• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Ben şuanda kendim çok masraflı olduğum için kendime anca yetiyorum ekstra birşey yapmam için kendimden kısmam lazım kendimden de asla kısamam yada çalışıp öyle Onu demek istedim sen bana en uygunu söyledin ama o en uygunu şurada bir pisliğin bana laf atması saldırması ile sonuçlanıp bana çok pahalarıyla mal olabilri
aynen aynen..vaz geçtim zaten..spora gidiyorum falan diyince yürüyüş parkuru hayal ettim niyeyse..

1000 TL demek benim aylık sigara masrafım içmeyim mi içerim bu hayatı bir kere yaşıyorum oda niye kışıyım ki kendimden asla kısmam eğitim benim için kendi standartlarımdan önemli mi hayır benim kendi düzenimden asla önemli değil o yüzden eğitim bekleyebilir ama ben aylık rutinimden birşeyden eksik kalırsam bunalıma girerim
aslana çok yakın bir arkadaş....bende de...düzenim bozulunca hayat duruyor...

Kızlar ben geldim ama yazılanları apar topar okudum muhabbete katılmak için ama yetişecek gibi durmuyorum çok hızlısınız 🤭🤣
@didilika canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın ♥️
bu lokalde konu takibi yok :D halaya girer gibi boş bulduğun noktadan gir :D

Back
X