Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle haklısın da ne biliyim derler ya biri sana naparsa yapsın beddua etme ah etmek kötüdür falan diye ondan dedim..
etme bulma dünyası:)) ALLAHA HAVALE ET.ve ayrıldınız diyede üzülme belki, bölesi senn için daha iyidir.ayrıldık diye isyan edeceğine hayırlısını istmelisin belkide çok büyük beladan kurtuldun böle düşün)
eger caninizi gercekten yaktiysa tutar...
Bende beni üzen birine çok ah ettim onunda canının yanmasını istedim bilmiyorum belkide ayrılmamız hayırlısıyla isyan etmek yanlış ama bende çok sevdim ve üzüldüm umarım onunda canır yanar.
inşallaaaahhhh...
ama karsidaki o bedduayi hak etmemisse beddua doner dolasir sahibini bulur derler,
aslinda beddua iyi birsey degil ALLAHA HAVALE ET![]()
işte diyorum ya o ilahi adalet hemen tecelli etsin inşallah.Canı benden daha beter yansın.
napayım ya kötü bişey söylemek istemesemde kalbim acıyor.
hem beni aldatmıs hemde gelip seni seviyorum sensiz olmam diyor sonra gidip bidaha o kıza seni seviyorum diyor.
Nişanlıydık biz.kac senedir beraberdik.hepsini hiçe saymıs.
Onun ugruna neler yasadım nelere gögüs gerdim anlatsam inanmazsınız.
hala gel hemen evlenelim diyor seni seviyorum diyor.
sonra o kıza gidip en yakın zamanda yanına gelicem seni seviyorum diyor.
böyle bir insan neleri haketmiyor ki şimdi.
o zaman dengesiz bu insan,hic normal degil,
kendini uzmeye deymez yol yakinken kurtulmussun sukret,
oda ALLAHINDAN BULSUN INSALLAH...
Beddua sakın etme ama Allah bildiği gibi yapsın de her zaman Allah'a havale et çıkar mutlaka bir gün hemen olmaz belki ama zamanla çıkacaktır diye düşünüyorum .Bu dünya bile o kadar adaletsiz değil aslında görünürde adaletesiz görünse de zaman zaman bize.
İnsanın yaptığı herşey kendine geri döner; iyilik de kötülük de... Bazen bize kötülük edenlerin, somut şekilde Allah tarafından cezalandırıldığını görmek istiyoruz ama o kişinin mutsuz, sıkıntılı olması bile bir cezadır bence ki zaten olumsuz şeyler yapanlar mutlu olamaz. İlahi adalete inanmalısın.