- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #2.301
sokacağım ben sen merak etme kankaBi kere altın kadının hakkıdır geri alacaksa takılmasın millete gövde gösterisi mi yapılıyor işte biz neler taktık gelenlere oooo mı dedirtecek onlar senin hakkın kuran da da bu böyle geçer alsın gotune soksun gene sınırlendom
you are always welcome baby, baş tacımızsınBekar olsaydım ben de gelirdim
Ben yemeenizi yaparımyou are always welcome baby, baş tacımızsın
Adamın her hareketi falsoSenin değil de ortak altınınızsa madem nasıl seni hiçe sayıp vermek istiyorum diyor mala bak
annesinin babasının emeğiymiş o, istemiyormuş harcanmasınıSenin değil de ortak altınınızsa madem nasıl seni hiçe sayıp vermek istiyorum diyor mala bak
ben sana yaparım italyan mutfağından :)))Ben yemeenizi yaparım
Al hanene birazda yabancı medeniyet görelim kılsız tüysüz az bi erkek görelimT Theseaanchor dua et beni işe alsınlar, seni haneme alacağım, acayip kafa oluruz
ayyy bu kız beni çok eğlendiriyorAl hanene birazda yabancı medeniyet görelim kılsız tüysüz az bi erkek görelim
Sevmez miyim şöyle erkek yaaaaaa derim artık
Kiz İtalyanlar da Turkler'e benziyorAl hanene birazda yabancı medeniyet görelim kılsız tüysüz az bi erkek görelim
üffffffSevmez miyim şöyle erkek yaaaaaa derim artık
sen milanoyu bilmiyorsun pampa, böyle bir şey yok yaaaKiz İtalyanlar da Turkler'e benziyor
Yok kanks ben evliyimsen milanoyu bilmiyorsun pampa, böyle bir şey yok yaaa
Nire nireee?benim gözüm başka bir ülkede ama neyse kısmet artık
2 ay sonra söylerim, şimdi dillendirmek istemiyorum eheheheNire nireee?
iş başvurusu yaptığım yer2 ay sonra söylerim, şimdi dillendirmek istemiyorum ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?