Gercekten sen birebir yasadın mı yani canım
sayfalar yetmez anlatmaya canım benim :)) ççookk uzun hikayeler.. 1 kere değil çook kere yaşadım :)) ilahi adalet gerçekten biliyor canı yananı hiç üzülme sen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten sen birebir yasadın mı yani canım
sayfalar yetmez anlatmaya canım benim :)) ççookk uzun hikayeler.. 1 kere değil çook kere yaşadım :)) ilahi adalet gerçekten biliyor canı yananı hiç üzülme sen..
ah tutmasi diye birsey yok, ama adam zaten sacma bir kisilige sahip oldugu icin mutlaka birgun sert kayaya carpar, mutlaka ben ne yapmisim arkadas der. mesela adam seni aldatti, sonra o beraber oldugu kadini da aldatir, sonra onu, sonra onu. taa ki bir psikopata rastlayana kadar surer bu. sonra o psikopat adama anasindan emdigi sutu burnundan getirir. kotu birsey yapmayan adam boyle bir olayla karsilasmaz, cunku mesela adam aldatmamistir ama kiz aldatti diye dusunup ah etmistir, adam da uzulup ayrilmistir ama gider yenisini bulur, yeni buldugu psikopatsa bile adam birsey yapmadigi icin psikopatligi ortaya cikmaz vs.
kisacasi, kotuluk yapan kotuluk bulur, sen ah etmesen bile, kisiligi bozuksa mutlaka bir yerde o kisiligi yuzunden belaya bulasir.
Herkes serdiği mindere oturur cnm.sen içini ferah tut...
Allah yarına bırakır - yanına bırakmaz kimsenin.
Beddua değil de ne bileyim..Bende artık bıraktım Allah ıslah etsin diyorumhalen tutmadı valla. zamanla da beddua etmeyi bıraktım gerçi, Allahından bulsun.