ahh annee ahhh....

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
selam kızlar....beni diğer konularımdan bilenler bilir ailemle sorunlar yaşayan biriyimm babam ve abimle...onlara zaten alıştım her türlü laflarına hakaretlerine verdikleri iki kuruşu kafama kakmalarına.....şimdi de sorun annem..eskiden o böylen şeyler yapmazdı şimdi o da başladı her fırsatta çok para harcıyosun.yurtta kalmadın tek başına eve çıktın diyip duruyo..neyse onu geçtim..kız kardeşim de üniversiteyi kazandı.başka bir şehire gideecek..annem şimdiiden üzülmeye başladı..ben kazandığım zaman iki hafta yataktan kalkmamış ağlamaktan.her şeyi o kadar abartıyo ki...herkesin çocuğu uzaklara gidiyo..kaç ay sakinleştirici vermişler ben gidince..ama o zaman yaında kardeşim vardı o bakıyodu şimdi o da yok..ben annemi düşünüodum ne yapacak kim bakacak yine sinir krizi geçirecek yalnız kalınca diye..az önce de masada üzülmesin diye dedim ki anne üzülme ben nasıl sık gelip gidiyosam kardeşim de gelir gider.....bana verdiği cevap ..o senin gibi sık gelip gidemezz çok para gidiyo anca öyle nadir gelirsiniz...şok oldum kıpkırmızı sinirden..biz onu düşünüyoruz o yüzden gelmek istioruz.....bi de maddiyat kötü olsa anlıycamm ama bizim yol paramız dokunmaz bile onlara..bende sinirlendim merak etme anne ben gelmem masraf oluyosa dedim bu seferde başladı aşağıda ağlamaya ne yapcam bıktım.onların bizi avutacagı yere biz onlara annelik babalık yapıyoruz...bilmiyorum ben mi abartıyorumm ama ben de doldum artıkkkk....

ailecek duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz..merak etmeyin zamanla alışılır..maddi durumsa size şuan yeterli gibi görünsede çocuk okutmak özellikle ayrı ev açmak kolay değildir.düşünün 3 ev birden geçindimek,hafife alınacak bir durum değil..

ailecek duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz..merak etmeyin zamanla alışılır..maddi durumsa size şuan yeterli gibi görünsede çocuk okutmak özellikle ayrı ev açmak kolay değildir.düşünün 3 ev birden geçindimek,hafife alınacak bir durum değil..

benim üzüldüğüm herşeyi bol bol harcayayıp bana gelince böyle yapmalarıı..abim okumadığı halde benim masrafımın iki katını yapıyo ona ses yok....her ailede mi oluyo böyle şeyler sadece biz de mi anlamadım..

gercekten herkesın derdı kendıne büyük diye boşuna dememişler kuzum dün annem kızımın altını degıstırıyodu aglıyo anne sakınlestırıyım dedım cık odadan dıye dövdü kızımda tabı korkudan cıglık cıglıga ya dayak önemli değil benım ıcın cunku daha öncede esımden ve anneannemden ve dedemden sıddet görüyodum söz konusu kızım olunca ne yapacagımı bılemıyorum korkudan cocuk uyuyamadı

gercekten herkesın derdı kendıne büyük diye boşuna dememişler kuzum dün annem kızımın altını degıstırıyodu aglıyo anne sakınlestırıyım dedım cık odadan dıye dövdü kızımda tabı korkudan cıglık cıglıga ya dayak önemli değil benım ıcın cunku daha öncede esımden ve anneannemden ve dedemden sıddet görüyodum söz konusu kızım olunca ne yapacagımı bılemıyorum korkudan cocuk uyuyamadı

keşke insan ailesini seçebilse....

nasıl yani , annen seni mi dövdü , çocuklu koskoca bi kadını mı yani:50: o nasıl iş öyle ya ,Allah kolaylık versin . ama ezdirme kendini böyle , ne demek ya dövmek. :50:

Back
X