- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sonunda kibarca yol verdiler bana da seni bu haftaya yazmadım şikayet de var bi dinlen başka işte bakıyormuşsun zaten vs vs diyerekten vay arkadaş tazminat yok şeytan diyor yap şikayeti yalan dolan yap abartıyı bassınlar dükkanı
Kaç yıldır orada çalışıyorsun?
En sonunda kibarca yol verdiler bana da seni bu haftaya yazmadım şikayet de var bi dinlen başka işte bakıyormuşsun zaten vs vs diyerekten vay arkadaş tazminat yok şeytan diyor yap şikayeti yalan dolan yap abartıyı bassınlar dükkanı
Çıkarılmanızın gerçek sebebi nedir?
Ayrıca yalan dolanla işyeri şikayet edilmez..
Millete rahat vermediğim için olabilir ylan dolanda sayılmaz en azından uğraşsın canı sıkılsın
Muhtemelen yerinize namus bekçisi ( ! ) olmayan biri alınır.
Sizin müşterilere yaptığınız uyarılara kizmislar yani. Müşterilere müdahale etmeyen eleman lazım demek ki!Sizi net anlamadım daha açık olabilirmisiniz ?
İş sözleşmelerinde 2 ay deneme süresi ibaresi yer alır. O süreçte işveren bir sebep göstermeden sözleşmeyi tek taraflı fesh etme hakkıına sahiptır. Sizin çalışmanız 2 ayı geçmediği için tazminat doğmamış.ha nerdenmi? biliyorum cok degil 7-8 ay önce.
45 gün çalıştıgım işyerinden tek kuruş almadan çıkartıldım.
ve tek bi evraga bile imza atmışlığım yok idi.
şikayette ettim. hiç bi b.k olmadı. hatta işkurdaki zevzek adam gülüodu halime. şaka gibi.