Merhaba arkadaşlar.
Bende genital siğillere yakalananlardan birisiyim maalesef. 3 aydır dondurma işlemi uygulanıyor 8 seansa gittim ama ne kadar donduruluyorsa bir o kadar tekrar çıkıyor. Smear testi vs hiçbir şey yaptırmadım. 2 hafta önce doktorum fucidin verdi biraz umutlanmıştım ama onunda faydasını görmedim. Kendim propolis alıp içiyordum ama alışkanlığım olmadığı için çokta içemedim. Şekerli ürünleri çok tüketiyordum baya azalttım. Ve aşırı derece de psikolojim bozuldu. Şuan küçük bir şehirde okuduğum için doktora gitmeye de çekiniyorum garip bakışlarına maruz kalıyorum , bekarım çünkü. Ve bundan önce akıntım kötü olduğu için doktora gittiğimde bana mantar var dediler. O yüzden doktorlara da çok güvenemiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım. Erkek arkadaşımda benim abarttığımı düşünüyor. Bu ahcc ya da imutor hangisi daha iyi ya da ikisini birlikte kullanabilir miyim? O kadar çok okudum ki artık kafam aşırı derece karıştı ve motivasyonum düşmeye başladı. Bekar olduğumdan dolayı doktora da artık rahatça gidemiyorum ama artık ertelemek istemediğim için pazartesi smear testi yaptıracağım.