- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.741
Hemde çok bereketli oluyor bir tatlı kaşığı yetiyor yemeğe.bizde yazın yapıyoruz kendimize yiyeceğimiz kadar.Salçamı Hatay'dan getirtiyorum dedim ya,yemeklerin lezzeti o kadar fark ediyor ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde çok bereketli oluyor bir tatlı kaşığı yetiyor yemeğe.bizde yazın yapıyoruz kendimize yiyeceğimiz kadar.Salçamı Hatay'dan getirtiyorum dedim ya,yemeklerin lezzeti o kadar fark ediyor ki.
yok bana mardinli akrabalar öğretti..haşlamanın içine konmuyor kızartılacaksa bir patates ile yumurtada ekliyorlardı ama en çok haşlama sevilir bizdeAslında yumurta konulmiyormus hamuruna ama annem ısrarla konuluyor diyor.Bazen benim de öyle oluyor,en iyi yaptığım şeyleri bile rezil edebiliyorum☹.
o sürekli girmiyor ayda 1 falan açıyor...açar yine ama ne zaman bilinmez...Kozlar yeniruhlar dükkanı bende çıkmıyor neden
İçli köfteyse ikiside konulmuyor burda sadece dövülmüş et konuluyor hamurunayok bana mardinli akrabalar öğretti..haşlamanın içine konmuyor kızartılacaksa bir patates ile yumurtada ekliyorlardı ama en çok haşlama sevilir bizde
Anladımmmmo sürekli girmiyor ayda 1 falan açıyor...açar yine ama ne zaman bilinmez...
dövülmüş ceviz konur bizde de içine dışına...her yer farklı işte...10 km mesafe fark ettiriyor yemekte..İçli köfteyse ikiside konulmuyor burda sadece dövülmüş et konuluyor hamuruna
İç harcına koyuluyor burda da ceviz.fark ediyor doğru diyorsunuz.dövülmüş ceviz konur bizde de içine dışına...her yer farklı işte...10 km mesafe fark ettiriyor yemekte..
ama mardin,diyarbakır,antep,urfa,hatay,adana hepsinin yemeği nefis... iyiki varlarİç harcına koyuluyor burda da ceviz.fark ediyor doğru diyorsunuz.
Bende ilk yaptığımdan beri tutturuyorum vallahi şans eseribir ara çok güzel yapıyordum....dağıtıyorum şu an ya ..yapamıyorum...
Kızlar bugün rüyamda bir sınıfın kapısında bekliyordum, güya sınıfa sadece 3 kişi alınacakmış ve mülakat yapıyorlar herkesle. Benden önceki girdi ama görüyorum onu, şöyleyim böyleyim diye başarı dolu geçmişini anlattı, onu aldılar. Tam sıra bana geldi, arkadan biri gelip önüme geçti bir şey soracağım dedi falan, hoca da onu içeri aldı sonra ben bir kızgınlık durun bu benim sıramdı o giremez dedim. Peki dedi hoca onu çıkardı, ben girdim. Girişim ve oradaki mülakatım, mülakattan ziyade adeta bir manifestoydu. Ben müthiş bir not geçmişine sahip değilim, rekorlar kırmıyorum, ama ben bu alana bunları bunları tek başıma kattım falan diye sıraladım. Beni buraya alıp almamanız önemli değil, siz bu düzende bir çarkı değiştirebilecek cesarete sahip misiniz, kim durduracak bu adaletsizliği, sen değilsen ben değilsem kim yapacak bana neden potansiyelimi gösterebilmem için bile bir şans verilmiyor. Böyle bir düzende asla başarıdan söz edilemez falan diyorum nasıl gaza gelmişim ama içim geçe geçe konuştum hocalar soluksuz dinliyor bütün sınıf da. Sonra birden öğrenciler ayaklandı, bana destek oldu. Sonra bu ayaklanma yüksek seslere dönüştü, o sesler o sınıftan diğer sınıflara yayıldı sonra dışarı çıktım bütün sokaklarda o ses vardı, bir isyana dönüşmüştü her şey, sonra birileri gelip yanıma söyledi, bu artık ülke çapında bir isyan oldu dedi. Gözlerim yerinden fırlayacak gibiydi. Tüylerim diken diken oldu. Sustum ve o sokaklarda akan insanlara baktım büyük bir isyana sebep olmuştum. Sonra uyandım. Zaten sabah uyudum. Onda da bunu görüp uyandım. Çıkamadım hala etkisinden
Kimse kalmamış gene buralardaAnneme ufak bir mutluluk rolü yaptıktan sonra, telefon kapandığına göre gözlerimin barajını açabilirim
:) bana yabancı bir ortam değil kanka, ben herkes gidince de buralardayım maalesef, uyuyamıyorumKimse kalmamış gene buralarda
Kankam bende elimden geldiğince eşlik etmeye çalışıyorum işte:) bana yabancı bir ortam değil kanka, ben herkes gidince de buralardayım maalesef, uyuyamıyorum
Sen cansın. Uyu sen dinlen istediğin zaman bebek, işin gücün çocukların varKankam bende elimden geldiğince eşlik etmeye çalışıyorum işte.