• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Hepsi boş zaten kendime kızıyorum açıma yetime sonra döner koyar bi yanına demişler ya insanların gerçekten böyle bi tarafları kalkıyor deli oluyorum hadsizler ya bir önceki de öyleydi ağlardı zorlardı salak Buda yani o kadar cefa çektim ki değmezmiş adam üç beş toplanınca böyle oldu bama gelince insanların sefiliği tütüyor sırf onlar gibi gözlerine sokmadığım ve diillendşrmediğim için nankörleşiyprlar aman neyse ya oturdum içiyorum işte inş gece birilerine sarmam
gel buraya sar..tam yeri..ama gerçekten dik duran ,boşveren,kendini kayıran yaşıyor bu hayatı..
biraz karıştırsamda konuyu neresinden baksan tam boşvermelik..
birde endişem bunlara o kadar çok takılacaksin ki..karşına düzgün biri çıktığinde dengen bozulmuş olacak anlamayacaksın..
sen kendi hayatına sağlığına bak..elalem hepsi ya...

gel buraya sar..tam yeri..ama gerçekten dik duran ,boşveren,kendini kayıran yaşıyor bu hayatı..
biraz karıştırsamda konuyu neresinden baksan tam boşvermelik..
birde endişem bunlara o kadar çok takılacaksin ki..karşına düzgün biri çıktığinde dengen bozulmuş olacak anlamayacaksın..
sen kendi hayatına sağlığına bak..elalem hepsi ya...
Abla tarot baktırsam sorun olur mu fal baktırmıyorduk ya tarot fal gibi değil diyoruz sonuçta

Ben de sigara yok da, puro seviyorum ara ara alıp içerim. Ama Türkiye'de uçuk tabi fiyatlar, hem içki hem tütün aşırı pahalı. İçki de küfelik olmuyorum da öyle ayda 1-2 içerim şarap, kokteyl vb. Endişe seviyem çok yüksekse şarapla kendimi mayıştırıyorum çok güzel uyutuyor, 1-2 kadeh yetiyor, fazlası dehidrasyon yaptığı için baş ağrıtıyor bazen mide bulantısı yapabiliyor o yüzden her şey kararınca :)
Vodka da severim, gin de, ikisinin de kokteyli çok güzel oluyor.
uyku düzenim çok bozuk şaraba mı başlasam ne yapsam...

Şarap bana hiç tesir etmezdi,sadece cin icebiliyordum ben.Vodka aşırı sert,onu içersem kufelik olurum zaten.
cinfizz gibi birşey vardı bak ilk işyerim çıkışında arkadaşlarla takılırdık..onu severdim ama çok olmuş.şimdi hatırladım..pudra şekerli bardakları vardı..

Ben oturduğu dibini görmem lazım Vallah bugün de giyindim kuşandım öyle saçma sapan bi gün dü bi plan vardı olmadı öyle oturduk o salağı gördüm sonra böyle bastı gitti saçma sapan aptal sonra modum kalmadı birşeyde yapamadım eve geldim eve dönerken baktım kim arayıp içimi dönebilirim kimse yoktu çok üzücü insan çok ta o arayıp rahatlayacağın kimse yok işte gitmeye de bilmiyorum olmadı şart değil birimini yanına gitmem giderim bir yere kalacak otel mi yok
kız işim yok şimdilik diyorsun...ben sana en ucuzundan söyledim..müzikle yürüyeceksin...

kız işim yok şimdilik diyorsun...ben sana en ucuzundan söyledim..müzikle yürüyeceksin...
Abla bem şuanda kendi hayatım biraz külfetli ona anca yetişiyorum ödün vermem standartlarımdan extraa eğitim için ayırım yapmam çğnkğ ben öyle 300 500 Öylesine istemem olmuşken 3 5 bin işte adam akıllı bi eğitim alayım 3 5 bin benim zaten aylık masrafım ben parlıement içerim bundna ödün vermem beğendiğim birşeyi muhakkak almam lazım aylık bakımalarım var anladın mı faldan kıstım ucu ucuna yetişiyor

Birsey diyeyim mi,kokusu beni delirtiyor😐,midem havaya kalkıyor resmen.Kocişim sever ama ayda,yılda bir içer.
bak bu da hatıralarımı pörtletti...bir tane sevgilim vardı böyle 18-19 yıl önce..çok heves ederdi rakı balık yapalım,şuraya götüreyim vs...bir gün kısmet oldu..hemde büyükadada çok güzel bir yer..nasıl keyifli...ben hayatımda rakı içmemişim hevesi kırılmasın diye söyledim bir tane...en son kalkarken demişti..seninle rakı içeçeceğime denize dökerim daha iyi :KK48::KK48::KK48: hiç içemedim öyle çakırkeyf falan da olmadım...kalktık döndük...

Seni yoldan çıkarıyormuşum 😂
ben yoldan gönüllü çıktımmm:eğlence:memnunum buna ben :KK48:
ya benim sorunumda ne biliyor musunuz..böyle çok hareketli bir hayattan çatanakk diye nasıl stabi hale geldim...kilo aldım,yaş geçiyor...ama hala canım sıkılıyor hala gözüm akayım çoşayım da :KK48: çok komik bir ihtiyar olacağım kesin..
şimdi de yeni eğlencem..ne alsam ne içsem bir sarhoş olsam..maksat renk gelsin...yapar mıyım bilmem..bazen bakıyorum başım dönüyor bakarken bile..vazgeçip manav reyonuna gidiyorum :olamaz:

Ben şuanda kendim çok masraflı olduğum için kendime anca yetiyorum ekstra birşey yapmam için kendimden kısmam lazım kendimden de asla kısamam yada çalışıp öyle Onu demek istedim sen bana en uygunu söyledin ama o en uygunu şurada bir pisliğin bana laf atması saldırması ile sonuçlanıp bana çok pahalarıyla mal olabilri

Back
X