- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.281
ne yapıyoruz peki agahahahhaİnan ben de senin gibiydim kanka.
ben işe gireyim bana gelsin, takılırız ora senin bura benim illaki denk gelir ahahahOna yabancı damat bulacağız.
Doğum yaptıktan sonra değişti bende durumlarne yapıyoruz peki agahahahha
haaa bak orda duracan, ben karşıma beni hamile kalmaya ikna edecek bir yiğido çıkacağını zannetmiyorumDoğum yaptıktan sonra değişti bende durumlar
Niye çıkmasın ki yaaahaaa bak orda duracan, ben karşıma beni hamile kalmaya ikna edecek bir yiğido çıkacağını zannetmiyorum
yaş 31 reyiz, daha boşanacaz da bulacam da güvenecem de yapacam da püüü, unutalım biz o işiNiye çıkmasın ki yaaa
Bak Seda bacımız yedinciye evleniyormuşyaş 31 reyiz, daha boşanacaz da bulacam da güvenecem de yapacam da püüü, unutalım biz o işi
Deme öyle ya hiç belli olmazyaş 31 reyiz, daha boşanacaz da bulacam da güvenecem de yapacam da püüü, unutalım biz o işi
Aşkım anasını skım bundan sonra öne night
ben hem deDeme öyle ya hiç belli olmazBen kendimden yana hiç umutlu değilim mesela ama senden o enerjiyi alıyorum olacak bence
ahahahah one night diyor, kız dur yavaş ahahahaha sen benden yükseklerdesinAşkım anasını skım bundan sonra öne night
Bu kızı yanına alman lazımahahahah one night diyor, kız dur yavaş ahahahaha sen benden yükseklerdesin
Askm benim klavyemde bazen öyle çöküyor o yüzden siz anlayın bundan sonra one nıght en güzeli takıl abi içine siniyormu gel hoş sa tamam beklentiymiş umrumda olmaz artık takılır geçerimahahahah one night diyor, kız dur yavaş ahahahaha sen benden yükseklerdesin
T Theseaanchor dua et beni işe alsınlar, seni haneme alacağım, acayip kafa oluruzBu kızı yanına alman lazım
Mal heriffffaha durun ben size rezil bir anımı anlatacaktım. Bana eşim dedi ki düğünde annem babamın sana taktıkları bilezikleri ben geri vermek istiyorum kullanmayalım onları. Niye ki onlar bana takıldı sonuçta sen niye karışıyorsun, onlarla benim aramdaki bir şey dedim. Benimle evlendiğin için sana taktılar. Benim için masrafa girdiler istemiyorum masraf yapmalarını onların emeği o geri vermek istiyorum dedi. Dedim iyi de bana sor önce bana takıldı sonuçta, sana değil o ikimizin diyor. Dedim nasıl ya bizden sana hediye diye bana taktılar, ikimizin onlar, senin yerinde başkası da olsa aynısı takılacaktı diyor. Hayatımda böyle hakaret duymadım anasını yaaa.... kavgada söylenmez ahahah adam resmen bana senin yerinde yalı kazığı olsa da takılacaktı senin kişi olarak bir önemi yok dedi
Bi kere altın kadının hakkıdır geri alacaksa takılmasın millete gövde gösterisi mi yapılıyor işte biz neler taktık gelenlere oooo mı dedirtecek onlar senin hakkın kuran da da bu böyle geçer alsın gotune soksun gene sınırlendomaha durun ben size rezil bir anımı anlatacaktım. Bana eşim dedi ki düğünde annem babamın sana taktıkları bilezikleri ben geri vermek istiyorum kullanmayalım onları. Niye ki onlar bana takıldı sonuçta sen niye karışıyorsun, onlarla benim aramdaki bir şey dedim. Benimle evlendiğin için sana taktılar. Benim için masrafa girdiler istemiyorum masraf yapmalarını onların emeği o geri vermek istiyorum dedi. Dedim iyi de bana sor önce bana takıldı sonuçta, sana değil o ikimizin diyor. Dedim nasıl ya bizden sana hediye diye bana taktılar, ikimizin onlar, senin yerinde başkası da olsa aynısı takılacaktı diyor. Hayatımda böyle hakaret duymadım anasını yaaa.... kavgada söylenmez ahahah adam resmen bana senin yerinde yalı kazığı olsa da takılacaktı senin kişi olarak bir önemi yok dedi
Bekar olsaydım ben de gelirdimT Theseaanchor dua et beni işe alsınlar, seni haneme alacağım, acayip kafa oluruz
Vay şerefsiz yavşak demek istiyorumaha durun ben size rezil bir anımı anlatacaktım. Bana eşim dedi ki düğünde annem babamın sana taktıkları bilezikleri ben geri vermek istiyorum kullanmayalım onları. Niye ki onlar bana takıldı sonuçta sen niye karışıyorsun, onlarla benim aramdaki bir şey dedim. Benimle evlendiğin için sana taktılar. Benim için masrafa girdiler istemiyorum masraf yapmalarını onların emeği o geri vermek istiyorum dedi. Dedim iyi de bana sor önce bana takıldı sonuçta, sana değil o ikimizin diyor. Dedim nasıl ya bizden sana hediye diye bana taktılar, ikimizin onlar, senin yerinde başkası da olsa aynısı takılacaktı diyor. Hayatımda böyle hakaret duymadım anasını yaaa.... kavgada söylenmez ahahah adam resmen bana senin yerinde yalı kazığı olsa da takılacaktı senin kişi olarak bir önemi yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?