- 18 Şubat 2018
- 13.067
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.868
- 598
- 44
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.781
Baktiracaksan yeni hesap aç,bakalım bilebilecek miHemen baktıralım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktiracaksan yeni hesap aç,bakalım bilebilecek miHemen baktıralım
Elentrink alamadım şekerim diye iade ederyeni bir hesap açıp baktırın anında patlar, turnosol budur
Bide yeni hesapla mı uğraşacağım aşko kredi var ayrıca az birazBaktiracaksan yeni hesap aç,bakalım bilebilecek mi![]()
o zaman anlayamayız bebekBide yeni hesapla mı uğraşacağım aşko kredi var ayrıca az biraz
Medyumpetek gibi olmuş olmasın, bu da fake hesaptır kesinHerif bütün hayatımı sermiş ama büyük ihtimalle bir iş var içinde.
Sen uşağı unutamadın o sana sıkıntı yapıyor Buda normal :) yani sevmişsin ama evde oturuyorsun çalışıyorsun yani az bi açılsan mı aşkım dışarıyaAslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum![]()
Çook büyük ihtimalle canım.Medyumpetek gibi olmuş olmasın, bu da fake hesaptır kesin
Belkide biliyordur kızlar niye böyle düşünüyorsunuz sen daha önceki fallarında yazdıklarında bi alakası var mıÇook büyük ihtimalle canım.
Kahve baktırdım canimKankam sen ne falı baktırdın
kendi kıskacındasın, muhtemelen mental olarak bu sıkıntı ve acıdan beslenir hale gelmişsin, bu yüzden bu acıdan sıyrılmaya direniyor bünye. İlişkinin detayını bilmediğim için dil dökemiyorum ama bana istediğin zaman ve istediğin gibi özelden yazabilirsinAslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum![]()
Anladım canımKahve baktırdım canim
Kız 10 liraya kim bu kadar şeyi döker yemeyin yaBelkide biliyordur kızlar niye böyle düşünüyorsunuz sen daha önceki fallarında yazdıklarında bi alakası var mı
Haftasonu çıkıyorum, hafta içi de bazen çıkıyorum ama o da bir yere kadar oluyor işte her şey çok pahalı. Ne hobi edinebiliyorsun ne gezebiliyorsun... Hobim vardı aslında ama biraz sosyal bi hobi o da pandemiyle kesintiye uğradı, sonra tekrar başlamadım.Sen uşağı unutamadın o sana sıkıntı yapıyor Buda normal :) yani sevmişsin ama evde oturuyorsun çalışıyorsun yani az bi açılsan mı aşkım dışarıya
Bedavadan da bir sürü şey bilen var benim çoğu arkadaşım dedikleri hep çıkar mesalaKız 10 liraya kim bu kadar şeyi döker yemeyin ya
Ya ben ilk zamanlarımda bilgi vermişimdir şöyle böyle diye yoksa kahin olması lazım ki isim falan vermiş.Sen üstü kapalı bir at bakalım,senin o uxumlu kekin ismini falan bilenilecek miBelkide biliyordur kızlar niye böyle düşünüyorsunuz sen daha önceki fallarında yazdıklarında bi alakası var mı
Deme bunu seni detaya boğarımkendi kıskacındasın, muhtemelen mental olarak bu sıkıntı ve acıdan beslenir hale gelmişsin, bu yüzden bu acıdan sıyrılmaya direniyor bünye. İlişkinin detayını bilmediğim için dil dökemiyorum ama bana istediğin zaman ve istediğin gibi özelden yazabilirsin![]()
Ahhhh aslanımYa ben ilk zamanlarımda bilgi vermişimdir şöyle böyle diye yoksa kahin olması lazım ki isim falan vermiş.Sen üstü kapalı bir at bakalım,senin o uxumlu kekin ismini falan bilenilecek mi![]()