ah tutar mı ?

oldu hatta bugun dusundumm aklıma geldi açtgn baslıgıda gördm yazayım dedm yıllar önce arkadasım bi kzıla çıkıodu 3 senelk beraberligi vardı cıktıgı kız cırkındı sısmandı ama sevioduu kız köpek gibiydi cocuga nazaran.. sonra bu cocuktan mahalleden bi kız bndan hoslanms cocukta iksini bi arada idare etti 1 ay snra iksylede çkmaya basladı kendsnden hoslanan kızla ılıskısı 2 ay sürdü sonra bu kızı bıraktı ciddi ilsksne devam etti bıraktıgı kızda bunu unutamams sonradan ögrenms çocugun bi svglsi daha oldugunu işte gel zaman git zaman kız bigün bunla görsmek istedi grstü çocukta kız agladı sızladı cocuk red etti bnm 3 snlk ilskm var istemiorm ddi ama 1 hafta sonra çok övdügü sevdigi (göya) kızı bırakp 2 ay ilski yürttügü kzla çıkmya basladı o kız çok güzeldi tas giibi bişeydi bu kızla ilskisi 9 ay sürdü bu zaman aralıgında acımaszca terkettigi kızz buna beddualar yagdırdıı bunalmlara girdii ama nafile çocuk o güzel kıza çoktan abaayı yakmstı 3 senelk sevgilsini unutmstu bileee 9 ayın sonnda cocuga deli divan olan aglayan sızlayan kızz zengin yakısıklı biriini bulunca yani daha iyisini daha güzelini bulnca çocugu terketti yani olay çok garip cocugun yaptıgı davranıs ilerde ona yapıldı kızın ahı tuttu..bu seferde çocuk bunalıma girdii çok güzel bi kazık yedii ugruna 3 senlk ilsksni bitirdigi kızdann .

hamileyken kaynanamın eşime benim hakkımda söylediklerini duydum

içimden gelerek gerçekten isteyerek dedim ki

inşallah benim kadar taş düşer kafana dedim

ertesi gün 2/3 tane pirket taşı birden düştü valla

hastanelik oldu

eeeeeeeeeee demek ki oluyo

ahhh ahhh bu kaynanalar rrr benımde cok ahımı aldı bakalım beklıyorum bana yasattıklarını kendı kızından yasasın ınsallahhh baba kapılarında aglasınn

evet ...
Rabbim nasıl uygun görüyorsa öyle olsun.

Ah tutar canım,hem de bunun gerek sevgili olsun gerek arkadaş pek çok örneğine kendi hayatımda şahit oldum..eğer taraflardan biri masumsa ve üzüldüyse o kişi buluyor belasını..bedduaya gerek yok,bulur..

inşallah canım ..
kimsenin yanına kar kalmasın.

ohhhhhhh
çok güzel olmus ya valla..

seninki hemen tutmus yaa

kız arkadaşım birine çok aşıktı. çocuk arkadaşımdan daha zengindi. çocuğun ailesi arkadaşımı istemedi. maddi durumu pek iyi değil diye.
3 yıl ilişkileri sürdü. hep evlilik sözü geçiyordu. delikanlı askerden döndü. yaşı o zaman 28 idi. ben hayatımı yaşayacağım, istersen birlikte yaşayalım ama evlenmeyi düşünmüyorum dedi kız arkadaşıma. delikanlının aileside oğullarını destekledi...
kız çok ama çok üzüldü. beraber yaşama teklifini kabul etmedi. 1 sene belki bana döner diye bekledi. doğumgününde, tanışma gününde, yılbaşında hep hediye gönderdi. arayıp sordu ama nafile...

arkadaşım, delikanlıya; uyandığın her sabah beni an ve pişman ol söylediklerine, hiçbir işin rast gitmesin, diye ah etti.

kız arkadaşım bu olaydan 2 yıl sonra birisiyle tanıştı ve evlendi.

delikanlı ise bu olaydan 3 yıl sonra bir kızı hamile bırakmış, evlenmeye mecbur oldu. bebeği kaybettiler ve 1 sene sonra boşandı. delikanlının zenginliği eridi. şimdi başkasının yanında pazarlama personeli olarak çalışıyormuş. evler, arabalar, dükkan hepsi satılmış. yanlış kararlar yüzünden.

ne zaman başına iş gelse, arkadaşımı arar; ne olur beni affet, yine işim rast gitmiyor der.

arkadaşımın ilk aşkıydı, delikanlı çok ama çok ümit vermişti, pek çok hayali birlikte kurmuşlardı.

arkadaşım hala affetmez onu... şükürler olsun ki, arkadaşımın karşına çok iyi biri çıktı.

Son düzenleme:

haketmiş gercekten demekki

ahhh ahhh bu kaynanalar rrr benımde cok ahımı aldı bakalım beklıyorum bana yasattıklarını kendı kızından yasasın ınsallahhh baba kapılarında aglasınn

Kızının ne suçu var ki?
Bırakın Allah hakkınızı alsın. Kızına beddua ederk hak alıyorsunuz farkında mısınız?
Suçu günahı olmayan birine beddua etmeyin bence.
...
Konuya dönersek.. evet. Haklı olduğunuz durumlarda söylemenize bile gerek yok mutlaka hakkınız alınıyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.

evet "ah" tutar ama siz yinede kimseye ah etmeyin.zaten yapılan şeylerin hesabı bir şekilde çıkıyor.İlahi adalete güvenin ve kimseye beddua etmeyin..

bence tutuyor ama hakedene

Son düzenleme:
İçinde kötülük taşıyan bir insan elbette bir gün kendi kötülüğünden zarar görecektir. Bunun "ah etmek" ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen ne zaman patlayacağı belirsiz bir bombayla yaşamak gibi... Hayatımda bununla çok karşılaştım. Bana zararı dokunan insanlara ne beddua ettim, ne de başka bir şey, sadece hayatımdan çıkardım. Ama zamanla kendi kendilerine layıklarını buldular.

ben hiç görmedim "ah" denen şeyin tuttuğunu
nasıl bişey o

konuyu açan arkadaşın bedduası da çok şekermiş ama =)
"her sarıldığın insan da beni hatırla" seni hatırlar mı bilmem ama sarılırken ne tarz bir duygu içerisinde olacağını sana söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…