• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah tutar mı ?

sayfalar yetmez anlatmaya canım benim :)) ççookk uzun hikayeler.. 1 kere değil çook kere yaşadım :)) ilahi adalet gerçekten biliyor canı yananı hiç üzülme sen..

Anladım..Tesekkür ederim canım.
İnsallah benimde canımı yakanlar karsılıgını alırlar;yanlarına kalmaz umarım.

ah tutmasi diye birsey yok, ama adam zaten sacma bir kisilige sahip oldugu icin mutlaka birgun sert kayaya carpar, mutlaka ben ne yapmisim arkadas der. mesela adam seni aldatti, sonra o beraber oldugu kadini da aldatir, sonra onu, sonra onu. taa ki bir psikopata rastlayana kadar surer bu. sonra o psikopat adama anasindan emdigi sutu burnundan getirir. kotu birsey yapmayan adam boyle bir olayla karsilasmaz, cunku mesela adam aldatmamistir ama kiz aldatti diye dusunup ah etmistir, adam da uzulup ayrilmistir ama gider yenisini bulur, yeni buldugu psikopatsa bile adam birsey yapmadigi icin psikopatligi ortaya cikmaz vs.

kisacasi, kotuluk yapan kotuluk bulur, sen ah etmesen bile, kisiligi bozuksa mutlaka bir yerde o kisiligi yuzunden belaya bulasir.

ah tutmasi diye birsey yok, ama adam zaten sacma bir kisilige sahip oldugu icin mutlaka birgun sert kayaya carpar, mutlaka ben ne yapmisim arkadas der. mesela adam seni aldatti, sonra o beraber oldugu kadini da aldatir, sonra onu, sonra onu. taa ki bir psikopata rastlayana kadar surer bu. sonra o psikopat adama anasindan emdigi sutu burnundan getirir. kotu birsey yapmayan adam boyle bir olayla karsilasmaz, cunku mesela adam aldatmamistir ama kiz aldatti diye dusunup ah etmistir, adam da uzulup ayrilmistir ama gider yenisini bulur, yeni buldugu psikopatsa bile adam birsey yapmadigi icin psikopatligi ortaya cikmaz vs.

kisacasi, kotuluk yapan kotuluk bulur, sen ah etmesen bile, kisiligi bozuksa mutlaka bir yerde o kisiligi yuzunden belaya bulasir.

neden niçinini anlatmıyım dediğim gibi uzun hikaye.. beddua verdiklerimden biri trafik kazası geçirdi vücudunda kırılmadık kemik kalmadı.. ötekide 1 gözünü kaybetti.. yani dediğiniz gibi kötülük yapan kötülük blur ama ah diye birşey de var.. yuh öyle beddua verilirmi demeyin sakın yaşadıklarımı bilmeden..

Herkes serdiği mindere oturur cnm.sen içini ferah tut...
Allah yarına bırakır - yanına bırakmaz kimsenin.

Tutar ki.... :))

Benim de duygularımla oynandı, dalga geçti küçük düşürdü ne kadar üzüldüğümü ağladığımı bile bile. Fazlasını değil bana yaşattığı acıyı yaşasın istiyorum. Ama inancım tam canım kimsenin yaptığı yanına kalmaz gerçekten. Biz şuan canımız yandığı için şuan görmek istiyoruz içimiz ferahlasın diye.. Ama bir gün illa bulacaktır o kişi ettiğini. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim berat kandili gecesi binbir yalanla evi terketti. Sonra ailesini de arkasına alarak bir kere bile yüzüme boşanmak istediğini söylemeden mübarek Ramazan da beni boşadı, evimizi boşalttı.
Hakkımı helal etmiyorum. Makamın paranın ve ailesinin gazına geldi.
Çok canım yandı.
Hakkımı helal etmiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın diyorum.
Cidden bu dünyada görür müyüm?
Çok canım yandı çünkü. Mübarek ayda yuvamı dağıttılar, iftarda sahurda o sofrada kaç kez ağladığımı içimin yandığını Allah bilir....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım şüphem yok rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz ama beklerken bu tür şeyleri okuyup bi nebzede olsa rahatlamak istedim asla sorgulamıyorum eden bulur mu bulmaz mı diye biliyorum ki rabbim bırakmaz yanlarına bende haksızlığa uğradım. Ailemin karşısına çıkardm o kadar emek verdim neler yaptım onun için yaptıklarımın haddi hesabı yok beni aileme mahçup etti tam evliliğin eşiğindeyken aldattı beni ve 3 aydır çok mutlu aldattığı sevgilisi ile birlikte..O kız da benden haberdardı akrabası bide üzülüyorum gerçekten o kadar şey yaptım karşılığı buymuş rabbimden tek dileğim bir an önce herkesin gerçek yüzünü çıkarsın ortaya benim göz yaşımın üstüne mutluluk kuramasınlar artık Allaha havale ettim ben sabırla bekliyorum

halen tutmadı valla. zamanla da beddua etmeyi bıraktım gerçi, Allahından bulsun.

Benim örnegim ilk işimle alakalı. Orada bana eziyet eden bir adamın karsımda iki büklüm oldugunu gördüm, Allah karsıma cıkardı onu benim.

Back
X