- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.801
o arkadaş ama arada ciddi fark var. Sen bilirsinBedavadan da bir sürü şey bilen var benim çoğu arkadaşım dedikleri hep çıkar mesala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o arkadaş ama arada ciddi fark var. Sen bilirsinBedavadan da bir sürü şey bilen var benim çoğu arkadaşım dedikleri hep çıkar mesala
Ayyy ahahaahah tüylerim diken diken oldu ahahahahahahBen ergenlikten beri kylie minogue hayranıyım, bir gün ben lisedeyken kylie türkiye konseri düzenledi, bunu bir gördüm kylie bir ay sonra geliyor diye falan ay nasıl heyecanla biletlere baktım taaa o zamanın parasıyla 300 liraydı, kuruçeşmede konser. Asla gidemem yani çok pahalı, sonra bir gün bakkalın önünden geçerken kylie konserine hediye bilet diye bir şey gördüm kaptım aldım dergiyi hemen. Baktım diyorki şu şu numaraya sms atan her 15. kişiye bir kylie minogue konser bileti verilecek. Şimdi konser bileti 300 tl, 100 kontör de 10 tlaldım 100 kontör 10 tl ye bütün kontörle o numaraya peşpeşe sms attım 15. olabilmek için. Ama içimde hiç umut yok, gene torpil çalışır tanıdığa verirler amaçları para koparmak falan diye içimden geçiyor ama bir umut işte denemek istedim. Aradan 1 hafta geçti telefonuma mesaj geldi 1 değil tam 3 bilet kazanmıştım ahahah o kadar çok sms atmışım ki 3 kez 15. olmuşum
allaaaahhhh nasıl sevindim. Kylie bir kez geldi Türkiye'ye ona da gidebilmiştim hem de kuruçeşmedeki o muhteşem şovlu konsere, çok iyiydi ya hayatımın olaylarından biridir :)
![]()
Canım Türkiye şartlarında malesef hepimiz yaşıyoruz bunları ama senin ayrılık daha taze sanırımHaftasonu çıkıyorum, hafta içi de bazen çıkıyorum ama o da bir yere kadar oluyor işte her şey çok pahalı. Ne hobi edinebiliyorsun ne gezebiliyorsun... Hobim vardı aslında ama biraz sosyal bi hobi o da pandemiyle kesintiye uğradı, sonra tekrar başlamadım.
Kanka ne biliyim ben çok takılmıyorum sürekli böyle şüphe iyise baktıralım :)o arkadaş ama arada ciddi fark var. Sen bilirsin
Kankam ne biliyim iyi bari arada paylaş iyi çıkarsa baktıralım bizdeBen diyetteyim demedim ki![]()
2 ay oldu hatta 2.5.Canım Türkiye şartlarında malesef hepimiz yaşıyoruz bunları ama senin ayrılık daha taze sanırım![]()
Kiz neyini paylaşmayim daha gorumcemle yaşadığım kavgayı bile söylemişKankam ne biliyim iyi bari arada paylaş iyi çıkarsa baktıralım bizde
böyle olmaz, aşman gerekiyor gerçekten de. Bu kapandan kurtulman gerekiyor. Ben de benzer bir şey yaşadığım için seni anlıyorum. Bu tarz durumda her şey açık, ya içindesin çemberin ya da dışında kalacaksın. Bu kadar.Deme bunu seni detaya boğarımbazen çok iyi oluyorum bazen yine aynı yerdeyim ya ben de kendimi anlamıyorum. İyi olduğumda umutlanıyorum sonra hop başa...
Çok yeni bebeğim2 ay oldu hatta 2.5.
Üzümlü kekti işte o da Evita nın anladığı şekilde olanından![]()
Peki bu daha önce hiç bir falımda var mıydı senşn kankamKiz neyini paylaşmayim daha gorumcemle yaşadığım kavgayı bile söylemiş![]()
Bazıları manyak gibi hepsini denemiş hepsinde yorumları var hem de bir kere de yetmiyor birkaç kereBitane üye var telwe de hep bütün falcılarda yorumunu görüyorum
Bilmiyorum ki kanka,bir falcinin en az üç dört hesabı oluyor.Artik hicbirseye şaşırmıyorum o sitedePeki bu daha önce hiç bir falımda var mıydı senşn kankam
biliyorum o kişileri ahahahahaBazıları manyak gibi hepsini denemiş hepsinde yorumları var hem de bir kere de yetmiyor birkaç kere
Trtdls mi?biliyorum o kişileri ahahahaha
O kadar iyi anlıyorum ki bende ayrılık yaşadığım zaman senden beter oluyordum telefonları bile kapatıyordum yataktan hiç çıkmıyordum. Ben hiçbir derde aaa buna mı üzülüyorsun demem çünkü herkesin bünyesi acısı gerçekten farklı bende mesela çoğu şeye üzülmem ama ayrılık beni mahvediyor ölüm gibi bir şey oluyor benim için. Benim tavsiyem bir şekilde kendini dışarı atmak için uğraş youtubedan video aç motivasyon olsun vlog falan izle yabancıların bana çok güzel motivasyon veriyordu. Ben o dönemler yapamadım açıkçası gittim ağlaya ağlaya uzun mesajlar yazıyordumAslında değişik bir şey yok, hatta hiçbir şey yok ve esas sorun da bu galiba... Ayrılığın acısını atlatmayı beceremiyorum, suçu kendimde arıyorum, kendimi beceriksiz gibi görüyorum. İnsanların daha ciddi problemleri dertleri varken buna üzülmek bile huzursuz ediyor beni. Henüz 2 ay oldu ama 1 adım bile ilerleyemedim sanki. Psikolojik destek almaktan sürekli kaçıyorum, çıkıp yürüyüş bile yapacak motivasyonum yok, içimden gelmiyor. Sıkışmış kalmış gibiyim. Üzülüp oturuyorum sadece başka da hiçbir şey yapmıyorum![]()
Karşıma nasıl bir beyefendi çıkacak?Mesleği ne acaba?o ve emngenc![]()
bir de brf
![]()
![]()