Alma mazlumun ahını çıkar aheste,aheste
Ben çok inanırım birinin ahını alma olayına
tutar tabi tutmaz oluırmu..
helede haksız yere üzülmüşse canı yanmışsa bi insanın...
allah büyük valla...
herşeyi görüp duyuyo...
yaşadım bunu ben....
o kadar canımı yakmışlardı ki sonunda herbiri bi tarafa savruldu ve ben alnımın akıyla çıktım..
tuttu ahım kesinlikle eminim...
mutlaka onlarda üzülüyor yani dimi ?....
hiç şahit oldun mu peki ?......
evet canım çok üzülmüşlerdir eminim...
tabi hala var aklı başına gelmeyenler ama onlarıda allah ıslah etsin ne diyeyim...
Evet 2 kere tuttu ahım... Allahım o kadar büyük ki birisinin hayal kırıklıklarının,üzüntülerinin üzerine başkasının huzurunu kurdurmuyor...
kurdurmasında ..mutlu olamasınlar inşallah.
aynen ben de ettim birisine beddualar ahlar belki tutmuştur belki de tutcaktır daha zamanı vardır inşallah görürüm tuttuğunu ama bir de şu geliyor aklıma hani kötü söz sahibinindir falan derler ya , ya geri dönerse bana o ettiğim sözler
bi yandan çok istiyorum o da üzülsün içi yansın bi yandan da bu ihtimalle beddua etmesem mi acaba diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??
En gec alti ay sonra arar aglar ben seni cok ozledim ama der....
bildigim yaklasik 30 bayan icin de ayni sey söz konusu oldu.
ama tabi adam da sevdiyse bir zamanlar
ah etmeye gerek yok ki...ilahi adalet var zaten...herkes verdiği zararın,ettiği kötülüğün bir gün karşısına çıkacağını bilmeli..ama genelde bilmedikleri için dünyada bu kadar zulüm var...er ya da geç adalet gerçekleşir,bedeller ödenir... ah etmeye gerek yok o yüzden,evren icabına bakar...ama bu konuyu sadece anlattığınız şekilde biliyoruz,onun açısından durum nasıldı, hangi şartlar altında bu kararları verdi,iç dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz...
eger gercekten canını yakmıssa niye sana dönsün ki beddua.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?