- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
aman boşver o zaman..Allah korusun...duşuna tuz ile sirke kat o zaman en güvenlisinden...adaçayını yapıyor musun mekanına?Bu saatte yaşadığım şehirde zor o dediğin tek başına abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman boşver o zaman..Allah korusun...duşuna tuz ile sirke kat o zaman en güvenlisinden...adaçayını yapıyor musun mekanına?Bu saatte yaşadığım şehirde zor o dediğin tek başına abla
azıcık uyusam yeter bana ...öyle dibini görelim falan ölür giderim ben artık ...tam uyku..ohhAbla ben seni daha üst seviyeye alıştırırım :)
Yapmaz mıyız kurban olduğumAha işte biride bana benziyor yanına bir mezgit yapar mıyız
bir kadeh at gitsin ya azıcık zaten, sadece mayıştırıyoruyku düzenim çok bozuk şaraba mı başlasam ne yapsam...
Daha ada çayı almadım ama kolyeyi aldım aquamarin taşılıaman boşver o zaman..Allah korusun...duşuna tuz ile sirke kat o zaman en güvenlisinden...adaçayını yapıyor musun mekanına?
Asla sıkamam ama sıkarım ama olsunYapmaz mıyız kurban olduğumseni de dertli gördüm sıkma canını
![]()
Ahhh yüreğimden vurdun beniAha işte biride bana benziyor yanına bir mezgit yapar mıyız
cin limon boost yapıyor yani enerji yükseltiyor, sen uyumak istiyorsan şarapo nasıl yapılıyor sadece cin'e limon sıkma gibi mi o?
aynen aynen..vaz geçtim zaten..spora gidiyorum falan diyince yürüyüş parkuru hayal ettim niyeyse..Ben şuanda kendim çok masraflı olduğum için kendime anca yetiyorum ekstra birşey yapmam için kendimden kısmam lazım kendimden de asla kısamam yada çalışıp öyle Onu demek istedim sen bana en uygunu söyledin ama o en uygunu şurada bir pisliğin bana laf atması saldırması ile sonuçlanıp bana çok pahalarıyla mal olabilri
Seninle uçsuz bıçaksız kafalara uçacağız ne uyumasıazıcık uyusam yeter bana ...öyle dibini görelim falan ölür giderim ben artık ...tam uyku..ohh
Spor evde sadece işte alışveriş kuaför cilt lazer bakımlar ürünler ben çok harcarım aman neuseeeaynen aynen..vaz geçtim zaten..spora gidiyorum falan diyince yürüyüş parkuru hayal ettim niyeyse..
aslana çok yakın bir arkadaş....bende de...düzenim bozulunca hayat duruyor...1000 TL demek benim aylık sigara masrafım içmeyim mi içerim bu hayatı bir kere yaşıyorum oda niye kışıyım ki kendimden asla kısmam eğitim benim için kendi standartlarımdan önemli mi hayır benim kendi düzenimden asla önemli değil o yüzden eğitim bekleyebilir ama ben aylık rutinimden birşeyden eksik kalırsam bunalıma girerim
Hemen kana karışıyor,o yüzden sarhoş oluyorsun anında.cin limon boost yapıyor yani enerji yükseltiyor, sen uyumak istiyorsan şarap
yaş üzüm mü içiyorsun yoksa? içemeyenlere hep onu öneriyorlarBu Arada rakı sevmeyen bacılarıma teessüf ederim sizin içmediğiniz rakıları da ben içerim![]()
Buluşalım bir yerde yiyelimAhhh yüreğimden vurdun beni![]()
bu lokalde konu takibi yokKızlar ben geldim ama yazılanları apar topar okudum muhabbete katılmak için ama yetişecek gibi durmuyorum çok hızlısınız
@didilika canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın![]()
45'im ben...ama nasıl oldum hiç anlamadım inanın...yani 45 yaşında komşu ablalar vardı ben küçükken hiç benzemiyorum....Evita ile hemen hemen aynı yaşlarda olabiliriz.
Aynen ben kişisel bakım harcamalarım ve almam gerekenlerden uzak kalmamam lazım çok sevindim anlayan birine rastladığım için aç kalayım ama rutinden ödün vermeyimaslana çok yakın bir arkadaş....bende de...düzenim bozulunca hayat duruyor...
aynen..bi dirildim bu saatte...aslında hatırlasamda sabah açsam...hiç uyanamıyorum ya...Bu şarkı ölüyü diriltir yalnız.