Ahh bu çocuklar...

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Iyi aksamlar hanimlar bir aylik bebegim ne gunduz nede gece bir turlu uyumuyor. Kucagimdan biraktigim an aglamaya basliyor. Acaba diyorum kucagami alisti yoksa bir yerimi ağriyor. Gaz problemi var bu huysuzlugunu ona baglasam da yinede tedirgin oluyorum. Kucagima aldigim zamn birz rahatliyor fakat agzi hep gogsumu ariyor. Gecem gunduzum onu emzirmekle geciyor. Bazen hic emmiyor gogus ucumu agzinda tutuyor v o sekilde uykuya daliyor. Kucagimdan biraktigim an yine aglama krizleri basliyor. Acaba diyorum yalanci meme alsam mi? Cevremde birkac kisi yalanci memeye alistirma snra senn gogsunu istemez dediler korktum acikcasi. Sizce ne yapmaliyim? Yalanci memeye sicak bakan var mi?

yalancı meme dediğiniz emzik olsa gerek.. benim ikizlerim var benim en büyük kurtarıcımdı emzik.. hiçde memeyi falan unutmuyor çocuk.. bana göre rahat edersin alıştırırsa.
bebeğiniz erkek galiba, erkek bebeklerde gaz problemi çok fazla olur oğlumdan biliyorum. Alt tarafı bir pırt diyecek yeri göğü inletirdi.. dr. görüşseniz gaz damlaları var onlardan kullanabilirsin.. birde sürekli göğsümü arıyor diyorsunuz ya acaba bebek doymuyor olabilir mi? aç olduğu zamanda ağlar sürekli.. sütünüz yetmiyor olabilir ona dikkat edin ..
Allahım kolaylık versin inş..

Bebegim kiz :) 15 gün once gaz damlasini kullanmaya basladik. Damlayi verdigim an kusmaya basliyor. Yalanci meme :) emzik yani netten de arastirdim verilmesinde sakinca yok fakat biraktirmak istediginizde zor olur cocuk yetiskin oldugunda bile parmagini emer vs yaziyor. Sütume gelince sol gogsumde damla sut yok sadece sag gogusle idare ediyoruz. Oda haliyle yetmiyor. Rabbim sizin cocuklarinizida korusun uzun ömür vrsn.

Bebegim kiz :) 15 gün once gaz damlasini kullanmaya basladik. Damlayi verdigim an kusmaya basliyor. Yalanci meme :) emzik yani netten de arastirdim verilmesinde sakinca yok fakat biraktirmak istediginizde zor olur cocuk yetiskin oldugunda bile parmagini emer vs yaziyor. Sütume gelince sol gogsumde damla sut yok sadece sag gogusle idare ediyoruz. Oda haliyle yetmiyor. Rabbim sizin cocuklarinizida korusun uzun ömür vrsn.

gaz damlasını degiştirin
emzigi de yaşı çok büyümeden bıraktırırsa sorun olmaz
sütün azsa doymadıgından aglıyordur belkide kilo alımıda azsa mamaya başlaman gerek
amin cümlemizin çocugunu

X