• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Bende bir sürü değişik hesap var ve habire isim değiştiriyorum o yüzden o iyi denilen falcılar hiç bende tutturamadı oradan biliyorum çoğunun fos olduğunu ve çoklu hesapları olduğu için sizin detaylarınızı bildiğini

bir de ısrarla evlenip boşanmış biri mi ben bekarım ne yapayım boşanmışı, bekar yok mu diyor :KK70: sanki pazardan karpuz alıyor :KK70: falcı gördüğünü söylüyor ne yapsın sana :KK70:
Ayyyy bayılıcam yine gülmekten böyle güle güle uykum acılıyo iste iyice ahahahahahaha :D

O kadar iyi anlıyorum ki bende ayrılık yaşadığım zaman senden beter oluyordum telefonları bile kapatıyordum yataktan hiç çıkmıyordum. Ben hiçbir derde aaa buna mı üzülüyorsun demem çünkü herkesin bünyesi acısı gerçekten farklı bende mesela çoğu şeye üzülmem ama ayrılık beni mahvediyor ölüm gibi bir şey oluyor benim için. Benim tavsiyem bir şekilde kendini dışarı atmak için uğraş youtubedan video aç motivasyon olsun vlog falan izle yabancıların bana çok güzel motivasyon veriyordu. Ben o dönemler yapamadım açıkçası gittim ağlaya ağlaya uzun mesajlar yazıyordum :KK70: ama mesela bunu sevdiğine emin olduğum için yapıyordum. İyi ki de yapmışım diyorum çünkü evleneceğim o kişiyle ahahahaha :KK70: evlenince çektiririm artık :KK70: Ayrıcak kendini hiç kötü hissetme hiçbir şey yapmıyorum şöyle böyle falan diye yapmak zorunda değilsin yat uyu dinlen kendini hiçbir şey için zorunda hissetme zihnini boşalt tamamen dibine kadar yaşa üzüntünü de sonra belki 5 ay belki 10 ay toparlanacaksın emin ol zaman ver biraz kendine sadece ve kendini baskılama üstüne gelme hiçbir şey yapamıyorum diye bir süre sonra hepsi geçip gidecek gerçekten
Evet herkes farklı yaşıyor acısını ve ben de düşündüğümden daha duygusal çıktım. Kendimi de tanıyorum aslında böyle böyle, sınırlarımı görüyorum. Neye nasıl tepki verdiğimi anlıyorum, gelişiyorum ve değişiyorum diye düşünüyorum...
Ben mesaj falan yazmam büyük konuşmayayım ama assla diyorum yine de :( Zaten sevdiğini de düşünmüyorum... O ona verdiğim şansları iyi kullanamadı, ben de hatalar yaptım en basitinden erkeklerin hatalarına göz yumunca bundan yüz bulup devamını getireceklerini öngöremedim. Bu da ders olsun bana...

bir de ısrarla evlenip boşanmış biri mi ben bekarım ne yapayım boşanmışı, bekar yok mu diyor :KK70: sanki pazardan karpuz alıyor :KK70: falcı gördüğünü söylüyor ne yapsın sana :KK70:
Kanka öbürü karısını boşayip benialqcak mi diye soruyordu,brf gene daha masum.

Evet herkes farklı yaşıyor acısını ve ben de düşündüğümden daha duygusal çıktım. Kendimi de tanıyorum aslında böyle böyle, sınırlarımı görüyorum. Neye nasıl tepki verdiğimi anlıyorum, gelişiyorum ve değişiyorum diye düşünüyorum...
Ben mesaj falan yazmam büyük konuşmayayım ama assla diyorum yine de :KK43: Zaten sevdiğini de düşünmüyorum... O ona verdiğim şansları iyi kullanamadı, ben de hatalar yaptım en basitinden erkeklerin hatalarına göz yumunca bundan yüz bulup devamını getireceklerini öngöremedim. Bu da ders olsun bana...
bir de başkası tarafından gerçek sevgiyi görsen, bu noktadaki hatanı daha iyi anlıyorsun, bütün kapılar sevgi açlığımıza çıkıyor maalesef

Ben mesaj falan yazmam büyük konuşmayayım ama assla diyorum yine de :KK43: Zaten sevdiğini de düşünmüyorum... O ona verdiğim şansları iyi kullanamadı, ben de hatalar yaptım en basitinden erkeklerin hatalarına göz yumunca bundan yüz bulup devamını getireceklerini öngöremedim. Bu da ders olsun bana...
Kesinlikle sen kendini şartlama sadece mesela yemek yiyemiyorsan canın istemiyorsa yeme o an sana işkenceye dönüşür tüm hevesin kaçar. Mesela telefonuna spor için uygulama indir sana bildirim atar belki motivasyon olur ara ara onu yap rahatlarsın hem sporda çokk fazla rahatlatıyor imkanın varsa hatta spor salonuna yazıl saatlerce orda takılırsın zamanla nasıl güzel unutulup gidiyor bak sende görüceksin

bir de başkası tarafından gerçek sevgiyi görsen, bu noktadaki hatanı daha iyi anlıyorsun, bütün kapılar sevgi açlığımıza çıkıyor maalesef
Evet en büyük sorunum seviyor mu sevmiyor mu ikilemi yaşadım devam ettiği süre boyunca. Halbuki gerçek sevgi ikilemde bırakmaz bunu bile anlamadım yani ne kadar körmüşüm

Kesinlikle sen kendini şartlama sadece mesela yemek yiyemiyorsan canın istemiyorsa yeme o an sana işkenceye dönüşür tüm hevesin kaçar. Mesela telefonuna spor için uygulama indir sana bildirim atar belki motivasyon olur ara ara onu yap rahatlarsın hem sporda çokk fazla rahatlatıyor imkanın varsa hatta spor salonuna yazıl saatlerce orda takılırsın zamanla nasıl güzel unutulup gidiyor bak sende görüceksin
Sporu evde yapıyorum o anlarda bile iyi hissediyorum aslında, spor salonu daha çok motive ediyor. İlkbahar da geliyor başlamayı düşünüyorum aslında.

Evet en büyük sorunum seviyor mu sevmiyor mu ikilemi yaşadım devam ettiği süre boyunca. Halbuki gerçek sevgi ikilemde bırakmaz bunu bile anlamadım yani ne kadar körmüşüm
senin sevgin de böyle boş tipler için heba olup gidiyor işte, kendi ışıltını da söndürüyorsun bu hüznünle, etrafındakilerin dikkatini çekeceğin varsa da çekemiyorsun çünkü kapatmışsın kendini başkasına. Gözlerin gülmeli...

Sporu evde yapıyorum o anlarda bile iyi hissediyorum aslında, spor salonu daha çok motive ediyor. İlkbahar da geliyor başlamayı düşünüyorum aslında.
Evet evet spor gerçekten dinlendiriyor vücudun yoruluyor ama zihnen tamamen yeniliyor seni kesinlikle başlamak için çabala bak youtubeda mistik yol diye bi kanal var orda da çok güzel şeyler vardı kadının sesi çok dinlendirici meditasyon gibi şeyler vardı sanki oraya da bi bak geçmişi affetme meditasyonu vardı sanki ben hıçkıra hıçkıra ağlamıştım birinde ama çooook rahatlatmıştı büssürü videosu var kesin bi incele sana da çok iyi gelir eminim

Back
X