ah tutar mı ?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar böyle birsey hiç basınıza geldimi..
birini çok sevdiniz canınızı vercek kadar ama hayatınızı mahfedip gitti yada ayrıldınız.
dünyanızı altüst etti canınızı çok yaktı.

Size yaptıklarının cezasını ceker mi
ya da hiç öyle bir olaya şahit oldunuz mu ???????...............

Tek bir bedduam var,
Sarıldığın her insanda beni hatırla !

Son düzenleme:
Alma mazlumun ahını çıkar aheste,aheste

Ben çok inanırım birinin ahını alma olayına

tutar tabi tutmaz oluırmu..
helede haksız yere üzülmüşse canı yanmışsa bi insanın...
allah büyük valla...
herşeyi görüp duyuyo...
yaşadım bunu ben....
o kadar canımı yakmışlardı ki sonunda herbiri bi tarafa savruldu ve ben alnımın akıyla çıktım..
tuttu ahım kesinlikle eminim...

Son düzenleme:
Benim gönül işi ile değilde çevremde bulunan insanların yaptığı yanlışlar yüzünden canım çok yanmıştır.Bu kişilerin aldığı ah çıktığını gördüm aheste aheste çıktı ama akıllanmayanlarda var hala ne demeli bilemiyorum .

mutlaka onlarda üzülüyor yani dimi ?....

aynen ben de ettim birisine beddualar ahlar belki tutmuştur belki de tutcaktır daha zamanı vardır inşallah görürüm tuttuğunu ama bir de şu geliyor aklıma hani kötü söz sahibinindir falan derler ya , ya geri dönerse bana o ettiğim sözler
bi yandan çok istiyorum o da üzülsün içi yansın bi yandan da bu ihtimalle beddua etmesem mi acaba diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ??

En gec alti ay sonra arar aglar ben seni cok ozledim ama der....

bildigim yaklasik 30 bayan icin de ayni sey söz konusu oldu.

ama tabi adam da sevdiyse bir zamanlar

eger gercekten canını yakmıssa niye sana dönsün ki beddua.

ah etmeye gerek yok ki...ilahi adalet var zaten...herkes verdiği zararın,ettiği kötülüğün bir gün karşısına çıkacağını bilmeli..ama genelde bilmedikleri için dünyada bu kadar zulüm var...er ya da geç adalet gerçekleşir,bedeller ödenir... ah etmeye gerek yok o yüzden,evren icabına bakar...ama bu konuyu sadece anlattığınız şekilde biliyoruz,onun açısından durum nasıldı, hangi şartlar altında bu kararları verdi,iç dünyasında neler yaşadı bilmiyoruz...

işte o ilahi adaletin gerceklesegi günün cabuk gelmesini istiyorum ..
ama gercekten hakediyor tabi.

etme bulma dünyası:)) ALLAHA HAVALE ET.ve ayrıldınız diyede üzülme belki, bölesi senn için daha iyidir.ayrıldık diye isyan edeceğine hayırlısını istmelisin belkide çok büyük beladan kurtuldun böle düşün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…