu

Back
X