Daha şimdiden hem de nişanlınız orada yokken ailesinde bu kadar sık kalmanızı doğru bulmadım. Şimdi seni özledim göreyim muhakkak gel lafları güzel geliyor olabilir ama kendi eviniz olduğunda bu kadar sık çağırılmalardan rahatsızlık duyacaksınız. Kendi işiniz olacak, eşinizle başbaşa vakit geçirmek isteyeceksiniz ve bu tür çağırılmalardan önünde sonunda bunalacaksınız. O yüzden yolun başındayken mesafenizi koymanızı tavsiye ederim.
Sen bu evin kızısın herkes geçici sen kalıcı diyen kayınvalideye de çok güvenmeyin derim. Bugün öz kızı için bunu söyleyen yarın kaba tabirle el kızı için neler demez. Görümcenizin sizi kıskanmasına gelince çok sık görüştüğünüz için ailesinin size karşı aşırı bağlı ve sevecen tutumları onu rahatsız etmiş olabilir. Kim olsa bu kadar üzerine titrenme karşısında aynı şeyi hisseder.
Buarada söylemeden geçemeyeceğim görümceniz için yok çok asosyal yok soğuk, ben sıcak kanlıyım beni akrabalarından tutun da komşusuna kadar herkes sever tavırlarınız çok itici görünüyor karşıdan. Komşular sizi sevse ne sevmese ne
Görümcenizin yanında da beni herkes seviyor tavırlarınız varsa o yüzdende size karşı böyle davranıyor olabilir.