Ahanda işten atıldım

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
En sonunda kibarca yol verdiler bana da seni bu haftaya yazmadım şikayet de var bi dinlen başka işte bakıyormuşsun zaten vs vs diyerekten vay arkadaş tazminat yok şeytan diyor yap şikayeti yalan dolan yap abartıyı bassınlar dükkanı

Kaç yıldır orada çalışıyorsun?

Canım kısa oldu çalışmam 9 ay kadardır buradayım gerçi tazminatı ne zaman hak ediyorduk onu da hatırlamıyorum kafa gitti bi kutu dondurma ile oturuyorum. İşe gittim sen çalışma programında yoksun dediler meğer çıkarılmışım dün söyle niye bu sıcakta yol çektiriyorsun

6 ay calışmak gerekiyor tazminat için.
evrak vs. imzalamadı iseniz başvurun.

ama saolsun devlet pek işçinin yanında olmuyor. sinirinle ve zamanının gitmesiyle kalıosun.

ha nerdenmi? biliyorum cok degil 7-8 ay önce.
45 gün çalıştıgım işyerinden tek kuruş almadan çıkartıldım.
ve tek bi evraga bile imza atmışlığım yok idi.
şikayette ettim. hiç bi b.k olmadı. hatta işkurdaki zevzek adam gülüodu halime. şaka gibi.

Canım kısa oldu çalışmam 9 ay kadardır buradayım gerçi tazminatı ne zaman hak ediyorduk onu da hatırlamıyorum kafa gitti bi kutu dondurma ile oturuyorum. İşe gittim sen çalışma programında yoksun dediler meğer çıkarılmışım dün söyle niye bu sıcakta yol çektiriyorsun

En sonunda kibarca yol verdiler bana da seni bu haftaya yazmadım şikayet de var bi dinlen başka işte bakıyormuşsun zaten vs vs diyerekten vay arkadaş tazminat yok şeytan diyor yap şikayeti yalan dolan yap abartıyı bassınlar dükkanı

Çıkarılmanızın gerçek sebebi nedir?
Ayrıca yalan dolanla işyeri şikayet edilmez..

ee patron isine bakiyor razey . gecmis olsun. bosver kurtuldun

Çıkarılmanızın gerçek sebebi nedir?
Ayrıca yalan dolanla işyeri şikayet edilmez..

Millete rahat vermediğim için olabilir ylan dolanda sayılmaz en azından uğraşsın canı sıkılsın

Muhtemelen yerinize namus bekçisi ( ! ) olmayan biri alınır.

konunuzu okumus ama yorum yapmamıstım hıc..
gecmıs olsun bosverın ınsallah daha ıyı bır yerde ıs bulup calısırsınız sızın degerınızı anlayacak bır yerde..

İş kuruluna şikayette bulunun lütfen. 4 haftalık ihbar tazminatınız var. yanı bir maaşınız neredeyse. Alo 170 i arayın, durumu anlatın ve ihbar tazminatı istediğinizi belirtin. Herhangi bir evrak imzalamadıysanız işten ayrılırken, her türlü alırsınız bu tazminatı. Geçmiş olsun. İyi şanslar.

ha nerdenmi? biliyorum cok degil 7-8 ay önce.
45 gün çalıştıgım işyerinden tek kuruş almadan çıkartıldım.
ve tek bi evraga bile imza atmışlığım yok idi.
şikayette ettim. hiç bi b.k olmadı. hatta işkurdaki zevzek adam gülüodu halime. şaka gibi.
İş sözleşmelerinde 2 ay deneme süresi ibaresi yer alır. O süreçte işveren bir sebep göstermeden sözleşmeyi tek taraflı fesh etme hakkıına sahiptır. Sizin çalışmanız 2 ayı geçmediği için tazminat doğmamış.

Back
X