- 18 Şubat 2018
- 13.076
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.893
- 598
- 44
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.841
Cok sevdiğim bir laf var,yuva yıkanın yuvası olmazmış diye.Git bekar insanla istediğini yaşa,neden bu iğrençlik?Aynısı onun da başına gelir umarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevdiğim bir laf var,yuva yıkanın yuvası olmazmış diye.Git bekar insanla istediğini yaşa,neden bu iğrençlik?Aynısı onun da başına gelir umarım
özellikle böyle şeyler hoşuna gidiyor bazılarınınCok sevdiğim bir laf var,yuva yıkanın yuvası olmazmış diye.Git bekar insanla istediğini yaşa,neden bu iğrençlik?
Kesinlikle bu laf çok doğru çok örneği oldu çevremde gerçekten olmuyor olsa bile huzursuzluk içinde oluyorlar hayatları zehir oluyor birbirineCok sevdiğim bir laf var,yuva yıkanın yuvası olmazmış diye.Git bekar insanla istediğini yaşa,neden bu iğrençlik?
O seviyor keyfi atıyor zaten :)burada mı aaaaasorry kardeş, buralardaysan bil ki haddimiz değil ama bu kadar fal atman seni daha çok üzebilir diye şey ettik, yoksa sen bilirisn.
Evet gerçekten çok var bunlardan,psikolojik bir açıklaması olmalı bunun.özellikle böyle şeyler hoşuna gidiyor bazılarının
vardır illa ki evet ama normalmiş gibi yaşayıp, normal bir durum gibi lanse ediyorlar arsızlıkEvet gerçekten çok var bunlardan,psikolojik bir açıklaması olmalı bunun.
Ankara nın neresindensin ben Eryaman a gelmiştim hatta unuttum beresi olduğunu girdim gar duraklarına baka baka hatırladımDaha iyi olacağım inşallah kızlar, anlaşılmak zaten başlı başına iyi geldi bir de tavsiyeler verdiniz çok sağolun, uzak yerlerdeyiz ama iyi ki buluşmuşuz burada![]()
Tellwe dedikodusu daha heyecan verici şu an ben de o kanala geçiyorum![]()
Evet insan en çok buna şaşırıyor. Hadi yaptın bari utan biraz, mahçup hissetvardır illa ki evet ama normalmiş gibi yaşayıp, normal bir durum gibi lanse ediyorlar arsızlık
Kimeee?3 haftanın ardından fal atacağım
Dikmendeyim canım ben ama lütfen o espriyi yapmayınAnkara nın neresindensin ben Eryaman a gelmiştim hatta unuttum beresi olduğunu girdim gar duraklarına baka baka hatırladım
Senınkine kankaKimeee?
Espriyi bilmiyorum askımDikmendeyim canım ben ama lütfen o espriyi yapmayın![]()
Attin mi,sonucu yaz buraya mutlakaSenınkine kanka
Dikmeni bilmiyorum ama Ankara'da birkaç ilçeye gittim. Eryaman en kötüsüydü yaDikmendeyim canım ben ama lütfen o espriyi yapmayın![]()
Batikent çok güzeldi.Dikmeni bilmiyorum ama Ankara'da birkaç ilçeye gittim. Eryaman en kötüsüydü ya
Evet orayı çok beğenmiştim ciddenBatikent çok güzeldi.
Kredi alayım atacağım hemenAttin mi,sonucu yaz buraya mutlaka
Ankara’nın Dikmen i bir daha gelirsem s.. beni ya duymadım demeEspriyi bilmiyorum askım![]()