- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde canımı biri çok fena yaktı hep aglattı üzdü canımdan bezdirdi o şuanda mutlu hatta üstelik yeni birini bile bulmuş ve ben hala onun bana yaşattıklarınaı unutamadım her gece aglıyorum sıra onda degilmi eden buluyosa neden ben mutlu degilimde o mutlu
3 yıl oldu eski niaşanlıma nişanın atılmasına sebep olanlara ah edeli hergün ediyorum zaten daha birşey olduğu yok ama sabırla ve bıkmadan bekliyorum elbet bir gün duyacağım.bende
Bunu çok merak ediyorum.ah tutarmi.bundan 3 yil önce nişanliydim evlilik hayelleri kuruyordum nişanlim yurt disindaydi biz severek nişanlanmiştik ve cok seviyorduk herkes hayretle bakardi bize öyle bir sevgiydi ama gün geldi o canini veren nişanlim sudan sebeblerden beni terketti.düşünün artik ne acilarla resmen enkaz etti beni gitti artik kimseye inanmiyorum korkuyorum 6 ay boyunca agladim onurum gururum heryimi yikmis gitmişti .ona hiç bir zman hakkimi helal etmicem genc kizlarimiz bu konuda dikkatli olsunlar.can veren insanlar bir anda seytana dönebiliyor ah ettim ........