• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

ben yoldan gönüllü çıktımmm:eğlence:memnunum buna ben :KK48:
ya benim sorunumda ne biliyor musunuz..böyle çok hareketli bir hayattan çatanakk diye nasıl stabi hale geldim...kilo aldım,yaş geçiyor...ama hala canım sıkılıyor hala gözüm akayım çoşayım da :KK48: çok komik bir ihtiyar olacağım kesin..
şimdi de yeni eğlencem..ne alsam ne içsem bir sarhoş olsam..maksat renk gelsin...yapar mıyım bilmem..bazen bakıyorum başım dönüyor bakarken bile..vazgeçip manav reyonuna gidiyorum :olamaz:
Sen de kendimi görüyorum😂.

ben yoldan gönüllü çıktımmm:eğlence:memnunum buna ben :KK48:
ya benim sorunumda ne biliyor musunuz..böyle çok hareketli bir hayattan çatanakk diye nasıl stabi hale geldim...kilo aldım,yaş geçiyor...ama hala canım sıkılıyor hala gözüm akayım çoşayım da :KK48: çok komik bir ihtiyar olacağım kesin..
şimdi de yeni eğlencem..ne alsam ne içsem bir sarhoş olsam..maksat renk gelsin...yapar mıyım bilmem..bazen bakıyorum başım dönüyor bakarken bile..vazgeçip manav reyonuna gidiyorum :olamaz:
Ben seni bozarım attık sana abla demiyorum Evita sen yaşı olmayan bi kadınsın

Abla bem şuanda kendi hayatım biraz külfetli ona anca yetişiyorum ödün vermem standartlarımdan extraa eğitim için ayırım yapmam çğnkğ ben öyle 300 500 Öylesine istemem olmuşken 3 5 bin işte adam akıllı bi eğitim alayım 3 5 bin benim zaten aylık masrafım ben parlıement içerim bundna ödün vermem beğendiğim birşeyi muhakkak almam lazım aylık bakımalarım var anladın mı faldan kıstım ucu ucuna yetişiyor
yap kız valla..ödün verme...yok bu eğitim zam gelmediyse 1.000 TL..yalnız hızlandırılmış biraz bilenler için..4 hafta sürdü...sınavı geçemezsem ama 3 hak daha verip şutluyorlar...

yap kız valla..ödün verme...yok bu eğitim zam gelmediyse 1.000 TL..yalnız hızlandırılmış biraz bilenler için..4 hafta sürdü...sınavı geçemezsem ama 3 hak daha verip şutluyorlar...
1000 TL demek benim aylık sigara masrafım içmeyim mi içerim bu hayatı bir kere yaşıyorum oda niye kışıyım ki kendimden asla kısmam eğitim benim için kendi standartlarımdan önemli mi hayır benim kendi düzenimden asla önemli değil o yüzden eğitim bekleyebilir ama ben aylık rutinimden birşeyden eksik kalırsam bunalıma girerim

Back
X