Ahali Lokali

ben hiçbir adama güvenemem bu saatten sonra, takıl geç.... mantalitem bu, beni eğlendirsin mutlu etsin yapmıyorsa da beni aşağı çekmesin sktr olsun gitsin. Bu rezil dünyada zar zor enerjimizi yükseltiyoruz bin dereden su getirip, onu da boktan sebeplerle aşağı çekiyorlar ya insana en büyük kötülük budur. Beni mutlu etmek istemeyen sktrsin gitsin. Zaten bağlanma fobim oluştu kimseyi iplemek istemiyorum, takılır geçerim işine baksınlar

aha durun ben size rezil bir anımı anlatacaktım. Bana eşim dedi ki düğünde annem babamın sana taktıkları bilezikleri ben geri vermek istiyorum kullanmayalım onları. Niye ki onlar bana takıldı sonuçta sen niye karışıyorsun, onlarla benim aramdaki bir şey dedim. Benimle evlendiğin için sana taktılar. Benim için masrafa girdiler istemiyorum masraf yapmalarını onların emeği o geri vermek istiyorum dedi. Dedim iyi de bana sor önce bana takıldı sonuçta, sana değil o ikimizin diyor. Dedim nasıl ya bizden sana hediye diye bana taktılar, ikimizin onlar, senin yerinde başkası da olsa aynısı takılacaktı diyor. Hayatımda böyle hakaret duymadım anasını yaaa.... kavgada söylenmez ahahah adam resmen bana senin yerinde yalı kazığı olsa da takılacaktı senin kişi olarak bir önemi yok dedi

Mal heriffff

Bi kere altın kadının hakkıdır geri alacaksa takılmasın millete gövde gösterisi mi yapılıyor işte biz neler taktık gelenlere oooo mı dedirtecek onlar senin hakkın kuran da da bu böyle geçer alsın gotune soksun gene sınırlendom

Vay şerefsiz yavşak demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…