Ahh bu çatlaklar!!! Yardımmm

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Kızlar 29 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmadığım yağ kalmadı karnıma ama yine çatladı yine çatladı.
Zaten vücudumun çatlamaya müsait olduğunu biliyordum. O yüzden bol bol yağladım kendimi ama fayda etmedi. Bol bol su içtim. Kimisi D vitamini eksikliğinden dedi D vitamini de kullandım zaten. Ama yok koruyamadım kendimi. Çok kafama takıyorum niye bilmiyorum koca koca mor yarıkları görünce çok canım sıkılıyor. Açıkçası benim bile hoşuma gitmezken eşim bana nasıl bakacak diyorum. Neden bu kadar kafama taktığımı da bilmiyorum. Size anlatıp rahatlamak istedim sanırım

Herkesin vücut yapisi.. maalsef bazen ne yapsan olmuyor. Tek çözümü lazer doye duymuştum .
Ama doğumdan sonra o catlaklarda baya azalma oluyor. Tabiki oluyor ama rengi sekli degisiyor. Bu kadar göze batmiyor merak etmeyin. Ama biraz sabir etmeniz gerek .

Yapabileceğim bişey yok zaten. Oğlum sağlıklı doğsun da

Takma o kadar .. Anne oldun sen artık.. O kadar da olsun.. Guzel kalıntılar.bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…