Ahali Lokali

Aslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum :(

Aslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum :(
Sen uşağı unutamadın o sana sıkıntı yapıyor Buda normal :) yani sevmişsin ama evde oturuyorsun çalışıyorsun yani az bi açılsan mı aşkım dışarıya

Aslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum :KK43:
kendi kıskacındasın, muhtemelen mental olarak bu sıkıntı ve acıdan beslenir hale gelmişsin, bu yüzden bu acıdan sıyrılmaya direniyor bünye. İlişkinin detayını bilmediğim için dil dökemiyorum ama bana istediğin zaman ve istediğin gibi özelden yazabilirsin :KK36:

Sen uşağı unutamadın o sana sıkıntı yapıyor Buda normal :) yani sevmişsin ama evde oturuyorsun çalışıyorsun yani az bi açılsan mı aşkım dışarıya
Haftasonu çıkıyorum, hafta içi de bazen çıkıyorum ama o da bir yere kadar oluyor işte her şey çok pahalı. Ne hobi edinebiliyorsun ne gezebiliyorsun... Hobim vardı aslında ama biraz sosyal bi hobi o da pandemiyle kesintiye uğradı, sonra tekrar başlamadım.

Belkide biliyordur kızlar niye böyle düşünüyorsunuz sen daha önceki fallarında yazdıklarında bi alakası var mı
Ya ben ilk zamanlarımda bilgi vermişimdir şöyle böyle diye yoksa kahin olması lazım ki isim falan vermiş.Sen üstü kapalı bir at bakalım,senin o uxumlu kekin ismini falan bilenilecek mi😂😂

kendi kıskacındasın, muhtemelen mental olarak bu sıkıntı ve acıdan beslenir hale gelmişsin, bu yüzden bu acıdan sıyrılmaya direniyor bünye. İlişkinin detayını bilmediğim için dil dökemiyorum ama bana istediğin zaman ve istediğin gibi özelden yazabilirsin :KK36:
Deme bunu seni detaya boğarım :KK70:bazen çok iyi oluyorum bazen yine aynı yerdeyim ya ben de kendimi anlamıyorum. İyi olduğumda umutlanıyorum sonra hop başa...

Back
X